falkkon Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Kamile,přijeď na příští sraz a oni Tě z toho letadla už nějak vyhodí.Já teda nikdy neskákal,my v tom letadýlku nemáme ani padák.A taky nevím proč bych měl, když můžu přistát jako každý slušný člověk
Foundryman Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Až bude někdo skákat, nezištně se nabízím, že vezmu (dočasně, pochopitelně) do úschovy jeho hodinky, kdyby náhodou
ZJ Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 ....no já jsem v Prostějově skákal,a vůbec to nebylo špatné.Jak budete mít příští sraz tak bych se taky stavil...je tam prima hospoda..
Návštěvník Kamil Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Kamile,přijeď na příští sraz a oni Tě z toho letadla už nějak vyhodí.Já teda nikdy neskákal,my v tom letadýlku nemáme ani padák.A taky nevím proč bych měl, když můžu přistát jako každý slušný člověk Doufám, že je to normální padák a ne ten starý kulatý vojenský. Až bude někdo skákat, nezištně se nabízím, že vezmu (dočasně, pochopitelně) do úschovy jeho hodinky, kdyby náhodou Asi si vezmu tyhle: http://www.chronomag.cz/clanek/2006-09-04/...ou-vsechno.html
falkkon Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Kamile,přijeď na příští sraz a oni Tě z toho letadla už nějak vyhodí.Já teda nikdy neskákal,my v tom letadýlku nemáme ani padák.A taky nevím proč bych měl, když můžu přistát jako každý slušný člověk Doufám, že je to normální padák a ne ten starý kulatý vojenský. Až bude někdo skákat, nezištně se nabízím, že vezmu (dočasně, pochopitelně) do úschovy jeho hodinky, kdyby náhodou Asi si vezmu tyhle: http://img510.imageshack.us/img510/7852/sa...smilsbsaup4.jpghttp://www.chronomag.cz/clanek/2006-09-04/hodinky-mwc-snesou-vsechno.html Jestli považuješ za normální velikost běžné prostěradlo na postel,pak ano-jsou normální
sibirnaya Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 falkkone, to je to letiste napravo od dalnice sjezd prostejov jih? tam sem shodou okolnosti v sobotu vecer byl...
vor Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 falkkone, to je to letiste napravo od dalnice sjezd prostejov jih? tam sem shodou okolnosti v sobotu vecer byl... To je ono, z hlavní potom do leva tím zákazem vjezdu.
falkkon Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 falkkone, to je to letiste napravo od dalnice sjezd prostejov jih? tam sem shodou okolnosti v sobotu vecer byl... Já taky :-(. A to tě nenapadla souvislost s mou přezdívkou,a nemohl zakřičet nahlas FALLKONÉÉÉ !!
sibirnaya Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 sakra sakra, tak priste, no kazdopadne ta slecna tancici na baru si asi nebyl, ne?
Foundryman Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Tam tančí slečny na baru? Falkkone, jak to, že jsme byli ochuzeni???
honda Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 ty Falkkone!Tys nám zapřel,že tvoje dcera tančí na baru!!!!???To vědět,tak tam zůstanu.Ale mám řešení.Co nejdřív přijedu
falkkon Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 ty Falkkone!Tys nám zapřel,že tvoje dcera tančí na baru!!!!???To vědět,tak tam zůstanu.Ale mám řešení.Co nejdřív přijedu Doufám že to byl jen pokus o vtip,s tou dcerou . Navíc co se děje večer nevím,já tam chodím jen lítat .Ale jestli to pomůže vyšší účasti na nějakém další setkání,tak bych na ten bar vylezl sám.Ale to by asi nebyl zájem .
sibirnaya Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 ty Falkkone!Tys nám zapřel,že tvoje dcera tančí na baru!!!!???To vědět,tak tam zůstanu.Ale mám řešení.Co nejdřív přijedu Doufám že to byl jen pokus o vtip,s tou dcerou . Navíc co se děje večer nevím,já tam chodím jen lítat .Ale jestli to pomůže vyšší účasti na nějakém další setkání,tak bych na ten bar vylezl sám.Ale to by asi nebyl zájem . njn, dyt rikam, ze sem tam byl az vecer...
Conrad Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 Ještě k tomu Prostějovu,jsdem rád že to mělo úspěch.Měl jsem obavy abych vás nezatáhl někam,kde se nebude líbit,akorát me mrzí,že nikdo nechtěl využít příležitosti a hupsnout z letadla . Takže,jak bude počasí a chuť,můžem zase udělat sraz. a určitě se dá přijet i z větší vzdálenosti, viz. Elocco. Já jsem u toho sloužil na vojně, ale to bylo někdy v druhé polovině minulého století. Vzpomínám si ale, že nejhnusnější práce byla předtím balit padák (jmenoval se OVP-68 a měl asi 8 miliónů šňůr) Docela rád bych si skočil, ale doufám, že mi to v tom klubu za menší úplatu zabalí. Tak to asi pamatuji více já jsem skákal na PD 47 a ty co měli OVP jsme považovali za elitní vrcholové sportovce taky bych si to docela rád zopákl.
falkkon Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 Ještě k tomu Prostějovu,jsdem rád že to mělo úspěch.Měl jsem obavy abych vás nezatáhl někam,kde se nebude líbit,akorát me mrzí,že nikdo nechtěl využít příležitosti a hupsnout z letadla . Takže,jak bude počasí a chuť,můžem zase udělat sraz. a určitě se dá přijet i z větší vzdálenosti, viz. Elocco. Já jsem u toho sloužil na vojně, ale to bylo někdy v druhé polovině minulého století. Vzpomínám si ale, že nejhnusnější práce byla předtím balit padák (jmenoval se OVP-68 a měl asi 8 miliónů šňůr) Docela rád bych si skočil, ale doufám, že mi to v tom klubu za menší úplatu zabalí. Tak to asi pamatuji více já jsem skákal na PD 47 a ty co měli OVP jsme považovali za elitní vrcholové sportovce taky bych si to docela rád zopákl. Tak furt okolo toho nechoď te jako okolo horké kaše. Tady je adresa a vemte taky hodinky,človek nikdy neví,aby nepřišly do rukou nějakého laika .http://www.falconair.cz/
Paullus Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 Tak furt okolo toho nechoď te jako okolo horké kaše. Tady je adresa a vemte taky hodinky,človek nikdy neví,aby nepřišly do rukou nějakého laika .http://www.falconair.cz/ Asi máš pravdu, u nás s Conradem hrozí reálné nebezpečí, že se po výskoku rozpadneme. Starší výsadkáře než nás dva shazoval jen Leonardo da Vinci z věže kostela ve Florencii při testování prvního padáku...
falkkon Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 Tak furt okolo toho nechoď te jako okolo horké kaše. Tady je adresa a vemte taky hodinky,človek nikdy neví,aby nepřišly do rukou nějakého laika .http://www.falconair.cz/ Asi máš pravdu, u nás s Conradem hrozí reálné nebezpečí, že se po výskoku rozpadneme. Starší výsadkáře než nás dva shazoval jen Leonardo da Vinci z věže kostela ve Florencii při testování prvního padáku... Však se pověsíte někomu na břicho a on už to zvládne.Ale zase chápu že pro bývalýho výsadkáře skákat v tandemu by asi byla potupa.
Foundryman Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 Falkkone, budeš tam v neděli? Má být pěkně, chystám se zase protáhnout mašinu
falkkon Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 A tož bych se tam ukázal,dáme pivní náhražku....Když tak napiš v kolik.
Foundryman Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 No, zase kolem té druhé bych to viděl. Ale skákat nikam nebudu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se