Filipes Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 (upraveno) Krtečku-datumka je pěkná v tenkém rámečku-jak to bude vypadat v reálu bez něj?? úplně bez datumky sqěle! dál mi vadí malé indexy-v posledním návrhu jsou moc drobné, a nakonec ručky-ale ty už by se daly pořešit .. Upraveno 8. června 2007 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 a tak malinko větší indexy bych snesl, ručičky v pohodě, datum neřeším, jo musíme se každý trochu přizpůsobit ale v reálu to budou krásné a jedinečné hodinky s datumen i bez něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 O kolik větší ty indexy, svěřte se já bych to kdyžtak přes výkend upravil ? jinak datumka je mi jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 jen hlásím, že mám pořád zájem být v partě, jen nemám moc času se aktivně zapojit, ale periferně to sleduju... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krteček Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Filipes překousnu tu chybějící datumovku, hlavní je pro mě vzpomínka na chronomag a tyto pěkné a neopakující se hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 (upraveno) s kubsonem je nás 11 roone mrkni: malé indexy z posledního návrhu X správná velikost (jinak na druhém obrázku je všechno špatně-je jen pro ilustraci velikosti kuliček a trojúhelníku na 12-pozor, ručky jsou tam správně) Upraveno 8. června 2007 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 hlasování o datumku aktuálně: DATUMKA? ANO - JE MI TO JEDNO - NE 2 - 3 - 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 no ty ručky na druhém obrázku mě teda moc neberou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McQuack Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 hlasujte jen opravdu vážní zájemci, ať je to relevantní (McQuack, PigyCZ - půjdete do toho?) No u me prave zalezi, jak ta finalni verze bude vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Datum ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 - Vetsi kulicky urcite nee, to uz radsi nejaky obdelnicky nebo neco podobnyho.. - Datumka na 6 mozna neni, nekdo tu psal, ze Seiko nema kalibr s datem na 6.. - Rucky radsi z obrazku od Filipesa napravo.. - Font nejaky zkusim vecer a uvidime co z toho vzejde.. - Chlapi pojdte do toho at nas je aspon 13, ja tu 13 chci hodne, ale jinak se spokojim i se 7.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 tak si dej panáčka a večer něco vymysli ty indexy fakt raději v rozumné velikosti, nic extra velkého, ten nápis možná i do kulata, že by kopíroval okraj červeného kruhu a 200/660 pod to rovně, nevím možná je to blbost, chce to zkusit, z těch ruček mám obavy, uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 tak si dej panáčka a večer něco vymysli ty indexy fakt raději v rozumné velikosti, nic extra velkého, ten nápis možná i do kulata, že by kopíroval okraj červeného kruhu a 200/660 pod to rovně, nevím možná je to blbost, chce to zkusit, z těch ruček mám obavy, uvidíme Ten kruhovej nápis jsem zkoušel a z mého pohledu nic moc, ale můžu to zkusit ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Datum ANO MarvineX jsi započítán v hlasování o datum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 ztrácím přehled o datumce: Filipes NE Gas JEDNO Krteček ANO Spiderer JEDNO Xpak ANO Roon JEDNO Afrikab ? Karlos ? MarvinX ANO Lovap? Kubson ? Je to tak? Pokud ne tak se prosím opravte, případně doplňte. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Hodinky budou určitě zajímavé, ale bohužel do toho nejdu. Až budou potřebný finance, mám svou vlastní představu. Jinak za sebe bych hlasoval pro datumku. Já datum potřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 (upraveno) ztrácím přehled o datumce: Filipes NE Gas JEDNO Krteček ANO Spiderer JEDNO Xpak ANO Roon JEDNO Afrikab ? Karlos ? MarvinX ANO Lovap? Kubson ? Je to tak? Pokud ne tak se prosím opravte, případně doplňte. Dík Dovolím si opovědět za Afrikaba: Datumka ANO. p.s. dík za seznam Upraveno 8. června 2007 uživatelem roon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Filipes NE Gas JEDNO Krteček ANO Spiderer JEDNO Xpak ANO Roon JEDNO Afrikab ANO MarvinX ANO Lovap? Kubson ? aktuální stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 DATUMKA: Lovap: jedno Inak: pripojím sa iba keď cena moc neprekročí tých 200 - 250 $ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Láká mě to láká. Datum je mi fuk, ručičky se mi nejvíce libily plonguer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se