People Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 dalsi variant solarovSNE383 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 (upraveno) People:Ty sceb021 me celkem oslovují. V tom odkazu je jedna roka kde maji supr vypouklé sklo. Další plus je cca 40mm průměr. Akorát 1000ks limitku bude v rámci prodejcu seiya a chino asi nemožné koupit, ze? Upraveno 24. února 2015 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 ja si myslim, ze ano, ale najlepsie je ich kontaktovat hned. 1000kusov je podla mna dost. Su to divne chrono quartzky, tak si myslim, ze by to nemusel byt problem zohnat to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Docela by mě zajímalo, kolik se prodalo třeba takových Stargatů, když mají stejně hnusnou lunetu jako ty SNE383... Vypadá jak kdyby ji tam někdo nasadil z dětské hračky, zbytek hodinek super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Docela by mě zajímalo, kolik se prodalo třeba takových Stargatů, když mají stejně hnusnou lunetu jako ty SNE383... Vypadá jak kdyby ji tam někdo nasadil z dětské hračky, zbytek hodinek super.Co je na te lunete tak spatneho? :/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Vůbec nic, jen se (nejen) mně prostě nelíbí . Podle mě je to jeden z důvodů, proč vymizely z Fóra Stargaty a SKX/7002 jsou tu stále populární. Třeba je mají jen lidé, kteří nefotí do mnou sledovaných vláken... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Vůbec nic, jen se (nejen) mně prostě nelíbí . Podle mě je to jeden z důvodů, proč vymizely z Fóra Stargaty a SKX/7002 jsou tu stále populární. Třeba je mají jen lidé, kteří nefotí do mnou sledovaných vláken...Jasne, chapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Co je na te lunete tak spatneho? :/. Upadávala dvanáctka na lunetě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Upadávala dvanáctka na lunetě Clipboard01.jpgTak toho jsem si nevsiml ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 nejake nove fotky od clemika sarx021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sard007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sarx023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sarx025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sdgm003 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Ty Presage jsou fajnovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Pekne, pekne. Hlavne ty posledni a Presage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 (upraveno) Ty sdgm003 mají dokonalé pouzdro. Teď jsou u Seiyi za $659.30 a i to mi přijde jako docela dost - minerál na dýnku,...Ovšem u těchto foteček jsem se musel z hluboka nadechnout: http://www.watchtalkforum.com/topic/2521-seiko-brightz-sdgm003-black-dial/ Wow! To pouzdro je parádní, plus ta ochranná vrsta a účinný antireflex...Za to jim odpustím i ten hnusnej průhled . Hlavně mají na cifru tu správnou značku! Upraveno 4. března 2015 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Dám to sem, nevíte někdo kde sehnat tenhle model? Nic jsem nenašel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Koukám na to video denně, prostě pecka v téhle třídě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Maj jednu chybku... Jsou prilis dokonale, prilis univerzalni... Malicko chybi nejaky hacek... Neco jako ten otoceny lvicek :-) jinak jsou samozrejme supr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Nedokonalost vidím v průhledu a "asijské" korunce s černým čímsi. Ale na to si zvyknu. Snad si je tu někdo koupí a objeví se časem v prodejní sekci, protože na plnou cenu se zatím necítím... Budou to mé první automaty po quartzové odbočce. Pořád váhám, jestli zvolit tyto anebo podruhé koupit Certiny DS-1, ale vždycky jsem chtěl zkusit vrtané nožky a ostře řezané pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 zdroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 zdroj? To by si rád vedel, aby si ho znova prebral a potom bol za borečka? :-P F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se