mrakodrap Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Zdravím vás. Mám možnost koupit Breitling Wings v super stavu s doklady za 20.000,-Kč. Zdá se mě to jako dobrá koupě, ale nevím za kolik se takové hodinky prodávají. A taky nevím jestli jsou to automaty nebo quarz (viděl jsem je pouze na fotce), ale zezadu je označení B66050 a dle toho se domnívám že jsou bateriové. Jak odhadujete jejich cenu? Díky za každou radu.
Jeremy Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 No - kalibr 66 (dva znaky za Bčkem) jsem nenašel. 65 a 67 ano, ale pokud existuje, bude to quartz. Nula znamená, že nejsou certifikované, ale to je k jejich věku asi zřejmé. Taky jsem nenašl Wings v quartzové verzi, ale možná jsem špatně koukal. Každopádně ty zlaté prvky mě odpuzují, takže já osobně bych nekoupil ani za tisícovku. Pokud se Ti ale líbí, kup si je - nicméně čekal bych, že k tomu budou doklady (ať se rozptýlí moje obavy) a cena bude spíš kolem 15.
sibirnaya Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 pise, ze jsou s doklady. ale me se taky nezdaj na dvacet, i kdyz nevim, jakou hodnotu maji...
midloch Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Přesto že jsem velký uctívač Breitlingu se mi osobně také moc nelíbí, není to přesně jejich styl... Asi se bude jednat o nějakou starší produkci ale koupil bych je tak do 15k a jen s papíry...
Frantik Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Videl jsem je v realu v jednom starozitnictvi v Praze, nekde na Narodni a musim rict, ze skutecne nic moc. Ta luneta, nozky a korunka tam tvori takovej podivnej nepeknej celek. Nevim, jak to presne popsat .
Recommended Posts