Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pánové, v tomto shopu je poměrně široká nabídka hodinářských věcí.

Koupil již někdo něco a má zkušenosti s těmito produkty??

http://www.conrad.cz/hodiny.c17205

Ceny nejsou vesměs nijak závratné, ale nějakou zkušenost bych rád uvítal.

Předem díky.

Upraveno uživatelem Rambo
Odesláno

Kupoval jsem v conrad.cz dvě meteostanice (v různou dobu ne najednou), nějaká čidla k nim s odstupem času. Vše funguje bez chyby. Obchod (eshop) fungoval bezvadně. Hodinářské věci jsem nekupoval - nevím. Viděl jsem jen live dva windery, které nabízeli - plastové, jeden na dvoje hodinky a jeden na jedny - ty bych si nekoupil ani jeden.

Odesláno

Měl jsem ten vrtič na dvoje hodinky a byl dost hlučný a bez možnosti nastavení. Pouze vlevo/vpravo. Ale hodinky to nějak drželo natažené.

Odesláno (upraveno)

No právě o tom vrtiči na dvoje hodinky jsem uvažoval. Ale teď jsem znejistěl.

Na druhou stranu poměr cena/výkon nebude úplně marnej.

Upraveno uživatelem Rambo
Odesláno

Jo, to je ten na jedny hodinky, co jsem viděl. Mimochodem viděl jsem ho i na jiných e-shopech jen s jiným nápisem (stejně jako ten na dvoje), ale vypadal stejně, zřejmě to bude jeden výrobce a moc prodejců.

Jinak, já se k winderu pořád nedokopal, ale nechci drahej (pro začátek, jestli na něj dojde) a líbí se mi a něco jsem se dozvěděl o tomto (naživo jsem ho ale neviděl): http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/56941-designhutte-piccolo-winder/

Odesláno

Mě by spíš zajímala ta montážní sadička za 1313,-. Na domácí zkracování a výměnu řemenů by to mohlo stačit, ne?

Odesláno

ja mam toto od cinana z chebu za 3-stofky.  Plna spokojnost.

attachicon.gifnaradi.jpg

To je dobrý. Myslíš, ze se dá sehnat takhle levné i v Praze? rad bych doplnil vystezejkovac i o další nářadí. zároveň za to ale nechci dávat moc peněz. Pochybuji, ze bych ho používal tak často.
Odesláno

ja mam toto od cinana z chebu za 3-stofky.  Plna spokojnost.

attachicon.gifnaradi.jpg

Hmm, až budeš mít znovu cestu kolem číňana, měl by ses za ním zastavit, nakoupit toho plnej kufr a pak to udat tady na fóru. Úspěch by to určitě mělo. Popřemýšlej.

Odesláno (upraveno)

Koupil jsem tam na eshopu několik věcí v průběhu posledních cca 5ti let: elektronické stavebnice, součástky, různá udělátka a btw taky winder Time Tutelary KA074 pro 2x2 kousky (obousměrný s regulací točení). Ten sice v nabídce český Conrad teď nemá, ale německý Conrad jej vede jako v procesu plnění skladu a měl by být k mání tuším v březnu ...

Jinak vždy vše běželo hladce, dodání dobírkou cca 3-10 dní.

Upraveno uživatelem MartinXC
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...