Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

panove muzete me prosim nasmerovat na ceskeho prodejce kvalitnich natahovacu. za dva roky mi uz dva odesly, vzdy dar od zeny, hodlam koupit neco na urovni co opravdu par let pobezi.

radsi bych neco bez displeje a digi cudliku, mam pocit ze vzdy odesel ten ovladaci panel

dekuji

Odesláno

Jen poznámku: hledal jsem 8ks-natahovač taky, nakonec zakotvil u více 4ks - právě z těchto důvodů. Cenově to není dražší, navíc můžu nastavit pro 4ku hodinek samostatné prostředí.

• po 2 týdnech...
Odesláno

nejlepší  motátko-natahovač  na hodinky je každopadně značka, ele také cenově nejdražší model na 4 ks cca 80k Kč.pro 8 cca 160 k Kč a více.

Buben & Zorweg     http://www.buben-zorweg.com/en/home.html

v PRAZE :

BUBEN&ZORWEG Showroom
Pařížská 5
110 00 Praha 1

V Brně Hanák

a Oriosa

Odesláno

no tak ten isty maju aj na ebay.de   a cca o polovicku lacnejsi :-)    co sa tyka BZ ktory spominal Fajones, maju ich aj v Ba v sherone, ale to je nieco ine ako si si objednal......

Odesláno

urcite tam bude, nebude oznaceny "tou znackou" ako si ty pisal. Su to modely vyrabane made in china a potom si tam predajcovia napisu znacku aku len chcu. Idem si dat tu namahu a idem ti ho tam najst :-)

Odesláno

nech sa paci, maju ho tam vo viac farbach, tak ako aj na tom e-shope kde si kupoval,  cena na ebay 149,-eur+18 eur postovne. neviem kolko si ty platil v tom eshope postovne ...

http://www.ebay.de/itm/Uhrenbeweger-Swing-fur-4-Uhren-EBONY-Wurzelholz-NEU-/370821525522?pt=DE_Mode_Accessoires_Uhren_Schmuck_Uhrenk%C3%A4sten&hash=item5656af7012

Odesláno

taktiez ked navrhnes predavajucemu cenu napr. 140eur, odsuhlasi ti ju, kamarat tak kupoval tento isty len v ciernej farbe

Odesláno

No mně se sice zdá trochu jiný a na ten Kraff mám hlavně dobré reference od zdejšího člena, který ho má už delší dobu. A potvrdil mi, že je jasný rozdíl mezi Kraff a šmejdem z ebay za 120 éček. Jasně, že ani za 7k nepočítám s tím, že to bude špičkový kus vyrobený ve Švajcu. No, uvidíme...

Odesláno

Daj potom vediet ako si s nim spokojny. Kamarat je s tym z Ebayu velmi spokojny a ten rozdiel v cene nebol zanedbatelny si myslim

Odesláno

Asi před 14-ti dny jsem na ebay.de dražil winder Modalo - věž na 4 hodinky  kolmo uložené. Jednalo se o tuto aukci:

http://www.ebay.de/itm/MODALO-Original-Tower-Uhrenbeweger-Watchwinder-fur-4-Uhren-B-Ware/251463094985?_trksid=p3984.c100019.m2044&_trkparms=aid%3D222003%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D20873%26meid%3D5658238267733634034%26pid%3D100019%26prg%3D9265%26rkt%3D4%26sd%3D141204230585

Winder jsem nevydražil, ale z Modalo shopu mi napsali, zda mám ještě zájem, že by měli ještě jeden který jsou ochotni prodat za konečnou cenu i s poštovným zas 170 eur.

Tož jsem jim to přes paypal zaplatil a za 4 dny byl doma.

Jednalo se o nové zboží, vrácené ve 14-denní lhůtě zákazníkem a dostal jsem k němu roční záruku.

Pokud jde o zpracování a jeho chod, tak zatím nemám sebemenších výhrad. Vzhledem k tomu že cena tohoto se na zahraničních shopech drží nad 400 euro, myslím, že jsem koupil dobře.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...