Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dávám sem dotaz (nevím kam jinam ho dát). Na zlacených pouzdrech hodinek Prim se objevují za značením o síle zlacené vrstvy písmena v různých rámečcích - na mé fotografii DF na jiné fotografii z tohoto fóra (autora jsem si nepoznamenal a tak se mu omlouvám) písmena TC. Výrobce pouzder nám tímto něco sděluje - ale co ??? Nad těmito detaily asi mnozí mávnou rukou, ale já bych docela rád věděl, co tato drobným písmem, ale jasně veřejně deklarovaná písmena znamenají. :helpsmilie:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dle mého názoru by mělo jít o tzv. výrobní/odpovědnostní značku, kterou přiděluje Puncovní úřad člověku, který je autorem - odpovědnou osobou. U nás je to dvou či třípísmenný kód v různě tvarovaném rámečku. Tyhle budou asi trochu vintážní, neboť jsem hledal v seznamu aktuálně přidělených značek, avšak nenašel jsem.

Ale budu hledat dál ! :)

Odesláno

Díky za stopu, kam směřovat pátrání. :eek: Pokud to může pomoci přidávám i další fota těchto hodinek Prim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...