Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vážení, jen se otřu o téma. Panu Prokopovi jsem poslal soukromý mejl v podstatě o tom, že jsem byl nadšen. Podrobnosti by byly nadlouho, fakt to setkání byl úžasný zážitek z mnoha pohledů. Děkuji, děkuji, děkuji.

Odesláno

Setkani bylo vyborne - lidi prichazeli, odchazeli... moc hezky, komorni, bez pretvarky a na rovinu. Tak to ma byt, diky moc Prime...

Odesláno

xmenm05 napsal:
Obvod zápěstí mám 16 cm (ale spíš je to způsobeno placatostí zápěstí, ta horní plocha, kde hodinky nosím zvládá i 43mm aviatory), nejkrásnější hodinky co mám jsou 32 mm a nosím je naprosto s klidem a s hrdostí.  Nezlobil bych se, kdyby byly trochu větší, ale společenské hodinky mám raději nenápadné, ve společnosti chci vyniknout já,ne čtvrt kilo jemné mechaniky ... smile.gif . Diplomaty mají 34 mm  a taky to zvládnou, historické tissoty mají 35 a v pohodě ... nebál bych se toho ... .

Současný trend 40+ mě nebere.

Moje řeč, plechovku od lanšmítu na zapěstí mít nemusím :-)

Odesláno

Pavel K napsal:
Nebyl v Pavoukách kalibr 69? I když možná jsem to četl vzhůru nohama smile.gif

Nevím, ale před nedávnem jsem obdržel informaci od pana Helikara, že Pavouk bude osazován kalibry 69 (automat) a 64 (ruční nátah). Nyní je na webu uváděn kalibr 96. Bohužel jsem se na to zapomněl ve Violinu zeptat.

Odesláno

Rozdíl mezi kalibrem 96 a 69 je minimální (konstrukce můstků). S trochou snahy se pouzdro dá upravit jak na kalibr 96 tak na 69. Pro tyto hodinky se budou používat oba dva, ale v kódu typového označení už zůstal první použitý kalibr. S tím kalibrem 64 si nejsem tak jistý! Zatím tedy není ani prototyp.

Odesláno

Díky všem za fajn počtení. To logo vrtulníku si představit nedovedu, už se těším, až jej uvidím.

V pondělí jsem ale viděl u jednoho člena fóra Linea 40 a nějak mi padly do oka. Pokud mi Elton vyjde vstříc ohledně ruček, které bych tam chtěl, tak bych si udělal radost. A dvěma stovkám stařečků, které mám doma ve sbírce, udělám radost novou mladou elegantní slečnou jménem Linea smile.gif

Nevíte, komu v Eltonu poslat mail s dotazem, prosím? Kdo tam odpovídá na všetečné dotazy a sbírá objednávky, prosím?

Odesláno

xmenm05 napsal:
Prim nebo Artur .... (Prokop, Bouška) http://www.prim.cz/kontakty/osobni-kontakty a jestli to klapne, tak se pak nezapomeň pochlubit ... smile.gif

Děkuji. Já myslel, že tam na to bude nějaká asistentka, co to vyřizuje. Tedy dobrá, zkusím přímo někoho z pánů tebou jmenovaných.

A chlubení? Mno... Nejsem si jist, zda to bude na chlubení. Moje představa je taková, že mám strach, že se mi pak v reálu nebude líbit (a vám už asi tuplem ne). Ale co, za zkoušku to stojí a když tak pak ručky vymění smile.gif

Odesláno

Kdepak, komunikuje se přímo s nimi, což je spíš výhoda -kontakt je velmi přátelský, osobní (není to anonymní telefonát a e-mail) a co se týká kombinací - uvidíš sám, co se bude líbit. A nech je trochu natunit (modřené šroubky, potisk rotoru a tak ... ( ať je legrace ... smile.gif

Odesláno

NIGHTinGALE napsal:
  xmenm05 napsal:
Prim nebo Artur .... (Prokop, Bouška) http://www.prim.cz/kontakty/osobni-kontakty a jestli to klapne, tak se pak nezapomeň pochlubit ... smile.gif

Děkuji. Já myslel, že tam na to bude nějaká asistentka, co to vyřizuje. Tedy dobrá, zkusím přímo někoho z pánů tebou jmenovaných.

A chlubení? Mno... Nejsem si jist, zda to bude na chlubení. Moje představa je taková, že mám strach, že se mi pak v reálu nebude líbit (a vám už asi tuplem ne). Ale co, za zkoušku to stojí a když tak pak ručky vymění smile.gif

Ne ne, já myslím, že TO nakonec bude fakt dobré!!! wink.gif Ten nápad je absolutně "libový", jen mě napadlo to udělat přesně opačně, než zamýšlíš!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...