Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Však je nemusíš kupovat,nikdo Tě nenutí  :cool02:

Vážne nenúti? Tak to mi odľahlo....

Pokiaľ som si všimol tak sme v sekcii poraďte s kúpou / výberom a človek by troška predpokladal, že úlohou tohto vlákna je aj vyvarovať pýtajúcich sa kúpy napriklád 8 ročných predražených hodiniek.

Odesláno

Vážne nenúti? Tak to mi odľahlo....

Pokiaľ som si všimol tak sme v sekcii poraďte s kúpou / výberom a človek by troška predpokladal, že úlohou tohto vlákna je aj vyvarovať pýtajúcich sa kúpy napriklád 8 ročných predražených hodiniek.

:offtopic: Nevím proč pořád kecáš jakési blbosti.Nejsme nesvéprávní aby jsi nás musel vodit za ruku.Myslím,že doba je někde jinde,tak se už prober.

Odesláno

:offtopic: Nevím proč pořád kecáš jakési blbosti.Nejsme nesvéprávní aby jsi nás musel vodit za ruku.Myslím,že doba je někde jinde,tak se už prober.

Ty si prvý reagoval na môj príspevok, ktorý tebe ani len nebol určený...Chápem, že si frustrovaý z toho, že ich kamoś nemôže predať, ale neodbavuj sa na mne.

Odesláno

To sis vybral pěkně, ty RT-čka, jsou fajn. Jenom jestli nejsou moc usedlé? Chceš až takhle usedlé? - přijdou mi tak na 60-tiletého pána ;)

Zkus mrknout ještě na Certina DS-1 nebo MIDO Multifort Day Date - řekl bych, že mají trochu progresivnější design...

Odesláno

Tezko rict, ja jsem nikdy na zadnou velkou extravaganci nebyl, nemam rad preplacane veci a v leccem jsem dost staromodni takze se to asi odrazi i ve vyberu :) Ale oba ty kousky co jsi mi sem dal se mi libi taky :) vzhledem k tomu ze budu kupovat nejdrive pristi mesic, tak se jeste asi lecos muze zmenit :)

Odesláno (upraveno)

Dobrý den,

jsem laik a prosím o radu. Zdědil jsem částečně funkční (zastavují se) pánské zlaté hodinky značky Poljot vyrobené v bývalém SSSR. Chtěl bych je prodat, ale jako starožitnost se nehodí a jako zlomové zlato je zatím prodávat nechci.

Můžete mi poradit  na koho se obrátit, protože tam kde jsem se zatím ptal, mi doporučují jen to zlomové zlato. Mají tyto hodinky vůbec nějakou cenu jako takové?

Děkuji za radu.

post-35003-0-20763500-1392554287_thumb.jpg

post-35003-0-93440400-1392554300_thumb.jpg

post-35003-0-93943800-1392554334_thumb.jpg

post-35003-0-75724200-1392554349_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mirek55
Odesláno

Dobrý den,

jsem laik a prosím o radu. Zdědil jsem částečně funkční (zastavují se) pánské zlaté hodinky značky Poljot vyrobené v bývalém SSSR. Chtěl bych je prodat, ale jako starožitnost se nehodí a jako zlomové zlato je zatím prodávat nechci.

Můžete mi poradit  na koho se obrátit, protože tam kde jsem se zatím ptal, mi doporučují jen to zlomové zlato. Mají tyto hodinky vůbec nějakou cenu jako takové?

Děkuji za radu.

I laik by dle mého názoru mohl intuitivně poznat, že do tohoto vlákna jeho dotaz nepatří.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...