Akam Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 mně to sklo nadchlo...super..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 ..je to perfektní Ondro.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Díky pánové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Jsou skvělé, ani nevím proč jsem ty svoje prodal. Ten safír vypadá dobře i články tahu na šroubek...Naštěstí se jich tady na fóru ročně dost "protočí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Hardlex bych taky nechal, ale je fakt, že u Monstrů mě vypouklé sklíčko hodně baví . Každopádně nový tah to zvedá o level výš, už jen podle fotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se