belkov Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 V baleni jsem nasel mimo jine kovovy terč /pod hodinkami/ na obrazku. Nevite nekdo nahodou k cemu slouzi? Nemůžu na to prijit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Postni detailní foto, takhle není nic vidět.
Ardennius Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Mirku, ten terč, jak říkáš, slouží na výměnu tahu. Necháš ho ležet na stole, přišroubuješ do něj ten malý šroubováček co najdeš v té lahvičce, no a je to protikus k tomu klasickému šroubováku, no a snad potom dojdeš jak na to, ne?
IzTaPa Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 (upraveno) Mirku, ten terč, jak říkáš, slouží na výměnu tahu. Necháš ho ležet na stole, přišroubuješ do něj ten malý šroubováček co najdeš v té lahvičce, no a je to protikus k tomu klasickému šroubováku, no a snad potom dojdeš jak na to, ne? presne tak - a nezapomel ty sroubky totalne zezvejkat a pouzdro z boku radne poskrabat mel jsem podobnou blbost na svych prapuvodnich der meistertaucher a pri prvni vymene tahu jsem poskrabal pouzdro - je to bazmek na ... Upraveno 5. února 2014 uživatelem IzTaPa
belkov Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2014 No věděl jsem kam se obrátit,všem srdečně děkuji za radu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se