Begi Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 vyzera ze uz sa vypredali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jast Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Po napsání jak se dostat k limitkám mi přišel odkaz přímo na odkázané limitky, dík za to. Jsou pěkné , ale ta suma????? chybí na nich den, datum ?? do limitek s bílým ciferníkem aj. mají daleko, taky dávám - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 (upraveno) Taky se mě líbí LE s bílým cifrem, ale tyto nejsou zatím asi v plánu. Občas jsou v nabídce na zahraničních fórech, ale je tam jisté riziko. K desetiletému výročí firmy je tato limitka s titanovým tělem, COSC certifikací, sendvičovým ciferníkem a MEVA řemenem či řemeny docela vhodným projektem. Cena lehce nad 1.000,- EUR by byla jistě příjemnější, ale aktuální status "vyprodáno" mluví bohužel pro výrobce. Upraveno 12. března 2014 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Dodání dle distributora na Slovensku až v půlce dubna 2014. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tori_Petteri Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Steinhart už certifikaci měl na bronzofkách to se vám fakt líbí ten levej subciferník a ty pohádky tam ? - dyť to na ty hodinky vůbec nepasuje + velikost pouzdra, ale to je podružnýMi se zdají docela vydařené. Je fakt, že mi vadí ten popis levého ciferníku a subdialy, kdy 0 a 8 jsou dělené, ale dle mne by to teda mělo být také u 6, 9 a možná i 3. Dle webu Steinhart jich bylo jen 111 kusu!!! To se mi moc nezdá pro tuto značku.... Máte na to nějaký názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tori_Petteri Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Od Steinhartu se mi mnohem více líbí: Steinhart Nav B-Chrono II a to natolik, že o nich intenzivně uvažuji. http://www.chronoshop.cz/steinhart-chronografy/steinhart-nav-b-chrono-ii-with-leather-strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Taky horkej kandidát na moje první "slušný" hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se