JKsro Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Ahoj, pred nejakou dobou se mi na ruce usidlily Hamilton X-coptery jako primarni hodinky na krasne orange gume. Bohuzel po dennim noseni uz je na hranach "osmudlana". Poradite nekdo čim to lze bezpecne vycistit?
Pilot77 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 El. zubní kartáček + mýdlo. následně impregnace třeba silikon.
bohus76 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Kdysi se tu řešila bílá guma myslím na Orisech a nešlo to ničím.Jak se to jednou zabarvilo,tak se to zažralo dovnitř a konec.
spineshank Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 trochu toho na hadřík a mělo by to jít dolů
SCIFI Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 V 7. 3. 2014 v 11:14, bohus76 napsal: Kdysi se tu řešila bílá guma myslím na Orisech a nešlo to ničím.Jak se to jednou zabarvilo,tak se to zažralo dovnitř a konec.teď to řeší kamarádka na Cartierech. i prodejce jí řekl že neví. ta bílá guma vypadá fakt po roce strašně.
JaRooN Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Benzín ne, ten může naleptat. Jediné, co se mi osvědčilo (ale ne vždy to pomůže), je zahřátý líh. Tím zahřátý rozumějte max. 50 stupňů, takže v něm krátkodobě udržíte prst. Nechat odmočit, vydrhnout kartáčkem a pak naimpregnovat. Já používám lněný olej, ale určitě poslouží i jiný. Některá guma je po tomto zákroku krásně čistá, jiné už nepomůže vůbec nic, jen vyměnit...
spineshank Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 kaučuku se nic nestane,jen to otřeš hadrou namočenou ,aby se ta špína dostala pryč
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se