Lu2cz Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Nemáš zač, takové bronzovky budu jen a jen pořád chválit Hlavně už se těšim, až mi to vyjde, budu mít konečně cestu na jih, Ty trochu času, a zastavím se do Zlechova a omrknu je naživo (zkusím třebas na ruce pokud dovolíš) Pěkný víkend!
Vit Posted July 11, 2014 Author Report Posted July 11, 2014 Nemáš zač, takové bronzovky budu jen a jen pořád chválit Hlavně už se těšim, až mi to vyjde, budu mít konečně cestu na jih, Ty trochu času, a zastavím se do Zlechova a omrknu je naživo (zkusím třebas na ruce pokud dovolíš) Pěkný víkend! Jasně, půjčím ti na uku cokoliv z mé stáje. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Lu2cz Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 kuju, těším těším! Hlavně jsem zvědavý, jestli třeba tyto Lumiky nebudou na moji ruku už moc velké, ale aspon obecně budu vědět, jestli by větší hodinky šly nebo nešly...
Vit Posted July 12, 2014 Author Report Posted July 12, 2014 kuju, těším těším! Hlavně jsem zvědavý, jestli třeba tyto Lumiky nebudou na moji ruku už moc velké, ale aspon obecně budu vědět, jestli by větší hodinky šly nebo nešly... Mají sice průměr 43 a velký číselník, ale barva pouzdra je "tělová", takže není vůči ruce kontrastní a velké se mi nezdají.Mám také celkem malou ruku, obvod 17,5cm.
Vit Posted July 12, 2014 Author Report Posted July 12, 2014 S americkýma hodinkama na americkém obědě v moravské vesnici. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Vit Posted July 12, 2014 Author Report Posted July 12, 2014 . Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Vit Posted July 13, 2014 Author Report Posted July 13, 2014 Parádní fotky. Pobavilo. Díky, Padoucha I a II sledujeme skoro pořád.
Vit Posted July 15, 2014 Author Report Posted July 15, 2014 ... že v dálce stojí ... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Roland Sands Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Tak dlouho se chodi s bronzovkama k vcelinu, az se zihadlo utrhne.
Vit Posted July 16, 2014 Author Report Posted July 16, 2014 (edited) Tak dlouho se chodi s bronzovkama k vcelinu, az se zihadlo utrhne.Už jsem jich také pár dostal. ---------------------------------------------- Dneska jsem si koupil nové echte kurze Hose.Kdoví, kolik krtků bylo použito při výrobě ... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited July 16, 2014 by Vit
Lu2cz Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 barevne to pujde, ladi pekne, ale chudaci krtci... ja uz od jara pochoval 2, pac kocky lovi vsechno a nikoho se neptaji... mysi, hryzce, hrabose, jesterky, krtky, a taky kosy... ale kuzicky neschovavam, vzdycky pokud stihnu, tak lifruju do popelnice... pak uz kdyztak jen zbytky... ale takove mini sortky kapsace, olivove z krtcich kozek, to se jentak nevidi
Vit Posted July 18, 2014 Author Report Posted July 18, 2014 barevne to pujde, ladi pekne, ale chudaci krtci... ja uz od jara pochoval 2, pac kocky lovi vsechno a nikoho se neptaji... mysi, hryzce, hrabose, jesterky, krtky, a taky kosy... ale kuzicky neschovavam, vzdycky pokud stihnu, tak lifruju do popelnice... pak uz kdyztak jen zbytky... ale takove mini sortky kapsace, olivove z krtcich kozek, to se jentak nevidi Můj postoj ke krtkům je stejný, jaký měl Jára Cimrman k potkanům.
Lu2cz Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 však jo... dneska jsem pochoval 3 kousek, jestli dají za léto ještě jednoho, tak Ti začnu ty kožky schovávat, třeba si z nich můžeš nechat ušít pouzdro na kapesní hodinky do těch šortek
Vit Posted July 18, 2014 Author Report Posted July 18, 2014 však jo... dneska jsem pochoval 3 kousek, jestli dají za léto ještě jednoho, tak Ti začnu ty kožky schovávat, třeba si z nich můžeš nechat ušít pouzdro na kapesní hodinky do těch šortek Jsem tím tochu posedlý, oblíbil jsem si i diáře, které vyrábí firma s tímto názvem.
Lu2cz Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 musím mrknout na net, v tomto ohledu jsem nepoznamenaný a nevzdělaný ty diáře, hmmm...
Vit Posted July 18, 2014 Author Report Posted July 18, 2014 musím mrknout na net, v tomto ohledu jsem nepoznamenaný a nevzdělaný ty diáře, hmmm... MOLESKINE
Vit Posted July 19, 2014 Author Report Posted July 19, 2014 (edited) Všimněte si barvy jeho očí.Pozná někdo, co je to za hmyzáka? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited July 19, 2014 by Vit
Lu2cz Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 hezkýýý detailíky....1, 2, 4 a 5 jsou parádní!
Kraff Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 Hodinky se povedly...dobrá barevná kombinace a fotky perfektní, ty s těma mimoněma se líbí synkovi...dobrý nápad jak hodinky přiblížit dětem a vzbudit v nich ch-bundus:)
Recommended Posts