paia Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Wing Chung, respektive jeho odvozeninu Wing Tsun dělám nějakým 6. rokem pod Romanem Lázenským a jsem maximálně spokojen, přináší mi to přesně to, co jsem jako kancl krysa potřeboval. Předtím několik let jen fitko, ktery mě moc neuspokojovalo, chtěl jsem se vydat na nějakou cestu, co má cíl. A to jsem tu našel.
j3ykobim Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 myslím že je to jen Wing Chun ?? Wing Tsun(EWTO), Wing Tsung(WMAA) - nemáte náhodou tréninky naproti Pyramidě?
Jeremy Odesláno 21. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Wing Chung, respektive jeho odvozeninu Wing Tsun dělám nějakým 6. rokem pod Romanem Lázenským a jsem maximálně spokojen, přináší mi to přesně to, co jsem jako kancl krysa potřeboval. Předtím několik let jen fitko, ktery mě moc neuspokojovalo, chtěl jsem se vydat na nějakou cestu, co má cíl. A to jsem tu našel.Super, a jak teda ty tréninky po 6 letech vypadají? Jak jsi na tom po 6 letech se stupněm? Jak často děláte sparring proti katám?
Daemonultimate Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Na cíl cesty nesmíš koukat, pak už Ti na vlastní cestu zůstává jen jedno oko a to je málo.
Jeremy Odesláno 21. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Já na ty tréninky budu nejspíš jezdit autem a koukat přitom před sebe normálně oběma očima, jak jsem zvyklej.Zatím mě zajímá, jak tam tréninky vypadají.
Juraj11 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Kamarad dela filipinsky boj s nozem,pak teleskop a podobne,pokud by byl zajem mohu zjistit podrobnosti www.valhallaclub.cz Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Juraj11
paia Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Pravda, nedával jsem pozor při psaní. Obdobným způsobem si pletu Hon Kong s Hong Kong. Ano, cvičíme v TJ Slavoj Břevnov. myslím že je to jen Wing Chun ?? Wing Tsun(EWTO), Wing Tsung(WMAA) - nemáte náhodou tréninky naproti Pyramidě?
paia Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Zbraně tu taky děláme, můj si-fu je koordinátorem výuky Escrimy v ČR. Kamarad dela filipinsky boj s nozem,pak teleskop a podobne,pokud by byl zajem mohu zjistit podrobnosti www.valhallaclub.cz
paia Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Aktuálně trénuji na 8. žákovský stupeň, zezačátku je to relativně pohoda, postupně se požadavky zvyšují. Teď jsem měl zdravotní problémy a ještě mě nějaká léčba čeká, tak mě to zbrzdí. Pokud máš už nějakou průpravu z jiného sportu nebo bojového umění, je to jen plus. Sparring tu je běžný, většinou na závěr nasadíme helmy a trochu se zrubeme, ale nečekej žádny fighty jako u boxu/m-t apod... spíš se prakticky potrénuje nějaké téma. Behem tréninku se většinou cvičí ve dvojicích. Jinak pro nerozhodné bývá vždy nějaký úkázkový trénink, většinou na začátku školního roku, kdy jsou nábory. Případně se domluvit s trenérem, jestli by šlo začít mimo pravidelný termín. Super, a jak teda ty tréninky po 6 letech vypadají? Jak jsi na tom po 6 letech se stupněm? Jak často děláte sparring proti katám?
Jeremy Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Kamarad dela filipinsky boj s nozem,pak teleskop a podobne,pokud by byl zajem mohu zjistit podrobnosti www.valhallaclub.czV pohodě, tam právě chodím a Radek je superman :-)
Juraj11 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 V pohodě, tam právě chodím a Radek je superman :-)Svět je malej
Jeremy Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Aktuálně trénuji na 8. žákovský stupeň, zezačátku je to relativně pohoda, postupně se požadavky zvyšují. Teď jsem měl zdravotní problémy a ještě mě nějaká léčba čeká, tak mě to zbrzdí. Pokud máš už nějakou průpravu z jiného sportu nebo bojového umění, je to jen plus. Sparring tu je běžný, většinou na závěr nasadíme helmy a trochu se zrubeme, ale nečekej žádny fighty jako u boxu/m-t apod... spíš se prakticky potrénuje nějaké téma. Behem tréninku se většinou cvičí ve dvojicích. Jinak pro nerozhodné bývá vždy nějaký úkázkový trénink, většinou na začátku školního roku, kdy jsou nábory. Případně se domluvit s trenérem, jestli by šlo začít mimo pravidelný termín.OK, popřemýšlím. Dík za popis :-)
Jeremy Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Svět je malej Když jsem viděl Radkovo fotky ze semináře s Marcaidou, bylo rozhodnuto. Navíc je úplně v pohodě a všechno normálně dokáže vysvětlit. Bohužel náš KM trenér má spíš přístup "nestarej se, neptej se a makej," na kterej už jsem moc starej a dospělej.
Juraj11 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Radek je fajn clovek,zrovna minulou sobotu jsme spolu sedeli na pifku a je to pohodar .Pusobit v Prerove,tak k nemu taky dochazim,bohuzel se doma ukaze jen obcas
otoman Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Co BJJ(Brazilské jiu jitsu)? V Praze je bezkonkurenční Jungle BJJ a nebo pak v několikrát již zmiňovaném Lanna gymu, kde to je pod PriMMAtem. Instruktoři Eldar a Robert, oba dva jsou z Junglu
Jeremy Odesláno 25. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 BJJ, jestli to dobře chápu, je hlavně válení po zemi, já bych radši mix...Momentálně váhám mezi www.tigerteam.cz a www.jitsu.cz.Na tigru je fajn, že s VIP členstvím člověk může oscilovat mezi spoustou věcí, vč MMA a BJJ, jitsu zase vypadá tak nějak nekomerčně a rodinně...
midloch Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Škoda že nejseš ze štatlu, tohle videjko je z mýho klubu :-) Děláme takovej K1 kyokushin karate.
Jeremy Odesláno 2. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Jóoo, tak to vypadá na rozumnější pojetí, než jsme před lety dělali my (kata-dancing a children-kumite bez doteků). :-)Já nakonec asi začnu chodit, do klubu, kde se jede jitsu a jiný dny úderovka. Boj na zemi se mi nechce vynechávat a páky dokážou ukončit boj stejně elegantně jako KO :-D
midloch Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Jj karate se dá totiž dělat více způsoby, bohužel u nás převládá ten bezkontaktní a ono plácání do vzduchu.My jedeme cestu plnýho kontaktu a to jak bez chráničů tak s malýma MMA rukavkama, kdy se úspěšně účastníme zápasů v kyokushin karate a mám kluka co chodí do klece na klasický MMA (teď teda poslední zápas prohrál na káočko loktíčkem :-) ). Nejlepším spojením obojího je KUDO https://www.youtube.com/watch?v=bVOw7KvS1MI je v něm furt trochu toho bushida a zároveň je to brutálně účinná forma zápasu.
Jeremy Odesláno 2. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Jo, tak to je krutopřísný. Toho už bych se asi drobet bál.. :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se