Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobrý den přátelé,

mám v úmyslu koupi IWC automatic 7 days, či Tag Heuer Carrera calibre 1887 z Authenticwatches. Máte prosím s tímto portálem zkušenost? Pozitivní, či negativní? Případně jak je to s platbou cla. Již jsem zadával dotaz přímo AW, ale zatím bez odezvy.

Děkuji za případnou odpověd

Posted

Díky za odpověď. To je nemilé, byť to, jestli jsem správně pochopil dobře skončilo.

Posted

Tak určitě:-) Možná spíš zvolím variantu že si zajedu v létě na pár dní do USA(NY). Úspora na nákupu cca 90 000 Kč v případě IWC, v případě TH cca 30 000 Kč, takže i s letenkou(13 000 Kč) a pobytem vyjde levněji a ještě se udělá hezký výlet. Případně zvažuji, a na to bych se chtěl přítomných taky zeptat, zda nemáte zkušenosti s panem Martinem Lainem ze společnosti JHB (Pánská 1-cca 300 m od Dušáka). Prodává z velké části starožitné hodiny, ale mimo to dováží hodinky hlavně z Itálie. 7-mi denní portugaly v oceli tam vyjdou podezřele levně (175 000 Kč) - údajně nové s kartou atd. Což je ještě levnější než právě např. ve státech... nemáte s ním někdo zkušenost? Díky

Posted

alebo www.ashford.com ceny ako jomashop, niektoré hodinky čo nie sú na jomashope sú tam a naopak.. sú nové, majú dobré recenzie a sám som od nich nedávno kupoval a 100% spokojnosť