Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kamarad ma neco podobnyho,celej natesenej,co doma neobjevil za poklad mi je donesl,at se na ne mrknu.Kdyz jsem je otevrel,byl tam nedokorovanej,neznacenej a dost zaslej patnactisutr,teda troufam si tvrdit cokoli,ale Omega ne.

Odesláno

Je to jak  uvádí Karlos a to nejen psaní číslovek ;-). Zadní víčko je jasný, na to, že má být zlaté se to zlato nějak sešoupává.... k těm nápisům - to ti je jasné už podle toho písma. No a strojek? Sice bude švýcarský, ale bez jakéhokoli označení...Tolik asi k "Omegám"  

Odesláno

Já ti jen chtěl naznačit, že u číslovek se nikdy žádné podivné koncovky nepíšou.

Ty Karlosi, k těm větám co máš pod čarou.... ta první je určitě ta správná, viď? :-)

Odesláno

mam doma 'zlate' (pozlatene) damske seamastery, ktore dedo doniesol pred 50timi rokmi z Talianska pre babku s rovnakym (ruskym) strojcekom vo vnutri.

A co to je za ruský strojek? Mě připadá spíš jak švýcarský Venus... ovšem hádat se nebudu, na druhou stranu i ruské strojky byly licencované švýcary....

• po měsících...
Odesláno

"17-ti šutr"

Bengoro, jak bys to napsal, kdyby měl ten strojek třeba 4 šutry?

Já si myslím, že by to napsal jako 4-iř šutr :-D. Ta čeština je tak krásný, benevolentní jazyk :-)

Odesláno

A co to je za ruský strojek? Mě připadá spíš jak švýcarský Venus... ovšem hádat se nebudu, na druhou stranu i ruské strojky byly licencované švýcary....

Já to identifikoval nejspíš jako Cupillard 233 / FE 233 (15-ti šutr, když už jsme to tady tak krásně zavedli).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...