elloco Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Nejsem nějak přehnaně velkej, ale třeba do MX5 se nevejdu. Kdybych si chtěl půjčit kabrio, dal bych i na pocit pohodlí - SAAB, Volvo, BMW, Audi - starší ročníky nevyjdou tak draho...
Půjčovna kabrioletů Praha Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Čau, za litr na den je to sebevražda. Už to děláme nějakej rok, za tyhle peníze se ti to nevrátí. Navíc baruna neni zrovna moc sexy model. Už jsme půjčovali hodně aut, ale tomuhle modelu se vyhybáme z důvodu nezájmu zákazníků. Ale třeba jinej kraj....... no uvidíš sám .
Micey Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 No vida, reakce od profika. Koukal jsem na vase webovky, jestli to jsou teda ony.. Prosimte, proc je ten Soltice tak drahej? Nerejpu, jen me zajima jestli je to necim.. objektivnim jako je mnohem vyssi cena pri nakupu, pojistka, tak neco, nebo je proste tak oblibenej ze ho za tu cenu udate:)
Sphinxx Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Nevím, jestli je to ta sama půjčovna, na kterou se ptá Micey, ale to Porsche za dvacet na víkend je hodně dobrá cena. Pontiac mne nijak nezaujal, za to Volvo C70 i Chrysler Sebring ano.
Micey Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 No praveze me prekvapil hlavne ten cenovej pomer Porsche - Pontiac.
Sphinxx Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 (upraveno) Je tam docela drobnej rozdíl, teda v tom poměru 12 vs. 20. Jestli je to ta samá půjčovna, tak se mi na tom ale líbí ty ceny, protože kdo si nechce půjčit vyloženě supersport, tak tady si může půjčit na víkend třeba Sebringa za rozumnou cenu. Což za sebe velmi kvituji. Je to dostupné i obyčejnému člověku. Jinak k těm půjčeným autům - před cca třemi týdny - první hezký víkend jsem měl půjčené Maserati GT od velmi dobrého kamaráda, takže jen za palivo a lahvinku dobrého vínka, ale můžu říct, že byť se považuji za dobrého řidiče, který se na zadokolce učil docela dlouho na BMW 330, tak z tohohle mám respekt, tím chci říct, že nechápu, když si někdo půjčí takové auto, nemá zkušenosti a hned tomu dává zabrat, kde bere tu odvahu tomu hned dát co proto? Zároveň jsem přišel na to, že je to auto (a podle mě i jemu podobné) do CZ provozu úplně zbytečné, takže půjčit si ho za balík na víkend, do toho už bych nešel, ale to Porsche z té půjčovny je velmi dobrým kompromisem. Upraveno 28. března 2014 uživatelem Sphinxx
Půjčovna kabrioletů Praha Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Pontiac je vesměs celou sezónu venku mimo čr, takže cena Solstice spíš pro klienty mimo repku. Byznys je byznys. Největší zájem asi o astru jako levný zapůjčení kabria a sebring, ten je hodně oblíbenej. O pevný skládačky zas takovej zájem neni. Plátěnka je plátěnka . Plánujem starší SLK a Dodge Viper, když to vyjde bude rachot . Ještě máme nabídnutej VW Beetle, ale kdo by to chtěl.
Půjčovna kabrioletů Praha Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Jinak teda k původní otázce a hlavně k zákazníkům: no stress, lidi dobrý, většinou rozumný a starší ročníky. Mlaďáci, co by nám to huntovali k nám moc nechoděj. No asi největší mazec byl, když jsme půjčovali 2 auta 20ti letým cápkům odněkud z východní evropy co jeli dělat o prázdninách bordel do monaka, to byl trošku adrenalin. Vše teda dopadlo dobře. Jinak jak jsem psal, no stress. Myslim, že ta doba, kdy se lidi chovali jako dobytek k autům z půjčovny je pryč. Vesměs jezděj lidi se projet jen tak přes víkend někam po čr, ale mažou i na slovensko, do rakouska nebo do chorvatska třeba na 14 dní. Občas francie, itálie. Největší je problém asi s natankováním plný nádrže když auto vracejí, prostě to budou zkoušet a nebudou brát blízko nás. Je to tak na 40% zákazníků. S oblibou asi v rámci ušetření třeba 200,- kč tankujou kdovíkde před prahou, aby to pak asi nebylo tolik . To mi připadá takový uhozený, ale bohužel za komára se asi nejednalo jinak a stále to je národní sport, pokoušet se wojebat ostatní.
Půjčovna kabrioletů Praha Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 A samozřejmě pojištění: je to na tobě, ale na půjčování máš jiný sazby, samozřejmě dražší. Jestli chceš mít klid, tak to budeš muset zaplatit. Z povinýho ručení se v případě nehody způsobený tvym autem vyplácej třeba hasiči, nebo pobyt poškozenýho v nemocnici atd, tak když to praskne že máš pojištění obyč, můžeš počítat s tim, že pojišťovna dá od toho ruce pryč a máš to na triku ty. To všechno do toho musíš počítat, jak jsme ti psal, za litr je to nesmysl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se