Leviathan Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 http://www.seagull.sg/goods.php?id=227
Sborez Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 (upraveno) Nemůžu neříct, že by se mi ty hodinky nelíbily. Jsou docela OK. O trvanlivosti strojků SG se asi dá dočíst pozitivní věci pouze na čínských servrech. Pokud budou tedy těmito hodinkami vybavováni čínští vojáci, pak jsou všechny rozvědky světa nahraný. Jestli někdy začne válka s číňany, pak si nemůže být nikdo jistý, kdy to přesně bude :-)Bráno s nadhledem. Jinak bych někdy možná nějaké SG vyzkoušel abych mohl takhle pindat se zkušeností... Jinak je super v tom odkazu porovnání s "Some Japanese movement" :-) Super... Upraveno 25. února 2014 uživatelem Sborez
Leviathan Odesláno 25. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Mne sa pacia. 43mm je tak akorat. Pouzdro vyzera tie fajn. Kludne by som do nich siel...
Ondoni Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Sekundovku soudruzi obšlehli u Zenithu Se jen divím, že není celá rudá...
Daemonultimate Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 (upraveno) Tak na mně 43 v provedení bez lunety či tachymetru je neakceptovatelná velikost,jinak na tomhle designu se moc zkazit nedá,ale i tak se jim to podařilo.A tak se ptám,jaký že to mají WR,když tam vrazili ručičky více méně z potápek?To jdu zjistit.WR 50m,tak beru zpět,to jsou na čajnu přímo special for divers.Je dobrý se podívat na takovýhle hodinky,díky za odkaz,rozšiřuje to obzory a napovídá,že se tradiční výrobci ještě stále nemají čeho obávat.A ten reklamní slogan fighting talk,to se povedlo.Co se myslim nepovedlo,tady bych vývojářům pěkně vyčinil ( což znamená v této zemi trest smrti ),je záměna barev hrotu vteřinovky a té překrásné hvězdy.To i já beru jako zneuctění jejich symbolu svobody a jsem přitom tak nekompromisní,že právě kritizuji i Alpinu pro její barevný triangl,jako symbol značky firmy.He.he. Upraveno 25. února 2014 uživatelem Daemonultimate
McStinger Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 V 25. 2. 2014 v 14:05, Leviathan napsal: Mne sa pacia. 43mm je tak akorat. Pouzdro vyzera tie fajn. Kludne by som do nich siel... Nápodobne. IMHO veľmi vydarené. Škoda WR 50, ale zase až tak moc by ma to nenervovalo.
Leviathan Odesláno 25. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2014 len neviem, ci su indexy plasticke alebo len nevidim dobre. Nie, ze by na tom zalezalo...Ale okrem modelu 1963 je to asi druhy od SG, co by som kludne mohol.
F.B. Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 V 25. 2. 2014 v 14:55, Daemonultimate napsal: Tak na mně 43 v provedení bez lunety či tachymetru je neakceptovatelná velikost,jinak na tomhle designu se moc zkazit nedá,ale i tak se jim to podařilo.A tak se ptám,jaký že to mají WR,když tam vrazili ručičky více méně z potápek?To jdu zjistit.WR 50m,tak beru zpět,to jsou na čajnu přímo special for divers.Je dobrý se podívat na takovýhle hodinky,díky za odkaz,rozšiřuje to obzory a napovídá,že se tradiční výrobci ještě stále nemají čeho obávat.A ten reklamní slogan fighting talk,to se povedlo.Co se myslim nepovedlo,tady bych vývojářům pěkně vyčinil ( což znamená v této zemi trest smrti ),je záměna barev hrotu vteřinovky a té překrásné hvězdy.To i já beru jako zneuctění jejich symbolu svobody a jsem přitom tak nekompromisní,že právě kritizuji i Alpinu pro její barevný triangl,jako symbol značky firmy.He.he. Daemonove pripomienky sa mi paci, no i tak by som ich skusil. Na cistu Cinu - velmi zaujimavy pokus. F.
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Porád jsem si je z hecu objednal, na zahrádku a tak. Strašně se mně líběj, dokonce maj na straně, co není korunka, nějakej odznak.
F.B. Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Takze sa mozeme tesit na fajn fotky, recenziu a tak? ,-) F. V 25. 2. 2014 v 17:37, Zmizík napsal: Porád jsem si je z hecu objednal, na zahrádku a tak. Strašně se mně líběj, dokonce maj na straně, co není korunka, nějakej odznak.
Leviathan Odesláno 25. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2014 (upraveno) Mas pravdu, daco tam je..A indexy Su plasticke tie posledne su najsamfasa:-)http://www.thewatchforum.co.uk/index.php?showtopic=87617 Upraveno 25. února 2014 uživatelem Leviathan
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 V 25. 2. 2014 v 17:45, F.B. napsal: Takze sa mozeme tesit na fajn fotky, recenziu a tak? ,-) F.Fajn fotky urcite a recenze jak noha.
blam Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 V 25. 2. 2014 v 18:56, Zmizík napsal: Fajn fotky urcite a recenze jak noha. Také mi jsou velmi sympatické. Bral jsi je z odkazu v prvním příspěvku?
USER47 Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 (upraveno) Moc hezký Sea-Gully. Kdyby měly kolem 36mm, mohly by to bejt příjemný hodinky na otloukání v přírodě... btw: Co to má za podivnej řemen? Textilní na povrchu, koženej zevnitř a ještě něčím plněnej? To nevypadá moc prakticky pro "military" využití. Upraveno 25. února 2014 uživatelem USER47
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 V 25. 2. 2014 v 19:56, blam napsal: Také mi jsou velmi sympatické. Bral jsi je z odkazu v prvním příspěvku? Jo.
Sborez Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 V 25. 2. 2014 v 20:31, USER47 napsal: Moc hezký Sea-Gully. Kdyby měly kolem 36mm, mohly by to bejt příjemný hodinky na otloukání v přírodě... btw: Co to má za podivnej řemen? Textilní na povrchu, koženej zevnitř a ještě něčím plněnej? To nevypadá moc prakticky pro "military" využití.Ono to možná soudruzi jen military nazvali :-) Nemyslím si, že by to dostávali mariňáci za noční seskok.
Sborez Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 V 25. 2. 2014 v 17:37, Zmizík napsal: Porád jsem si je z hecu objednal, na zahrádku a tak. Strašně se mně líběj, dokonce maj na straně, co není korunka, nějakej odznak.Pokud by se ti po čase okoukali, vzal bych si je na domlácení :-)
jast Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Nezvyklý odstín zelené ale na čundr dobré, tam nezáleží tak na přesnosti a číslice vypadají dost velké a možná i dobře v noci svítí " na cestu"
USER47 Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 V 26. 2. 2014 v 11:15, Sborez napsal: Ono to možná soudruzi jen military nazvali :-) Nemyslím si, že by to dostávali mariňáci za noční seskok. Tak je mi jasný, že to nejsou ofiko hodinky čínský armády, nicméně jako hodinky stylizovaný do military designu by měly bejt cílený na nějaký tvrdší využití...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se