Josef01 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Krásné hodinky z průměrem 45.5mm, slitina titanu a hliníku v kombinaci s růžovým zlatem a keramickou lunetou. Kalibr 405B s 36000 bph. Nové se dají pořídit za 240 tis. Kč, měl jsem je na ruce, jsou opravdu parádní jak na fotce tak i ve skutečnosti. ZDROJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNo1 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Jo jo jsou super. Zkoušel jsem si je u Dušáka v Arkádách akorát v klasickém provedení červená,modrá,bílá na bílem cifru a kovovém tahu. Na ruce vypadají úžasně. Jenom ta cena! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Klasické Stratosy mám možnost si poměrně často osahat a jsou to úžasné hodinky...zde mi ale příliš nesedí to růžové zlato, ne ani tak po designové stránce (až na ty koncovky z tahu, ty mě přímo bijí do očí) jako spíše po té účelové, k moderním sportovním piltokám mi to prostě nejde....ale očividně si to doba žádá když se jich v kolekci zenithu vyrojilo hned několik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Krásne, nebránil by som sa. Tých "Zenitiek" čo sa mi páčia nie je veľa?takže díky Jozef01. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Dokud budou dělat ty překrývající se subdialy, tak jsou to chrona jen pro efekt (a to mají kua tak parádní stroj). Tady dostává bezproblémová čitelnost řádně na prdel, prostě od 16. do 20. minuty je to docela kumšt poznat na první pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Já mám rád čistější design a chrono jsem vyřadil z mých hodinek, protože je to opravdu pak nepřehledné, nicméně tyhle hodinky mi ještě s tou čitelností přišly celkem v pohodě, narozdíl např. od Zenith Defy Classic v černém provedení, kde jsem v horším světle neviděl čas vůbec. Udělal jsem jednu mizernou fotku mobilem, bohužel neostrou, ale představu to dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Čím dál víc se mi líbí tento klasický tvar. tady je ale trochu "přečárkováno", jako by to posypali čajem. Ty zlaté koncovky, to je spíš snad přehmat montéra.Nekompletní dialy ... řekni mi, kdo to seriozně používá k měření času.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Ohm - Aztec: to se mi na tom taky nelíbí. Jinak to ale bohužel nejde. Elprimeros je malej a když nechtějí mít ty subdialy nahuštěný na sebe uprostřed, protože hodinky musí být macho velký, že jo, tak se musí překrejvat. Kdyby je udělali tak 41mm, mohli by IMHO vypadat mnohem, mnohem lépe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 asi takhle jsem to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Ohm - Aztec: to se mi na tom taky nelíbí. Jinak to ale bohužel nejde. Elprimeros je malej a když nechtějí mít ty subdialy nahuštěný na sebe uprostřed, protože hodinky musí být macho velký, že jo, tak se musí překrejvat. Kdyby je udělali tak 41mm, mohli by IMHO vypadat mnohem, mnohem lépe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Mají něco podobného, ale nesedí mi to, je to moc tmavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Mají něco podobného, ale nesedí mi to, je to moc tmavé Donedávna jsem je měl doma. Chybí mi :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 brutalne su celočierne s farebnymi prvkami na prvy pohlad taky menší cirkus ale po dlhšom zadívaní sa perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 http://www.zenith-watches.com/en_en/el-primero-stratos-flyback-64.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se