Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj rozhoduji mezi těmito třemi hodinkami a nevím, které si z nich vybrat.

Vyplatí se koupit tady v ČR, nebo by vyšlo nějak znatelně levněji si je objednat někde v zahraničí?

Nejvíce z těchto tří se mi líbí Seiko 5 atlas sport. Je designově z mého pohledu nejpovedenější a působí i moderně. Mostra asi orange, nebo možná black jsou taky docela pěkné robustní hodinky, i na sport, bohužel vypadí moc humpolácky a bohužel všechny hodinky čínské či vietnamské (či kdo to vyrábí) vypadají na chlup stejně.

Samurai to je klasika, ale vzhledem ke snaze udržet si konzervativní design vypadají dnes velmi zastarale, i když je fakt, že je to nadčasový klasický design a stejně budou vypadat i za deset let. Ale zkrátka moc se mi nelíbí. Které z těchto tří byste doporučili?

Odesláno

No myslím, že sis vybral sám a radit ani nepotřebuješ. smile.gif

V každém případě je to věc vkusu i účelu, za kterým hodinky pořizuješ.

Osobně bych z těch možností volil Samuraie. Nemyslím si, že vypadají zastarale, jsou to podle mě pěkné robustní hodinky s dobrou kvalitou zpracování a s dobrým poměrem cena / výkon (ostatně jako všechna Seika). A ten jejich design je vskutku nadčasový. Pokud k nim pořídíš nějaký pěkný Hirsch, budou to závidění hodné hodinky...

Nákup určitě přes ebay. Myslím, že se snad ani v ČR koupit nedají. Pokud si na to netroufáš, kontaktuj Kubsona, určitě ti rád pomůže wink.gif

Odesláno

Napsal jsem to příliš silně, tu formulaci, velmi zastaralé samuraie samozřejmě nejsou, jsou zkrátka nadčasové.

K obleku hodinky mám, na manuální práci taky, takže spíše, co do účelu, sháním hodinky na všechno ostatní. Na sport taky, teď v létě na plavání, takže aby byly odolné, na normální volný čas.

Docela se mi líbí ty seiko samurai, co jsou na azwatch, s titanovým tahem a pouzdem. Ovšem stále nejsem rozhodnut mezi nimi, nebo seiko atlas. Asi bych měl zajít někam do kamenného obchodu, abych si na ně šáhnul, zkusil si je na ruce, to bych asi pocitově hned věděl, které mi sedí více.

Návštěvník tolja
Odesláno

V titanu nabízí samuraje www.azwatch.cz , ale kubson bude mít lepší cenu

Odesláno

No já bych určitě volil ocel. Těch Samuraiů je velké množství typů, myslím že se to tady v některém vlákně řešilo. Ocelové budou na ruce "správně těžké" wink.gif

Mrkni třeba sem: http://search.ebay.com.sg/SNM011K1_W0QQfromZR40 nebo http://chronoshop.cz/

Koukám, že Kuba má v nabídce i ty Monstra.

Odesláno

Asi jak na čí ruce smile.gif Těch 40 mm u Traserů mi sedí ideálně, ostatní dvoje hodinky už mi připadají na hranici. Chtělo by to vidět naživo, bez fyzické zkušenosti rozhodně nekoupím na internetu něco tak velikého..

Odesláno

Na první pohled se mi tyto nová seika, až tak moc nelíbila, ale na druhý pohled je dojem lepší :-)

U nich je ale asi problém, že bych si je nikde v Čechách nemohl vyzkoušet na ruce, jak by mi seděly.

Odesláno

Asi jak na čí ruce smile.gif  Těch 40 mm u Traserů mi sedí ideálně, ostatní dvoje hodinky už mi připadají na hranici. Chtělo by to vidět naživo, bez fyzické zkušenosti rozhodně nekoupím na internetu něco tak velikého..

smile.gif malé hodinky to rozhodně nejsou ,ale na ruce sedí perfektně díky tvaru pouzdra - pravda je ,že budí v okolí pozdvižení

.......souhlasím s tebou ,že Trasery sedí na ruce perfektně - dnes jsem je cvičně dal na Nato strap a zůstanou doma

negociatore, smaž mě, jestli zacláním smile.gif

YPO, co že ses chtěl těch tritiových mazliků zbavit ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...