Baker Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 (upraveno) roon napsal: Nejsi zkusím to nějak zpracovat no koukám, že Baker byl rychlejší, jen jsem vyzkoušel větší mezeru a kruhový rámeček datumky Kruhovy ramecek je skvely. Myslim ze se blizime do finale. Upraveno 14. června 2007 uživatelem Baker
stampee Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 ta modra verze by me taky zajimala, to bych mel uz nejspis jasno
roon Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Baker napsal: Kruhovy ramecek je skvely. Myslim ze se blizime do finale. Také bych řekl. stampee napsal: ta modra verze by me taky zajimala, to bych mel uz nejspis jasno Večer nebo zítra jí sem hodím, jen tak pro zajímavost
stampee Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 me se vic libil ten puvodni ramecek (hranatej) ale necham se prekvapit, treba v kombinaci s modou to bude lepsi reseni
gas Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 kruhový rámečel - super, beru, větší mezera mezi kruhem a paprsky na mě už taky působí dobře, ale v modré to tak trochu opouští původní záměr, nejsou to oblekové hodinky, tak jim výraznost neuškodí, ba naopak
Baker Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 roon napsal: kruhový rámeček datumky roone, pouzil bych stejny font i na datumovku.
letovod Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Jojo, pomalu to začíná vypadat jak hodinky
Krteček Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Baker, máš ode mě velké nezanedbatelné plus, opravdu dobrý, mám z nich radost...a vo to jde
Baker Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Zajimavy nazor od jednoho clena, zda nebude problem umistit datumku prave to toho mista. To me nenapadlo.
Baker Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Krteček napsal: Baker, máš ode mě velké nezanedbatelné plus, opravdu dobrý, mám z nich radost...a vo to jde Jen jsem vychazel z roonova navrhu, ale dik.
lolohh Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Baker napsal: Myslim ze se tady resil cerveny zralok. Díky. Ten kruhový rámeček datumovky je skvělý!
roon Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Baker napsal: roone, pouzil bych stejny font i na datumovku. souhlas já tu kruhovou datumku děla hodně narychlo....
roon Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 lolohh napsal: Díky. Ten kruhový rámeček datumovky je skvělý! ooooo díky tolik chvály jsem nečeka a možná ani nezasloužil
roon Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Baker napsal: Nevim jestli to jsou ty prave hodinky k obleku Já myslím, že ne a to ani v modré.
letovod Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 roon napsal: Já myslím, že ne a to ani v modré. k růžovýmu určitě
spiderer Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Pekna prace! Kulata datumovka vypada velmi dobre i kdyz se mi libi i hranata - takze tam se podrobim vetsine. Mezera mezi paprsky se mi ale nelibi vubec, tim se trosku zkazi to vychazejici slunce, ktere pokud uz tam ma byt tak bych ho nechal bez mezer. Co se tyce fontu, tenhle z poslednich navrhu mi tam moc nesedi, libi se mi treba 4: Kazdopadne to skutecne vypada na blizici se finale, prima
roon Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 letovod napsal: k růžovýmu určitě Pokud myslíš celý růžový oblek tak určitě k tomu se totiž dá nosit cokoliv
PigyCZ Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 roon napsal: Já myslím, že ne a to ani v modré. nemyslel jsem přímo do kvádra, ale k sportovnímu oblečení tolerující ve firmě, je jasny pokud půjdu na poradu, nasadím klasiku s oženým řemínkem, ale červená je extrém . Staly by se dalším kouskem jen na výkend a to by byla škoda, přeci se tu domlouvá skvost na nošení, nebo jsem mimo ? Nebo jde jen o to mit to co ma jen 20 lidi ?
stampee Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 ten kruh ve zvetseny verzi vvypada opravdu sqele. ja bych je taky chtel na noseni i "slusne" oblecnej, cervenej reminek je dle meho uz moc. nechci je mit jen na nekdy.....to je jich asi skoda.. co se tahu tyce: videl bych to na kovovej, klasika pryz nebo klidne nejaky custom reminek.... moznosti rozsahu uprav ale neznam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se