NIGHTinGALE Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 tak my už máme sestrojeno http://farm1.static.flickr.com/172/3850050..._ba823f0e8d.jpg Hezké, jsem překvapen. Myslel jsem, že hodiny budou menší a ty kapku starší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 tak my už máme sestrojeno http://farm1.static.flickr.com/172/3850050..._ba823f0e8d.jpg Hezké, jsem překvapen. Myslel jsem, že hodiny budou menší a ty kapku starší to je můj klon dělám z něj hodináře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 Kdyby náhodou jedny zůstaly,stavím se do fronty.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risa7 Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 Ta fotka je pekna. Taky jsem myslel, ze budou mensi. Vetsi jsou samozdrejme lepsi. Risa7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 Tesim se na svoje prvni Skeletony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 =================================== ODESLÁNO YPO - 1x vlasta66 - 1x Skeleton - 1x Skeleton risa7 - 2x falkkon - 2x jinjo - 1x =================================== OSOBNÍ PŘEDÁNÍ lm - 1x Olda - 1x =================================== ZABALENO - ČEKÁ NA ODESLÁNÍ =================================== ZABALIT Lovap - 1x vor - 1x maisel - 1x omni - 2x Godin - 1x Zdenda - 1x redd - 1x =================================== ČEKÁME NA PLATBU Lapis - 2x Lapis =================================== ČEKÁME ********* posílám to doporučeně - těm kterým jsem to už odeslal - kdyby vám to nedorazilo v nějaké rozumné době dejte mi vědět, pokud jsem přehlédl něčí mail a jste tudíž v nesprávném "chlívku", prosím ozvěte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jinjo Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 poslal jsem email, byl jsem na lyzich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 poslal jsem mail, byl jsem na dovče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 Poslal jsem mail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 Mě už skládačka dorazila, jen jsem zvědav co mě na to řekne manželka až to uvidí. I když ona si asi stejně myslí, že jsem cvok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 tak jsem zas něco odeslal - jinak všichni se už ozvali, takže žádné navíc nezbudou.. sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 Vypadá to, že zde zbylo dost neukojených zájemců. Navrhuji (samozřejmě se souhlasem Kubsona) zahájit druhé kolo. Hlásím se jako první (1ks). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 omg... ale jako jo.. mě to balení balíků strašně baví ale pokud se další várka zorganizuje, tak jedině pokud si zájemci připlatí za kartónovou krabici cca 10kaček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 Hlásím se jako druhý - 1ks, škatule je samozřejmost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legoxx Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 hlasim sa ako 3:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Hlásím se jako 4 a děkuji Kubsonovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Už je mám doma Díky Kubsone! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Hlásím se, měl bych zájem o dva kusy a za krabici si klidně připlatím. Nebo si pro ně přijedu a pak je případně lidem z Brna rozvezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 zájemci o další turnus prosím pište se zatím tady - počet kusů, objednám to až rozešlu první várku - cena předběžně 210,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jinjo Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Tak hodiny dneska dorazily, díky moc. Ale teď řeším problém chodu. Zastavují se. Někdy do minuty, někdy do pěti. Ale vždy. Neměl někdo podobný problém? Zatím to nemohu najít. Díky za rady. Pepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se