ggrand Odesláno 26. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 V 23. 3. 2014 v 13:13, Jiribartl napsal: Ty Citizeny tedy štíhlostí nevynikaj, jak se nosí? Citizeny nemám, je to foto z netu. V 23. 3. 2014 v 13:52, Kid_A napsal: tak to je brutalni souboj, ecozillly jsou asi z kategorie "na sloni nohu"...to ty orienty pusobej jeste "reletivne" nositelne. pejsek je krasny, verim, ze s prichodem tepleho pocasy to nebude mit v mirnem pasmu lehky, co?Je to tak, teď jak se oteplilo, je zdechlý a až navečer ožije. A to ještě není léto...
ggrand Odesláno 14. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2014 (upraveno) Tak jsem zpět po nějaké době s postřehy. Hodinky nosím na pravé ruce, takže mě korunka tlačívá do ruky, ale výrazně se to zlepší na nato řemenu, protože zvedne hodinky o nějaký mm. Luneta pořád drží a nenašel jsem na ní žádný škrábanec, což se nedá říct o zbytku hodinek. Asi je nešetřím, nevím. Přijde mi, že třeba SKX009 co jsem měl nebyly takový magnet na škrábance Přesnost se usadila na -10sec/24h. Zašrubovávání korunky je opravdu porod a je potřeba si s tím pohrát. Orient má ruční nátah zpřevodovaný dost do rychla, takže má velký odpor= při šrubování absolutně žádná odezva. Doteď jsem myslel, že v tomto ohledu je nejhorší SKX007/9. Mimochodem Beasty mají další prvenství-nejsilnější pružinu ve stěžejkách. Skoro až nepříjemně silnou. Naštěstí jsem ji ještě nemusel hledat po pokoji.Datum na malém datumovém kole má pár mínusů, pokud se podívám hodně ze spod nebo zvrchu, tak vidím část dalšího čísla, ale opravdu minimálně, centrování je totiž výborné. Dál hodinová ručka překryje sem tam datum, to se mi se Seikem nestávalo, ale hodinky jsou zase víc symetrické.Celkově jsme si na sebe asi zvykli Upraveno 14. května 2014 uživatelem ggrand
ggrand Odesláno 30. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2014 Rádo se stalo Michale. Tak přeháněj, jaké jsou?
blam Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 No působí velmi dobrým dojmem. Zpracování na perfektní úrovni vše sedí jak má. Pokusím se časem o nich něco napsat. Nejsem moc dobrej fotograf ani spisovatel. přemýšlím, že by jim seděl tento řemen. Co myslíš? Jinak dneska došly tak čas ukáže jestli vydrží.
ggrand Odesláno 30. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2014 Tak řemen si myslím, že by nemusel být špatný. Jen aby byl měkký. Kolik mm mají lug to lug (od spodní hrany nožek na 6 hodinách až po horní hranu na 12 hodinách) ?Jestli je origo tvrdý, tak u Seika pomůže dát řemen do hrnku, aby se stočil.Zalít vroucí vodou a po chvíli zchladit studenou. Nezměkne, ale aspoň se natvaruje.
blam Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 Remen je dobre ohebny jen vlnky jsou dost masivni a moc mi to k hodinkam nejde. O tom jestli je narvu do rukavu ani nemluve. Mam je ted na noname silikonu a je to prijemnejsi. Rios by jim mohl sedet. Lug to lug maji 51 mm rovnych. Koukal jsem ze tvoje beasty maji 53,5 mm. Me by vetsi rozmer lug to lug vyhovoval vic. Mam ploche zapesti. Jinak pocity z nich jsou velmi pozitivni.
ggrand Odesláno 30. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2014 Se nedivím, vypadají parádně...kdybych nechtěl skx007,tak bych tyhle uživil
blam Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 Pokud nesezenu radnej remen nejspis pujdou. Pohodlnost je u me az na prvnim miste.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se