Bembeg Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 By tě kluci od Harleje s tou rejží na ruce moc nepochválili!:-) Já ale problém nemám a chválím oba kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Jj, pridavam se, oboji COOL ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Kluci příští týden má být pěkně... Co takhle po práci někam vyrazit a projet se? Mam ranní, dělám do dvou, mevymyslime něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Já jsem pro, po čtvrtý můžu kdykoliv. Zítra teda ne, to už něco mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Tak úterý, středa? Někdo další se třeba přidá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Klidne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Super už jsme tři... Premluvime bembega a je zadelano ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 ja to v tydnu asi nedam, jezdim za ridice co ma dovolenou, takze koncim kolem seste az....takze s vama budu v myslenkach kuciii ;-)....ale jsem doma tyden z dovolene a to jsme najezdili 4850km, takze najezdenej jsem dost ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Já teda radši zítra, než ve středu, to by se mohlo něco zvrtnout a mohl bych zkejsnout v Praze. A kam? Co zase nějakou menší oklikou k Bejrovi? Nebo nějakej jinej nápad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Bejr je dobrej nápad. A klido zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Zejtra jsem odpo volnej!Takže klidně popojedu s váma když nebudou padat trakaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Ještě pojede kolega z práce na enduru.Viděl bych to tedy cca v 16:15 třeba na OMVTrasa Liberec - Dlouhý Most - Mnichovo Hradiště - Kněžmost - Branžež - Kost - Radvánovice. Tam bychom se asi rozdělili - kolega by jel do Žel.Brodu, Zmizík dom?...Návrhy, připomínky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Za mě dobrý... Jen mi nesmíte moc ujizdet :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Ještě pojede kolega z práce na enduru.Viděl bych to tedy cca v 16:15 třeba na OMVTrasa Liberec - Dlouhý Most - Mnichovo Hradiště - Kněžmost - Branžež - Kost - Radvánovice. Tam bychom se asi rozdělili - kolega by jel do Žel.Brodu, Zmizík dom?...Návrhy, připomínky?Já žádný návrhy ani připomínky nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Já žádný návrhy ani připomínky nemám.Radost spolupracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Za mě dobrý... Jen mi nesmíte moc ujizdet :-DNápodobně!Všichni nové,rychlé stroje a já hold svou starou babičku Jáámahu.Trasa ujde,uvidíme časově kdyžtak to někam protáhnem(zkrátíme). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 ...musím z našeho výletu... ale jinak samo pěknou vyjížďku a hlavně kolama dolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 tak jsem cestou do práce pěkně zmoknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Máš jezdit na půl šestou jako já :-) to bylo OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 No fuj, ještě toho trochu. Každopádně nám odpadl vůdce přes hruboskalsko. Znáte to tam někdo? Na Kost bych ještě trefil, ale pak ta hrubá skála...znáte to tam někdo?Dyžtak nastuduju mapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se