Frostie Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 V 2. 2. 2017 v 20:15, Xenomorfus napsal: Frostie, to mas tak, jsem zmanipulovan timhle forem a coby "oblekovky" mam dvoje , z toho tem mladsim je pres 40 let :-). A oblek nosim velmi vyjimecne, takze sem tapal. Nakonec sem nechal Caymany, byl sem jen coby fotograf, takze o mne neslo. Kazdopadne diky za podporu, priste uz budu mit rozhodovani jednodussi.Příště Caymany, i kdybys měl být moderátor plesu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 V 2. 2. 2017 v 20:20, Frostie napsal: Příště Caymany, i kdybys měl být moderátor plesu... Provedu! A jestli nekomu chces znicit ples, muzes mne tam angazovat . Ráno nebo odpoledne,každému na ruku sedne,jako trenky do pasu,kus oceli z Krepasu.K obleku i do vany, beru svoje Kajmany.A ti, co mi je prodali, pláčou nyní v povzdálí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 richtig ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 V 2. 2. 2017 v 20:35, Xenomorfus napsal: Provedu! A jestli nekomu chces znicit ples, muzes mne tam angazovat . Ráno nebo odpoledne,každému na ruku sedne,jako trenky do pasu,kus oceli z Krepasu.K obleku i do vany, beru svoje Kajmany.A ti, co mi je prodali, pláčou nyní v povzdálí. a to je tuze pěkná říkanka (promiň David...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 Stale zijou. I kdyz je fakt, ze je trochu zanedbavam, respektive si je setrim a nosim jen "ve svatek".Dneska nadherny slunecny den s Alpinou 750i B12 a Crepasy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Xeno: Prosim foto cele te Alpiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Alpinu najdes ve vlakne "Kdo cim jezdi". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Dluho sem jich nemjel na rukach a tak si pravim, že včil je čas.Prvni krat sem sundal železo a nasadil skuru.A fajne, no ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Jo, parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 fajne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Furt na skuře...Jak je neberu do vody (gvuliva tej skuře), su dost zgychane...esteti prominou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Tak je dej na pořádnou ocel a vykoupej je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Zatim sme se nekoupali :-D....ale takove podvecerni posezeni na zahrade potesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Sem uplne zapomel pridat fota ze ZOO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 A crepas horologensis je nějaké nové chráněné zvíře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Crepas HorologensisTak to si budu pamatovat!...sem mel spise ja strach, aby me pustili zpatky pres vratnici ven, ze jim neco zdrhlo z pavilonu opic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se