Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

http://www.timestore.cz/Znacka/TX-305/TX-300-Series-1635

Pánové. Moje žena se občas začíná taky dívat po hodinkách :-) Před lety jsem sí koupil ve státech docela pěkný dámský MOVADO na tahu.... ale jo už skoro 10let a ženský vkus se mění´jak víme :-)

Včera jsem si jen tak brouzdal po netu a tyhle hodinky žena uviděla a že se jí líbí po dlouhé době...

myslíte si, že to je na ženskou ruku? ve specifikaci píšou "pánské" ale upřímně - já bych to na ruku nedal.....

Odesláno

Ta velikost je asi hlavní překážkou, já bych ženě 45mm na ruku nedal. Sám je mám a pro ní je to sakra velký, takže rozhodně doporučuji vyzkoušet...

Odesláno

Fakrt je ten, že mám mimo jiné chronograf Certina DS Podium, papírově 42mm tuším, a na její ruce je to tak tak. Asi to nebude dobrej nápad.. asi jedině někde vyzkoušet.

díky za otevření očí :-)

Odesláno

Podle mého to už bude příliš velké.

Buď tedy dámské hodinky adekvátní velikosti, nebo (což se mi osobně velmi líbí) pánský design vč. příslušné pánské velikosti (a la CEGYm zmiňované Rolexy nebo Panerai). Koukni třeba na notoricky známou fotku Charlize Theron s SDDS na ruce, vypadá to moc cool.

Ale kombinace nadrozměrné velikosti a dámského designu dle mého vkusu ne.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Jsou unisex,přehodíš řemen a jsou tvoje :-) Bál bych se toho z několika důvodů.Při týhle velikosti řve do světa i ta nejmenší nepřesnost ve zpracování či v úpravě.Ano velký rolády,béčka vypadaj na mladejch kočkách super,ale bude tomu tak i v tomto zřejmě i cenově nadsazeném low-endu?Vsadím se,že naživo přijde zklamání.Na obrázku není vidět nic a ani velikost nevyniká.Na googlu nenajdeš zrovna hromadu reálnejch fotek uživatelů,to také o něčem svědčí.Osobně bych je obešel obloukem ještě dřív,než je začneme zkoumat trochu podrobněji.

A tady jsou ty pro Tebe :-)

300%2BSeries%2BPerpetual%2BCalendar%2B45

Aha,tak už rozumím tomu,proč mi nejdou pod nos,citace prodejce:

Podle firemní strategie by se o hodinky značky TX měli zajímat především muži mladšího středního věku, profesně úspěšní, vzdělaní a?

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Rozmer je uz teda fakt moc a predpokladam ze manzelka nema zapastie ako chlap, hlavne ked pises ze 42 je len tak, tak... A cca 600 eur je uz dost a radsej by som hladal v inych vodach

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tiež mám pocit, že keď už niečo v tejto veľkosti, tak sa oplatí priplatiť. Ako bolo napísané vyššie, tak je tam už z ďaleka vidieť každá nepresnosť a to by asi nebolo vhodné. Skús buď niečo prihodiť, alebo niečo menšie. Osobne však nemám problém s veľkými(alebo aj pánskymi) hodinka mi ženskej ruke. Teraz je to dokonca veeeľmi moderné... ;-)

Odesláno

Nebudu hodnit kvalitu zpracování vybraného modelu hodinek, dotaz byl zda pro ženu ano nebo ne. Za mě, určitě ne. Velikost 45 a výška 12 - 13 je si myslím také dost.

Jinak se připojuji k řádkům výše, co už zde bylo zmíněno, za takové peníze se dají pořídit rozhodně zajímavější ,,ženské" kousky. A můžou být i pánské.

Odesláno

Pro ženskou se hodí COKOLIV, jen si to musí vybrat sama...

1+ mohu potvrdit:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...