Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak ani další termín jsem nestihl... Uf...

Už je ale hotovo 87 skinů. Chtěl bych to dotáhnout na 100... Tak ještě chvilku...

Odesláno

Tak ani další termín jsem nestihl... Uf...

Už je ale hotovo 87 skinů. Chtěl bych to dotáhnout na 100... Tak ještě chvilku...

vůbec nevadí, rádi počkáme!!!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Práce na chvilku ustaly, ale skinů už je 95. Do konce měsíce to snad už dám. Držte mi pěsti!

Odesláno

Práce na chvilku ustaly, ale skinů už je 95. Do konce měsíce to snad už dám. Držte mi pěsti!

Pěsti držíme a zároveň obdivujeme Tvoje dílo!
Odesláno

To je fajn, že to berete v klidu. Já jsem už asi trochu vystresovanej... Teď je to samej deadline, že ani nevím, kde mi Primky leží...

• po měsíci...
Odesláno

Já osobně to tipuju  na to, že teď je takový mrtvý období, doba dovolených, tak možná koncem léta?????

Odesláno

Ahoj všem,

trochu to usnulo, protože byl nával práce takový, že jsem nevěděl kam dříve skočit. Navíc jsem chtěl všechno dodělat před dovolenou (což se stejně nepovedlo). Do stovky mi chybí pár číselníků a pak se vrhnu na ladění pro samotný gadget. Těší mě váš zájem a neustále na to myslím, takže doufám, že se mi to povede dodělat co nejdříve. Konec léta je maximum. Dál už bych to opravdu nechtěl protahovat...

Odesláno

Ahoj všem,

trochu to usnulo, protože byl nával práce takový, že jsem nevěděl kam dříve skočit. Navíc jsem chtěl všechno dodělat před dovolenou (což se stejně nepovedlo). Do stovky mi chybí pár číselníků a pak se vrhnu na ladění pro samotný gadget. Těší mě váš zájem a neustále na to myslím, takže doufám, že se mi to povede dodělat co nejdříve. Konec léta je maximum. Dál už bych to opravdu nechtěl protahovat...

Díky za dobrou zprávu!!!!!
Odesláno

Tak kluci mobil nedám... Na Android by to šlo, koukal jsem na nějaký návody, ale to už nezvládnu. Kdybyste někoho znali, kdo to umí, rád mu předám nebo připravím podklady...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...