Vit Odesláno 29. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Parnádní AR, parádní patina... jsou náádherný! Díky Martine, dělají mi radost, tento týden mají odchylku +17 za týden.Dneska mě fotila dcerka, abych ukázal nové tričko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Jeeee, tady proběhla nějaká objednávka chronotriček??? to mi zase něco uteklo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Jeeee, tady proběhla nějaká objednávka chronotriček??? to mi zase něco uteklo.... Slovy klasika: NEČTEŠ, NEVÍŠ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 vite, kolik das na bench? urcite vic nez ja - soude podle bicepsu:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 nemáš ten řemen moc krátkej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 ta sedla nemáš ten řemen moc krátkej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 vite, kolik das na bench? urcite vic nez ja - soude podle bicepsu:))) Jirko, bench jsem přestal děla už dávno z časových důvodů (práce, děcka,..) a žádné oslnivé výkony jsem nepodával.Pravidelně teď dělám kliky, to se dá dělat kdykoliv a kdekoliv.No ale myslím, že celé kouzlo je v tom, objednat si správnou velikost trička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Jirko, bench jsem přestal děla už dávno z časových důvodů (práce, děcka,..) a žádné oslnivé výkony jsem nepodával.Pravidelně teď dělám kliky, to se dá dělat kdykoliv a kdekoliv.No ale myslím, že celé kouzlo je v tom, objednat si správnou velikost trička. a vo tom to je.... velikost trička bude asi správné řešení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Druhá barva trika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 vite, tricko jako jo, ale ta pazoura tam proste je:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Takový normální rodiný podvečer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Našel jsem ještě o kapku přesnější váhy, které váží s přesností na desetitisícinu gramu. Kdo pozná přístroj na poslední fotce je fakt machr. Upraveno 3. října 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Poslední dobou chodím nějak divoce oblékaný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 S Kleopatrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Super fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Super fotky Děkuju Jirko. pracoval jsem na dvoře a jen co jsem vyvenčil hada, začali se mi pod rukama plést šneci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Tento týden mají službu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se