bengoro Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Ahoj,potřeboval bych pomoct identifikovat tyto Omegy.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Nebylo by foto stroje? Nedávno jsem měl v ruce podobně vypadající fejk. To zadní víčko je divný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bengoro Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Zkusím je otevřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Kamarad ma neco podobnyho,celej natesenej,co doma neobjevil za poklad mi je donesl,at se na ne mrknu.Kdyz jsem je otevrel,byl tam nedokorovanej,neznacenej a dost zaslej patnactisutr,teda troufam si tvrdit cokoli,ale Omega ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Falešný omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bengoro Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 17-ti šutr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 "17-ti šutr"Bengoro, jak bys to napsal, kdyby měl ten strojek třeba 4 šutry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bengoro Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 :-) rozklepal jsem je kladívkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Já ti jen chtěl naznačit, že u číslovek se nikdy žádné podivné koncovky nepíšou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Je to jak uvádí Karlos a to nejen psaní číslovek ;-). Zadní víčko je jasný, na to, že má být zlaté se to zlato nějak sešoupává.... k těm nápisům - to ti je jasné už podle toho písma. No a strojek? Sice bude švýcarský, ale bez jakéhokoli označení...Tolik asi k "Omegám" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Já ti jen chtěl naznačit, že u číslovek se nikdy žádné podivné koncovky nepíšou. Ty Karlosi, k těm větám co máš pod čarou.... ta první je určitě ta správná, viď? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Ty Karlosi, k těm větám co máš pod čarou.... ta první je určitě ta správná, viď? :-)Bacha, je to chyták. Správně jsou obě a rozdílů je šest! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 mam doma 'zlate' (pozlatene) damske seamastery, ktore dedo doniesol pred 50timi rokmi z Talianska pre babku s rovnakym (ruskym) strojcekom vo vnutri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 mam doma 'zlate' (pozlatene) damske seamastery, ktore dedo doniesol pred 50timi rokmi z Talianska pre babku s rovnakym (ruskym) strojcekom vo vnutri. A co to je za ruský strojek? Mě připadá spíš jak švýcarský Venus... ovšem hádat se nebudu, na druhou stranu i ruské strojky byly licencované švýcary.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 "17-ti šutr"Bengoro, jak bys to napsal, kdyby měl ten strojek třeba 4 šutry? Já si myslím, že by to napsal jako 4-iř šutr :-D. Ta čeština je tak krásný, benevolentní jazyk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 A co to je za ruský strojek? Mě připadá spíš jak švýcarský Venus... ovšem hádat se nebudu, na druhou stranu i ruské strojky byly licencované švýcary....Já to identifikoval nejspíš jako Cupillard 233 / FE 233 (15-ti šutr, když už jsme to tady tak krásně zavedli). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se