aliento Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Odesláno 10. února 2014 Však je nemusíš kupovat,nikdo Tě nenutí Vážne nenúti? Tak to mi odľahlo....Pokiaľ som si všimol tak sme v sekcii poraďte s kúpou / výberom a človek by troška predpokladal, že úlohou tohto vlákna je aj vyvarovať pýtajúcich sa kúpy napriklád 8 ročných predražených hodiniek.
Lukáš Pech Odesláno 12. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2014 po 3 denním brouzdání internetem zatím hlavní favorit... http://www.ewatches.com/detail.asp?iq=1&bo_products_id=0&bo_products_variance_id=110054
bohus76 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Vážne nenúti? Tak to mi odľahlo....Pokiaľ som si všimol tak sme v sekcii poraďte s kúpou / výberom a človek by troška predpokladal, že úlohou tohto vlákna je aj vyvarovať pýtajúcich sa kúpy napriklád 8 ročných predražených hodiniek. Nevím proč pořád kecáš jakési blbosti.Nejsme nesvéprávní aby jsi nás musel vodit za ruku.Myslím,že doba je někde jinde,tak se už prober.
aliento Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Nevím proč pořád kecáš jakési blbosti.Nejsme nesvéprávní aby jsi nás musel vodit za ruku.Myslím,že doba je někde jinde,tak se už prober.Ty si prvý reagoval na môj príspevok, ktorý tebe ani len nebol určený...Chápem, že si frustrovaý z toho, že ich kamoś nemôže predať, ale neodbavuj sa na mne.
bohus76 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Jen se vykecej.......končím s Tebou.
Lukáš Pech Odesláno 12. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Dik moc za pomoc hosi :-D Vazne jeden konstruktivnejsi prispevek nez druhy
Kex Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 To sis vybral pěkně, ty RT-čka, jsou fajn. Jenom jestli nejsou moc usedlé? Chceš až takhle usedlé? - přijdou mi tak na 60-tiletého pána Zkus mrknout ještě na Certina DS-1 nebo MIDO Multifort Day Date - řekl bych, že mají trochu progresivnější design...
KRISTAL01 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Marvin má akce: http://shop.marvinwatches.com/collection/promotion-1/auto-quartz/m108/m108-14-82-64.html
Lukáš Pech Odesláno 14. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Tezko rict, ja jsem nikdy na zadnou velkou extravaganci nebyl, nemam rad preplacane veci a v leccem jsem dost staromodni takze se to asi odrazi i ve vyberu Ale oba ty kousky co jsi mi sem dal se mi libi taky vzhledem k tomu ze budu kupovat nejdrive pristi mesic, tak se jeste asi lecos muze zmenit
Kostra Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Seiko SARX/Archimedes pilot z prodejního vlákna a není co řešit. Dokonalé univerzály, za rozumnou cenu.
mirek55 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 (upraveno) Dobrý den,jsem laik a prosím o radu. Zdědil jsem částečně funkční (zastavují se) pánské zlaté hodinky značky Poljot vyrobené v bývalém SSSR. Chtěl bych je prodat, ale jako starožitnost se nehodí a jako zlomové zlato je zatím prodávat nechci.Můžete mi poradit na koho se obrátit, protože tam kde jsem se zatím ptal, mi doporučují jen to zlomové zlato. Mají tyto hodinky vůbec nějakou cenu jako takové?Děkuji za radu. Upraveno 16. února 2014 uživatelem mirek55
JohnDoe Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Dobrý den,jsem laik a prosím o radu. Zdědil jsem částečně funkční (zastavují se) pánské zlaté hodinky značky Poljot vyrobené v bývalém SSSR. Chtěl bych je prodat, ale jako starožitnost se nehodí a jako zlomové zlato je zatím prodávat nechci.Můžete mi poradit na koho se obrátit, protože tam kde jsem se zatím ptal, mi doporučují jen to zlomové zlato. Mají tyto hodinky vůbec nějakou cenu jako takové?Děkuji za radu. I laik by dle mého názoru mohl intuitivně poznat, že do tohoto vlákna jeho dotaz nepatří.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se