Baker Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 OK, takze varianta s napisem "7" a datumovkou v ramecku.
Xpak Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 (upraveno) Velmi dobré! možná ještě tohle: co kdyby paprsky nevycházely přímo z terče, ale byla tam mezera cca 1-2 mm. Tzn. červený kruh bez paprsků a každý paprsek zvlášť. Nebo jsem komplikátor? Upraveno 14. června 2007 uživatelem Xpak
lolohh Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Mám dotaz. Hodinky budou na kovu nebo na gumě? Díky.
PigyCZ Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Zdarec ALL no jestě jsem se nerozhodl, ale ješte mě napadlo, každá značka má své logo, tak proc nedat logo chronomagu tez na hodinky, misto chronomag dát "CHRONO" s ručiškama do "O" a svisle "MAG" prostě logo chronomagu + l.e. . a pod tim nechat to Driver´s 200/660 zdarec
Baker Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 lolohh napsal: Mám dotaz. Hodinky budou na kovu nebo na gumě? Díky. Myslim ze se tady resil cerveny zralok.
Baker Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 (upraveno) Xpak napsal: Velmi dobré! možná ještě tohle: co kdyby paprsky nevycházely přímo z terče, ale byla tam mezera cca 1-2 mm. Tzn. červený kruh bez paprsků a každý paprsek zvlášť. Nebo jsem komplikátor? Jsi komplikator ale zkusil jsem to. Upraveno 14. června 2007 uživatelem Baker
Xpak Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Baker - dík. Úplně špatné to není, co na to ostatní? Možná ta mezera o něco větší?
gas Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 on se ten kruh oddělil od paprsků a hodinky jsou rozděleny na dvě části, nevím, mě asi víc sedí původní verze
Baker Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Xpak napsal: Baker - dík. Úplně špatné to není, co na to ostatní? Možná ta mezera o něco větší? Taky se mi to libi, ale nevim zda jsme se neodklonili od puvodni myslenky.
stampee Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 me se libi oboje, je pravda ze je tp rozdelene na 2 casti alee kdyz je ta mezera mala tak to nepusobi rusive, vetsi uz asi ano. jak by to bylo se zarukou? normal international? neznam dobu trvani...
Jerrys Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Už tam chybí jenom portrét Kima Irsena nebo Fidela Castra. Dyk Seika jsou hezký sami o sobě, zvolte střídmější dizajn, dyž už.
Xpak Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Jerrys napsal: Už tam chybí jenom portrét Kima Irsena nebo Fidela Castra. Dyk Seika jsou hezký sami o sobě, zvolte střídmější dizajn, dyž už. říkal jsem hned na začátku Seiko Diplomat, ale už jsem si zvykl
roon Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 (upraveno) Xpak napsal: Velmi dobré! možná ještě tohle: co kdyby paprsky nevycházely přímo z terče, ale byla tam mezera cca 1-2 mm. Tzn. červený kruh bez paprsků a každý paprsek zvlášť. Nebo jsem komplikátor? Nejsi zkusím to nějak zpracovat no koukám, že Baker byl rychlejší, jen jsem vyzkoušel větší mezeru a kruhový rámeček datumky Upraveno 14. června 2007 uživatelem roon
PigyCZ Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 no a naprosto exlusivne by vypadali černo/bile , ale to by uz byl totalne pohřben původní záměr.
roon Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 PigyCZ napsal: no a naprosto exlusivne by vypadali černo/bile , ale to by uz byl totalne pohřben původní záměr. Popravdě ani moc ne, zkoušel jsem to a nijak mě to nenadchlo, zato v modré to vypadá velmi dobře.
PigyCZ Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 a mohl bys je v modrem ukázat . . .prosim . . k obleku by se mi hodili mnohem vice, vlastně je to důvod proč váhám, červenej žemínek bych nezkous už vůbec
Baker Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 PigyCZ napsal: a mohl bys je v modrem ukázat . . .prosim . . k obleku by se mi hodili mnohem vice, vlastně je to důvod proč váhám, červenej žemínek bych nezkous už vůbec Nevim jestli to jsou ty prave hodinky k obleku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se