Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

afrikab

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

pvd úprava je proveditelná velmi dobře, ale cena je někde kolem 500 usd - tak já hlasuju za vyhození nápisů.. mohly by být na dýnku, které by imho nebylo marné nechat vybrousit, tj. zbavit původních nápisů a pak ktam nechat jen dopsat ty "naše" údaje

Jo ta cena byla právě myšlena jako překážka... jinak také jsem pro variantu bez nápisů.

Pokud to ten co to bude dělat zvládne (to vybroušení dýnka atd..), tak budem muset ještě udělat návrh dýnka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak jsem si pročetl diskuzi a nejspíš bych se také přidal. Nápis Chronomag L.E. by se mi líbil, nicméně přizpůsobím se většině. Jen nevím, jestli je správné aby u L.E. mě někdo takové ručky a jiný makové. Podle mě by to mělo být jasně dané, aby ta L.E. měla nějaký smysl, ale nevím jak při L.E. postupují renomované firmy.

Upraveno uživatelem Godin
Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak jsem si pročetl diskuzi a nejspíš bych se také přidal. Nápis Chronomag L.E. by se mi líbil, nicméně přizpůsobím se většině. Jen nevím, jestli je správné aby u L.E. mě někdo takové ručky a jiný makové. Podle mě by to mělo být jasně dané, aby ta L.E. měla nějaký smysl, ale nevím jak při L.E. postupují renomované firmy.

Kterou variantu nápisu by jsi tedy chtěl ?

Upraveno uživatelem roon
Odkaz ke komentáři

Takže hlasování o nápisech zatím vypadá takto:

bez nápisů: 4 kruh. nápis: 3 rovný nápis: 1

Roon: bez nápisů

Kubson: bez nápisů

Godin: nápis do kruhu

Letovod: jedno

Baker: nápis do kruhu

Afrikab: bez nápisů

Filipes: nápis do kruhu

Xpak: bez nápisů

MarvinX: Rovný text

Upraveno uživatelem roon
Odkaz ke komentáři

Mě osobně se nejvíc líbí ta poslední, tedy s kulatým nápisem, ale jak jsem říkal, v tomhle se přizpůsobím zcela bez problémů, spíš jsem pro jednotnost ruček. Když limitovaná edice, tak s jasně danými rysy, aby někdo za 20 let neříkal, že je to jen obyčejná skládačka.

Odkaz ke komentáři

Nápis - jedno. nech tam je čo chce, hlavne že je to limitované :))

Kurňa, keď na to tak lepšie kukám - no, bez tých nápisov to vyzerá ako nepopísané reklamné hodinky. Aspoň ten CHRONOMAG L.E. by tam mohol byť. Ale prispôsobím sa.

Upraveno uživatelem Lovap
Odkaz ke komentáři

Hlasuju za nápisy a to v té rovné variantě. Ale když bude oblouk taky to snesu.

A hlavně plongeur ručky, plongeur ručky, plongeur ručky!!! :smile_anim:

Ještě bych si dovolil poznámku, že různorodost ruček pro L.E. nevadí. Limitovaná edice přece zdůrazňuje individualitu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...