Jeremy Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 to snad abys začal s MMA.Na to už si připadám starej. :-)
Jeremy Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 To tu dělá někdo rozumnej někde? :-OAsi to bude podobný, navíc ty Rusáci.. Ale znáš někoho dobrýho?
MJ. Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Já to nedělal. Viděl sem nějakej instruktážní film a celkem to na mě zapůsobilo.Ale přijde mi to ze stejného ranku jako Musado a KravMaga, a já bych upřednostnil KM
Jeremy Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 jj, mně ta KM logika příjde správná (přímo k cíli, žádné efekty, a pryč). Problém je v tý komerci a v tom, že díky ní se furt melou dokola starý a neužitečný věci a třeba boj na zemi se tam vůbec nedělá (nebo mi to trenér tají).
j3ykobim Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 mohu doporučit spejbl gym(Michala V.), http://www.ondrahutnik.cz/ - na všem se dá domluvit, včetně zápasů nebo (nevím jestli to tedy ještě jede), sem za mlada chodil na Kobru k Jurimu, jen mi tam celkem rusáci nakládali. (http://www.boxing.cz/medea-boxing-team-trener) Na KM se u náš vykašli, kor pokud nechceš jen cvičit. Tady z tebe nikdo Hanovera ani Elghanayana neudělá. .) petr10kdyby si chtěl jen cvičit - bratránek je instruktor KM(KAPAP), dělá i wing chun, v Brně studuje, tak by ti určitě něco nebo někoho doporučil .
MJ. Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 třeba boj na zemi se tam vůbec nedělá (nebo mi to trenér tají).pár technik na zemi sme měli, ale že by to byl vyloženě boj, tak to ne.Michal na todle měl extra semináře.
j3ykobim Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 fakt? co jsem četl o KM, tak by měl být nepřítel než spadne na zem mrtvý nebo nebojeschopný(vypíchnuté oči, rozdrcený hrtan, prošlápnutá kolena apod.) Pokud někdo z vás má zbraň, vždy končí mrtvý i pokud je jen zraněný ne?
MJ. Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 co jsem četl o KMno asi ani nechci vědět kdes to čet
j3ykobim Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) ty asi totiž nemluvíš asi o pravé KM: viz. wiki Krav maga neobsahuje žádná svazující pravidla, předpisy, technická omezení ani zákazy obvyklé ve sportech. Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem j3ykobim
j3ykobim Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 omlouvám se za spam toho tématu, ale celkem pěkná ukázka KM od Dennise (je to tuším z dokumentu tělo jako zbraň)
azeppelin Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Jsem ke KM dost skeptický. Jdi do klasiky box/thai. V reálné situaci je rvačka o psychice, dvou úderech, popř. ustát ránu. EDIT: viz to video výš... už když tam vidím ty otočky v pozadí... to je strašná pitomost. Realita je třeba můj oblíbenec Bas Rutten Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem azeppelin
Jeremy Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Jo, Bas vypada, ze neco zazil. Ani jeden kop z otocky! :-) Super odkaz, dik!
azeppelin Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Hele, ne dneska, ale můžu Ti asi poslat celé jeho video. Má to přes hodinu a je to něco mezi humorem a sebeobranou. Snad bych to někde našel. Bas je bývalý hools a zápaník MMA.
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Pánové, ať nezakládám nový topic, mohli byste mi doporučit nějaký kondiční box v Brně? Četl jsem nějaké staré diskuze na netu a psali o něčem na Cejlu, znáte tam něco? Jde mi o naučení se techniky a zlepšení kondičky, žádné vysoké ambice v boxu nemám. DíkyAno navsteva cejlu muze byt slusny trenink boxu, souhlasim
SCIFI Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 KM je super a dobrou třetinu tréninku jsme trávili na zemi. Je to jako ve všem, je to o lidech a záleží na trenérovi. Chodil jsem k Jirkovi Polanskýmu je super. Zažil jsem ale pár tréninků s jinejma instruktorama a bylo to něco úplně jinyho tragickyho. Takže doporučuji nehledat co trénovat ale s kým. Můžu tě dostat na neveřejné tréninky s vojenským instruktorem CQB Teda jestli ještě jsou. Na mě to bylo už moc tvrdý a rychle jsem skončil. A to jsem byl zvyklej chodit z KM samá modřina.
Jeremy Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 KM je super a dobrou třetinu tréninku jsme trávili na zemi. Je to jako ve všem, je to o lidech a záleží na trenérovi. Chodil jsem k Jirkovi Polanskýmu je super. Zažil jsem ale pár tréninků s jinejma instruktorama a bylo to něco úplně jinyho tragickyho. Takže doporučuji nehledat co trénovat ale s kým. Můžu tě dostat na neveřejné tréninky s vojenským instruktorem CQB Teda jestli ještě jsou. Na mě to bylo už moc tvrdý a rychle jsem skončil. A to jsem byl zvyklej chodit z KM samá modřina. Čoveče, já už na KM asi definitivně zanevřel. Je to strašná komerce. Polanskýho sice chválí i kamarád, co k němu chodí, ale já už chci změnu...S CQB asi ale taky počkám, jestli to bylo tvrdý na Tebe, tak se bojím, že bych taky dlouho nevydržel. Zatím jsem teda začal s FCS a těma příbuznejma filipínskejma věcma (super trenér, valhallaclub.cz) a zjistil jsem, že kamarád dělá jako trenér Jiu Jitsu a Aikido - je to taková poloamatérská banda lidí, který to ale strašně baví a dělají to zadarmo. (Samo mi nejde o pár korun, ale když v tom nejsou žádný peníze, pak tam je jinej důvod, proč to dělají, a ten důvod je pro mě atraktivní).Myslel jsem, že JJ je v podstatě jen nebezpečnější judo, ale mají i údery a na vyšších stupních jsou i zbraně, což mě překvapilo - asi to není zabetonovanej archaickej styl z 15 století..Na druhou stranu se sparringama se ani v jednom zatím moc nepočítá, prý časem.. (A dostal jsem zajímavou nabídku od jednoho místního kolegy, na kterou se moc těším! Dík!) Za čas poreferuju. Mezitím se ale ještě zeptám, ať mám klid. Wing Chun tu někdo nedělá? Na stránkách se to tváří dobře, ale bojím se, že to zase bude 50% času švihání do vzduchu a uctívání velkého Mistra...
azeppelin Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Wing jsem zkoušel. Asi to bude stejný případ, jak říká SCIFI k KM, tedy hodně o lidech. Přišlo mi to divné, ale je to dost roků zpátky a tady u nás v Brně. A většinu těhle věcí je třeba dělat léta. Jediná "filosofická" věc, u které jsem dlouhodobě vydržel, bylo prachobyčejné judo. Zachránilo mi život, když jsem padesátkou na silničákovi dojížděl do křižovatky spolu s náklaďákem a do předního kola mi spadla podkova brzdy. Díky drillu jsem si sbalil hlavu a zbytek těla. Po opadnutí šoku v nemocnici jsem neměl ani zlomeninu. Ťuk, ťuk.
Jeremy Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 .. prachobyčejné judo. Zachránilo mi život,..Tak i kdyby to nebylo k ničemu jinýmu, než tomu správně provedenýmu pádu, tak to stojí za to. Super :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se