Mike. Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Chci se zeptat, zda se jedna o panske hodinky? Jsou sice mensi, ale moc velke zapesti zase nemam, tak si myslim, ze to tak ani nevadi. Popr., ktera z techto 4 barev se Vam nejvice libi? http://www.azwatch.cz/katalog/seiko?razeni=cena
rur Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Mě se líbí zelená a modrá. Taky se chystám koupit už půl roku
jacob Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Já je mám v té černé, akorát že na kovovém tahu, myslim že to jsou pěkné hodinky!!
jfk Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Jsou to pánské hodinky mám podobný tip hodinek a mají velikost 37 mm. Je to velikost, která je akorát a kterou jsem ochoten tolerovat na ruce .Mám rád velké hodinky a čím větší tím lepší. Kromě ciferníku je vše téměř totožné viz. foto
Návštěvník tolja Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Líbi se mi 1.modré, 2.černé, 3.pískové, bohužel jsou pro mě opticky malé, takže říkám ideální dámská velikost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se