varjag Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Ahoj, zkoušel jsem to v jiném vlákně, ale zapadlo to v překladu :-)) tak to zkusím ještě takhle. Koupil jsem vintážní Eterny a mají vypadlou lumi na hodinovce. Rád bych ji nechal obnovit (rovnou včetně druhé ručky), ale sám to nedám, nikdy jsem to nedělal a nechci to pos*at. Rád bych, aby lumi vypadalo staře a nebilo do očí, takže nevím jestli to dát normálnímu hodináři.... Pročítal jsem tady vlákna o tom ja na to jít a někteří z Vás to evidentně ovládají, nebo se tím možná i živí:-). Není tady někdo, kdo by do toho šel? Samozřejmě za patřičnou odměnu:-)... Jo, a kdyby někdo měl přebytečný bund, sháním něco ke koupi.....:-) Díky Martin
malymarek Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 někde se tu psalo, že to dělá člen Valis
varjag Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Tak to mě asi zrovna minulo, zkusím to, dík.
malymarek Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 není za co, akorát by měl být od Olomouce z Chomoutova, jestli se nepletu
villain83 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Zkus clena 1KeNnY1,videl jsem od nej nejaky relume cifry,je hodne sikovnej...
varjag Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 super, taky dík, hned mu napíšu. Valis se zatím neozval, a je z Olomouce, takže hodně z ruky. Tak uvidím, kdo mě odpoví:-))
varjag Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Aha, 1KeNnY1 je ze Slovenska . Ale co, když to nepůjde jinak, jdu do toho. Každopádně ještě jednou díky za tip
Argon Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Aha, 1KeNnY1 je ze Slovenska . Ale co, když to nepůjde jinak, jdu do toho. Každopádně ještě jednou díky za tip VIděl jsem jeho práci na starých primkách. Musím říct, že hodně dobrý, jak origo z fabriky. Zkoušel jsem mu psát a vůbec se neozval....
Argon Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 (upraveno) Jeste bych doplnil, ze obnova lumi se vyplati u obycejnejsich hodinech. Napriklad na mych leteckych omegach bych to nedalal. Jak rikaji mistni, neni to jiz autenticke ;-). Upraveno 1. února 2014 uživatelem Delawer
bohus76 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Autentické to sice není,/na ciferník bych nešahal/ ale ručky bych si nechal vyplnit.
Argon Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Ručky určitě jo, na tom nic není a je to schopný hezky udělat běžný hodinář....
varjag Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Jde mi jen o ručky, lumi je vypadlá. Dostal jsem ještě tip na Brože z Václaváku, z pasáže Alfa a na Bradu ze Starostrašnické. Pohybuju se po Praze, takže to zkusím i tam. Pro představu, takhle to vypadá: s cifrem nic dělat nechci ta patina je boží:-))
long Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Zavři oči a představ si jak budou vypadat ty ručky s "novou lumi" na tom původním číselníku.Už jsem pár takhle zmršených hodinek viděl. :-))) Ale jak chceš.
varjag Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Jak píšu na začátku a jak jsem byl poučen od Tolji :-), lze lumi namíchat do stara, aby to nebylo do očí. Prý to míchají s prachem, nebo co.... Právě proto bych chtěl někoho, kdo ví co dělá. Koukal jsem na Lemanie od Valise co tu ukázal Financ, a to vypadalo stejně staře jako zbytek hodinek..
malymarek Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Jak píšu na začátku a jak jsem byl poučen od Tolji :-), lze lumi namíchat do stara, aby to nebylo do očí. Prý to míchají s prachem, nebo co.... Právě proto bych chtěl někoho, kdo ví co dělá. Koukal jsem na Lemanie od Valise co tu ukázal Financ, a to vypadalo stejně staře jako zbytek hodinek..a proto by jsi měl vyčkat co ti Valis napíše :-)
financ Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Valis míchá prášek, umí jakoukoli barvu. Ke starým hodinkám to sedí, zas tak moc to nesvítí, odstíny decentní...Od Kennyho jsem viděl luminovu, svítilo to jak prase, moc autentický to nebylo. Ale zas dobře provedenou
varjag Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 OK, dám na vyše rady. Pokud se neozve, zkusím telefon na jeho webu
malymarek Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 nemohl jsem se udržet a nepřidat sem, vkusně udělanou lumi z aukra http://aukro.cz/omega-2-i3939051219.html no není to nádhera
varjag Odesláno 2. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2014 jo, tak přesně něco takovýho chci!!
malymarek Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 je to prostě sen, ta musí být vidět i v noci z Marsu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se