Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

predpokladam, ze sampus uz sa chladi. Take stastie. Preco som ja len vyrastal v panelaku. Rezervuj si cestu okolo sveta a zavolaj do skodovky, ze beries prvu fabiu 3.generacie. Blahozelam.

Upraveno uživatelem People
Odesláno (upraveno)

Docent: jestli víš, po kom jsou, tak je to fajn nález a památka :-) 

Pípl: jsi blb 

Upraveno uživatelem jerry82
Odesláno

Dík. Patřily fajn lidem, po kterých zůstali nefajn dědici. Byla to úplná haluz. Původně jsem hledal kameňák. Ještě jsem neměl ani čas o nich něco zjistit.

• po 2 týdnech...
Odesláno

My máme půdu plnou leda pavouku...

Pěknej poklad... ;-)

• po měsících...
Odesláno
  V 30. 4. 2014 v 17:50, docent napsal:

Z hospody v Klimkovicích. Slovo dalo slovo a byly mé. I útratu za mne zaplatil.

V klimkovicích u Ovy? 

BTW a to tak ty hodinky sbíráš od známých, aniž by jsi mu třebas řekl, že mají hodnotu skoro 2 litry? 

Odesláno

Jo, od Ostrávy. V lázeňských městech jsou lidé tak nějak vlídnější. Má zkušenost je, že spíš dostanu něco od cizího než od bratrance. Líná huba, holé neštěstí. Hodnotu těchto jsem neznal.

Odesláno
  V 3. 5. 2014 v 17:36, docent napsal:

Jo, od Ostrávy. V lázeňských městech jsou lidé tak nějak vlídnější. Má zkušenost je, že spíš dostanu něco od cizího než od bratrance. Líná huba, holé neštěstí. Hodnotu těchto jsem neznal.

tak hlavne aby se pak znamej neozval...az se zima zepta:)
  • po měsících...
Odesláno

nápadně se to podobá legendě z DDR, Ruhla cal 24. Stálo to pár drobných, oblíbený suvenýr ze zájezdů. Zlí jazykové říkají že některé šly dokonce i po návratu ze zájezdu. Dělaly se i dost atraktivní varianty jako chronograf nebo mechanické digi. Pokud aspoň nějak jdou tak máš hezkou kuriozitku. Pokud nejdou nebo hodně blbě, veškerá snaha marná, obvykle s tím nejde moc dělat a popravdě, nikomu se do toho nechce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...