Vit Posted April 21, 2014 Author Report Posted April 21, 2014 Předevčírem ... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Lu2cz Posted April 21, 2014 Report Posted April 21, 2014 Ty jo Vite, ty bonsaje mas nadherne, jak dlouho se jim z venujes? A jak je stara ta borovice (pokud to je borovice) uprostred? Ne ze by me nezaujaly hodinky, ale preci jenom ty stromky za nima jsou fakt nadhera!!!
bohus76 Posted April 21, 2014 Report Posted April 21, 2014 Zde Martine http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15495-bonsaj-jak-na-to/
Vit Posted April 21, 2014 Author Report Posted April 21, 2014 (edited) Ty jo Vite, ty bonsaje mas nadherne, jak dlouho se jim z venujes? A jak je stara ta borovice (pokud to je borovice) uprostred? Ne ze by me nezaujaly hodinky, ale preci jenom ty stromky za nima jsou fakt nadhera!!! Zde Martine http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15495-bonsaj-jak-na-to/ Jak píše Bohuš, toto nejsou moje kousky, ale občas pomáhám s jejich údržbou. Edited April 21, 2014 by Vit
Kid_A Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 Díky Jirko.cim to je foceno? vim, ze si tu myslim pred casem ukazoval svuj set (vcetne komory, etc.) ---nejaka zrcadlovka?
Vit Posted April 23, 2014 Author Report Posted April 23, 2014 cim to je foceno? vim, ze si tu myslim pred casem ukazoval svuj set (vcetne komory, etc.) ---nejaka zrcadlovka? Je to Canon 650D se setovým objektivem 18-55mm.
Vit Posted April 23, 2014 Author Report Posted April 23, 2014 (edited) Ranní rosa na B19. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited April 23, 2014 by Vit 1
Vit Posted April 26, 2014 Author Report Posted April 26, 2014 Na výletě. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Vit Posted June 3, 2014 Author Report Posted June 3, 2014 Udělal jsem fotku mobilem, dostal jsem žihadlo do spánku a dal jsem jim pokoj ... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Vit Posted June 8, 2014 Author Report Posted June 8, 2014 Pěkné fotečky, i za to žihadlo to stálo Díky Martine. Na domácí plantáži: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Lu2cz Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 Tyyyy jooo, Vitku ta patina je naprosto luxusni... uvazuju, ze moje dalsi budou vazne nejake bronzovky... uz se tesim, az tyhle Lumiky uvidim na zivo! A co to mas za slusivy cerny remen na tech fotkach se vcelama? Je to cordovan, nebo kaucuk? takhle to fakt nepoznam
Vit Posted June 9, 2014 Author Report Posted June 9, 2014 Tyyyy jooo, Vitku ta patina je naprosto luxusni... uvazuju, ze moje dalsi budou vazne nejake bronzovky... uz se tesim, az tyhle Lumiky uvidim na zivo! A co to mas za slusivy cerny remen na tech fotkach se vcelama? Je to cordovan, nebo kaucuk? takhle to fakt nepoznam Je to Hirsch Pure ze Strapshopu.Kdo jednou nasadí přírodní kaučuk, již nikdy nechce jinak ...Mrkni na vlákno o Kemmnerkách, taky jim celkem sedí.
Lu2cz Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Má takovou jedmnou stukturu, tak jsem si říkal já kaučuk ještě na ruce nikdy neměl, ale uvažuju, že bych pořídili kaučuk/silicone pro ty Bernardy, když už s nima můžu do vody... na Kemmnerky určitě mrknu! Díky za info
Vit Posted June 9, 2014 Author Report Posted June 9, 2014 Má takovou jedmnou stukturu, tak jsem si říkal já kaučuk ještě na ruce nikdy neměl, ale uvažuju, že bych pořídili kaučuk/silicone pro ty Bernardy, když už s nima můžu do vody... na Kemmnerky určitě mrknu! Díky za info Jestli chceš gumu, připlať si a kup si přírodní kaučuk. Je to příjemné na dotek a nechytá se na to prach a vlasy.
Lu2cz Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Asi jo, díky za doporučení... žena měla kaučuk na swatchkách, matroš vypadal příjemně, akorát pak ztuhnul a zteřel... ale fakt je, že na silicon se nalepí úplně všechno a je to takové..no...silikonové
Vit Posted June 22, 2014 Author Report Posted June 22, 2014 Nový canvas, díky Oto. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Lu2cz Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Hmmm, gratulace Vitku! Spona take bronzova, zelenkava barva, Lumikum opet sedi moc! I kdyz tak mi prijde, ze jim sedi skoro vsechno Uzivej k maximalni spokojenosti...
Recommended Posts