Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím vás.

Mám možnost koupit Breitling Wings v super stavu s doklady za 20.000,-Kč. Zdá se mě to jako dobrá koupě, ale nevím za kolik se takové hodinky prodávají. A taky nevím jestli jsou to automaty nebo quarz (viděl jsem je pouze na fotce), ale zezadu je označení B66050 a dle toho se domnívám že jsou bateriové. Jak odhadujete jejich cenu? Díky za každou radu.

Posted

No - kalibr 66 (dva znaky za Bčkem) jsem nenašel. 65 a 67 ano, ale pokud existuje, bude to quartz.

Nula znamená, že nejsou certifikované, ale to je k jejich věku asi zřejmé.

Taky jsem nenašl Wings v quartzové verzi, ale možná jsem špatně koukal.

Každopádně ty zlaté prvky mě odpuzují, takže já osobně bych nekoupil ani za tisícovku.

Pokud se Ti ale líbí, kup si je - nicméně čekal bych, že k tomu budou doklady (ať se rozptýlí moje obavy) a cena bude spíš kolem 15.

Posted

Přesto že jsem velký uctívač Breitlingu se mi osobně také moc nelíbí, není to přesně jejich styl... Asi se bude jednat o nějakou starší produkci ale koupil bych je tak do 15k a jen s papíry...

Posted

Videl jsem je v realu v jednom starozitnictvi v Praze, nekde na Narodni a musim rict, ze skutecne nic moc. Ta luneta, nozky a korunka tam tvori takovej podivnej nepeknej celek. Nevim, jak to presne popsat smile.gif.