negociator Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Ahoj rozhoduji mezi těmito třemi hodinkami a nevím, které si z nich vybrat. Vyplatí se koupit tady v ČR, nebo by vyšlo nějak znatelně levněji si je objednat někde v zahraničí? Nejvíce z těchto tří se mi líbí Seiko 5 atlas sport. Je designově z mého pohledu nejpovedenější a působí i moderně. Mostra asi orange, nebo možná black jsou taky docela pěkné robustní hodinky, i na sport, bohužel vypadí moc humpolácky a bohužel všechny hodinky čínské či vietnamské (či kdo to vyrábí) vypadají na chlup stejně. Samurai to je klasika, ale vzhledem ke snaze udržet si konzervativní design vypadají dnes velmi zastarale, i když je fakt, že je to nadčasový klasický design a stejně budou vypadat i za deset let. Ale zkrátka moc se mi nelíbí. Které z těchto tří byste doporučili?
Pavel R. Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 No myslím, že sis vybral sám a radit ani nepotřebuješ. V každém případě je to věc vkusu i účelu, za kterým hodinky pořizuješ. Osobně bych z těch možností volil Samuraie. Nemyslím si, že vypadají zastarale, jsou to podle mě pěkné robustní hodinky s dobrou kvalitou zpracování a s dobrým poměrem cena / výkon (ostatně jako všechna Seika). A ten jejich design je vskutku nadčasový. Pokud k nim pořídíš nějaký pěkný Hirsch, budou to závidění hodné hodinky... Nákup určitě přes ebay. Myslím, že se snad ani v ČR koupit nedají. Pokud si na to netroufáš, kontaktuj Kubsona, určitě ti rád pomůže
negociator Odesláno 13. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Napsal jsem to příliš silně, tu formulaci, velmi zastaralé samuraie samozřejmě nejsou, jsou zkrátka nadčasové. K obleku hodinky mám, na manuální práci taky, takže spíše, co do účelu, sháním hodinky na všechno ostatní. Na sport taky, teď v létě na plavání, takže aby byly odolné, na normální volný čas. Docela se mi líbí ty seiko samurai, co jsou na azwatch, s titanovým tahem a pouzdem. Ovšem stále nejsem rozhodnut mezi nimi, nebo seiko atlas. Asi bych měl zajít někam do kamenného obchodu, abych si na ně šáhnul, zkusil si je na ruce, to bych asi pocitově hned věděl, které mi sedí více.
negociator Odesláno 13. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Nebyly by lepší u těch samuraiů v normálním ocelovém provedení? Zase bych ušetřil oproti titanu.
Návštěvník tolja Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 V titanu nabízí samuraje www.azwatch.cz , ale kubson bude mít lepší cenu
Pavel R. Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 No já bych určitě volil ocel. Těch Samuraiů je velké množství typů, myslím že se to tady v některém vlákně řešilo. Ocelové budou na ruce "správně těžké" Mrkni třeba sem: http://search.ebay.com.sg/SNM011K1_W0QQfromZR40 nebo http://chronoshop.cz/ Koukám, že Kuba má v nabídce i ty Monstra.
chose Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 kup nový model - když chceš samuraje za 8900 z az watch tak do tohodle se vejdeš v pohodě http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=5837 Ty se mi líbí moc, ale ne dost na to, abych si pořídil průměr 45 mm Vážně nevím komu to chtějí v Japonsku prodávat..
chose Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Asi jak na čí ruce Těch 40 mm u Traserů mi sedí ideálně, ostatní dvoje hodinky už mi připadají na hranici. Chtělo by to vidět naživo, bez fyzické zkušenosti rozhodně nekoupím na internetu něco tak velikého..
negociator Odesláno 13. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Na první pohled se mi tyto nová seika, až tak moc nelíbila, ale na druhý pohled je dojem lepší :-) U nich je ale asi problém, že bych si je nikde v Čechách nemohl vyzkoušet na ruce, jak by mi seděly.
kubson Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 být tebou tak si koupím všechny (u mne) konstruktivní rada - prospex je trochu jinde než seiko 5
chose Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Asi jak na čí ruce Těch 40 mm u Traserů mi sedí ideálně, ostatní dvoje hodinky už mi připadají na hranici. Chtělo by to vidět naživo, bez fyzické zkušenosti rozhodně nekoupím na internetu něco tak velikého.. malé hodinky to rozhodně nejsou ,ale na ruce sedí perfektně díky tvaru pouzdra - pravda je ,že budí v okolí pozdvižení .......souhlasím s tebou ,že Trasery sedí na ruce perfektně - dnes jsem je cvičně dal na Nato strap a zůstanou doma negociatore, smaž mě, jestli zacláním YPO, co že ses chtěl těch tritiových mazliků zbavit ?
negociator Odesláno 13. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Vypadají tedy moc pěkně, dobře na té ruce sedí!
jacob Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Posílám foto těch mých Seiko Atlas....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se