Lu2cz Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Paráda, červený cifr a černá luneta už mi září na monitoru. Děkuji moc!!!
Nodus Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Nějak mi to mozek nebere ... Je to úplně super.
dadama Odesláno 1. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Tak ani další termín jsem nestihl... Uf... Už je ale hotovo 87 skinů. Chtěl bych to dotáhnout na 100... Tak ještě chvilku...
hirsch Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Tak ani další termín jsem nestihl... Uf... Už je ale hotovo 87 skinů. Chtěl bych to dotáhnout na 100... Tak ještě chvilku...vůbec nevadí, rádi počkáme!!!
eloga Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Počkáme, když bude taková nabídka..... jen v klidu, hlavně že tě nehoní čas.**
dadama Odesláno 16. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Práce na chvilku ustaly, ale skinů už je 95. Do konce měsíce to snad už dám. Držte mi pěsti!
JaRooN Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Buď v klidu, myslím, že základní verze většinu z nás uspokojila a na tuto třešničku si velice rádi počkáme
hirsch Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Práce na chvilku ustaly, ale skinů už je 95. Do konce měsíce to snad už dám. Držte mi pěsti!Pěsti držíme a zároveň obdivujeme Tvoje dílo!
dadama Odesláno 16. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2014 To je fajn, že to berete v klidu. Já jsem už asi trochu vystresovanej... Teď je to samej deadline, že ani nevím, kde mi Primky leží...
prischera Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Usnulo to definitivně, nebo se můžou závisláci tešit, že megagadget někdy v budoucnu bude?
hirsch Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Já osobně to tipuju na to, že teď je takový mrtvý období, doba dovolených, tak možná koncem léta?????
dadama Odesláno 14. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Ahoj všem, trochu to usnulo, protože byl nával práce takový, že jsem nevěděl kam dříve skočit. Navíc jsem chtěl všechno dodělat před dovolenou (což se stejně nepovedlo). Do stovky mi chybí pár číselníků a pak se vrhnu na ladění pro samotný gadget. Těší mě váš zájem a neustále na to myslím, takže doufám, že se mi to povede dodělat co nejdříve. Konec léta je maximum. Dál už bych to opravdu nechtěl protahovat...
hirsch Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Ahoj všem, trochu to usnulo, protože byl nával práce takový, že jsem nevěděl kam dříve skočit. Navíc jsem chtěl všechno dodělat před dovolenou (což se stejně nepovedlo). Do stovky mi chybí pár číselníků a pak se vrhnu na ladění pro samotný gadget. Těší mě váš zájem a neustále na to myslím, takže doufám, že se mi to povede dodělat co nejdříve. Konec léta je maximum. Dál už bych to opravdu nechtěl protahovat...Díky za dobrou zprávu!!!!!
Glob Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 A co ještě mobilní aplikaci? Ta by se mi moc líbila.
Tikal Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 tak to je pecka, moc děkuji a na mobil, to bych snad vřískal blahem....
dadama Odesláno 14. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Tak kluci mobil nedám... Na Android by to šlo, koukal jsem na nějaký návody, ale to už nezvládnu. Kdybyste někoho znali, kdo to umí, rád mu předám nebo připravím podklady...
Tikal Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Hele a úplně drze pro nás slepce s velkým monitorem, nešlo by ty hodiny udělat zvětšovací ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se