kubson Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 myslím, že jakékoli nápisy na ciferníku jsou v tomto případě na škodu, ztrácí se pod nimi ten znak a vypadá to imho poněkud lacině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Tímto prosím všechny zájemce o vyjádření ohledně nápisů. přikládám všechny již probrané varianty: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 pvd úprava je proveditelná velmi dobře, ale cena je někde kolem 500 usd - tak já hlasuju za vyhození nápisů.. mohly by být na dýnku, které by imho nebylo marné nechat vybrousit, tj. zbavit původních nápisů a pak ktam nechat jen dopsat ty "naše" údaje Jo ta cena byla právě myšlena jako překážka... jinak také jsem pro variantu bez nápisů. Pokud to ten co to bude dělat zvládne (to vybroušení dýnka atd..), tak budem muset ještě udělat návrh dýnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Ahoj, tak jsem si pročetl diskuzi a nejspíš bych se také přidal. Nápis Chronomag L.E. by se mi líbil, nicméně přizpůsobím se většině. Jen nevím, jestli je správné aby u L.E. mě někdo takové ručky a jiný makové. Podle mě by to mělo být jasně dané, aby ta L.E. měla nějaký smysl, ale nevím jak při L.E. postupují renomované firmy. Upraveno 13. června 2007 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Ahoj, tak jsem si pročetl diskuzi a nejspíš bych se také přidal. Nápis Chronomag L.E. by se mi líbil, nicméně přizpůsobím se většině. Jen nevím, jestli je správné aby u L.E. mě někdo takové ručky a jiný makové. Podle mě by to mělo být jasně dané, aby ta L.E. měla nějaký smysl, ale nevím jak při L.E. postupují renomované firmy. Kterou variantu nápisu by jsi tedy chtěl ? Upraveno 13. června 2007 uživatelem roon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Takže hlasování o nápisech zatím vypadá takto: bez nápisů: 4 kruh. nápis: 3 rovný nápis: 1 Roon: bez nápisů Kubson: bez nápisů Godin: nápis do kruhu Letovod: jedno Baker: nápis do kruhu Afrikab: bez nápisů Filipes: nápis do kruhu Xpak: bez nápisů MarvinX: Rovný text Upraveno 13. června 2007 uživatelem roon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Mě osobně se nejvíc líbí ta poslední, tedy s kulatým nápisem, ale jak jsem říkal, v tomhle se přizpůsobím zcela bez problémů, spíš jsem pro jednotnost ruček. Když limitovaná edice, tak s jasně danými rysy, aby někdo za 20 let neříkal, že je to jen obyčejná skládačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letovod Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Jak pročítám toto vlákno, tak se mi zdá, že moje hledání diversek je vyřešené... Pokud mohu, přidal bych se do party, takovéto diversky plonger ručičky - ano nápis - mě se líbí všechny - jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Jsem pro posledni variantu - napis do kruhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 13. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Me se to libi bez napisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 nápis do oblouku a plongeur ručky! .. což je ale asi neprůchodná varianta a já tímto velmi pravděpodobně odstupuji škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 nápis do oblouku a plongeur ručky! .. což je ale asi neprůchodná varianta a já tímto velmi pravděpodobně odstupuji škoda Proč neprůchodná, kvůli ručkám nebo nápisu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 bez nápisů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Nápis - jedno. nech tam je čo chce, hlavne že je to limitované ) Kurňa, keď na to tak lepšie kukám - no, bez tých nápisov to vyzerá ako nepopísané reklamné hodinky. Aspoň ten CHRONOMAG L.E. by tam mohol byť. Ale prispôsobím sa. Upraveno 13. června 2007 uživatelem Lovap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 bez tých nápisov to vyzerá ako nepopísané reklamné hodinky. Aspoň ten CHRONOMAG L.E. by tam mohol byť. Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letovod Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Asi jo, nějakej nápis by tam měl bejt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Hlasuju za nápisy a to v té rovné variantě. Ale když bude oblouk taky to snesu. A hlavně plongeur ručky, plongeur ručky, plongeur ručky!!! Ještě bych si dovolil poznámku, že různorodost ruček pro L.E. nevadí. Limitovaná edice přece zdůrazňuje individualitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 - Kruhový nápis - Plongeur rucky - Kdyz datum tak v ramecku - takhle to tam vypada jako nejakej error - chyba na ciferniku - zvlaste kdyby byl cifernik bez napisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) nápis do kruhu, jo, to se mě líbí edit: s ručkama se podřídím, je mě to vcelku jedno Upraveno 13. června 2007 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 bez nápisů bez napisu, když nápisy tak rovné.... znovu dávám na zvážení zkratku CD l.e. + metry, byl by to takový kompromis, krátký nápis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se