Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Velmi dobré!

možná ještě tohle: co kdyby paprsky nevycházely přímo z terče, ale byla tam mezera cca 1-2 mm. Tzn. červený kruh bez paprsků a každý paprsek zvlášť. Nebo jsem komplikátor?

Upraveno uživatelem Xpak
Odesláno

Zdarec ALL

no jestě jsem se nerozhodl, ale ješte mě napadlo, každá značka má své logo, tak proc nedat logo chronomagu tez na hodinky, misto chronomag dát "CHRONO" s ručiškama do "O" a svisle "MAG" prostě logo chronomagu + l.e. . a pod tim nechat to Driver´s 200/660

zdarec

Odesláno (upraveno)
  Xpak napsal:
Velmi dobré!

možná ještě tohle: co kdyby paprsky nevycházely přímo z terče, ale byla tam mezera cca 1-2 mm. Tzn. červený kruh bez paprsků a každý paprsek zvlášť. Nebo jsem komplikátor?

Jsi komplikator :D

ale zkusil jsem to.

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno
  Xpak napsal:
Baker - dík. Úplně špatné to není, co na to ostatní? Možná ta mezera o něco větší?

Taky se mi to libi, ale nevim zda jsme se neodklonili od puvodni myslenky.

Odesláno

me se libi oboje, je pravda ze je tp rozdelene na 2 casti alee kdyz je ta mezera mala tak to nepusobi rusive, vetsi uz asi ano.

jak by to bylo se zarukou? normal international? neznam dobu trvani...

Odesláno
  Jerrys napsal:
Už tam chybí jenom portrét Kima Irsena nebo Fidela Castra. Dyk Seika jsou hezký sami o sobě, zvolte střídmější dizajn, dyž už. :sad01_anim:

říkal jsem hned na začátku Seiko Diplomat, ale už jsem si zvykl

Odesláno (upraveno)
  Xpak napsal:
Velmi dobré!

Nejsi zkusím to nějak zpracovat

no koukám, že Baker byl rychlejší, jen jsem vyzkoušel větší mezeru a kruhový rámeček datumky

datum_kulicka_vetsi_mezera.jpg

Upraveno uživatelem roon
Odesláno
  PigyCZ napsal:
no a naprosto exlusivne by vypadali černo/bile :thumbsup_anim: , ale to by uz byl totalne pohřben původní záměr.

Popravdě ani moc ne, zkoušel jsem to a nijak mě to nenadchlo, zato v modré to vypadá velmi dobře.

Odesláno

a mohl bys je v modrem ukázat . . .prosim . . k obleku by se mi hodili mnohem vice, vlastně je to důvod proč váhám, červenej žemínek bych nezkous už vůbec

Odesláno
  PigyCZ napsal:
a mohl bys je v modrem ukázat . . .prosim . . k obleku by se mi hodili mnohem vice, vlastně je to důvod proč váhám, červenej žemínek bych nezkous už vůbec

Nevim jestli to jsou ty prave hodinky k obleku :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...