swan Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Dobrý den přátelé, mám v úmyslu koupi IWC automatic 7 days, či Tag Heuer Carrera calibre 1887 z Authenticwatches. Máte prosím s tímto portálem zkušenost? Pozitivní, či negativní? Případně jak je to s platbou cla. Již jsem zadával dotaz přímo AW, ale zatím bez odezvy. Děkuji za případnou odpověd
filo-boxer Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/9677-pozor-na-wwwauthenticwatchescom/?hl=authenticwatches
swan Odesláno 25. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Díky za odpověď. To je nemilé, byť to, jestli jsem správně pochopil dobře skončilo.
Frantik Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Ale těch pripadu tu bylo více. Tento shop proste nemá dobrou pověst, abys tam poslal par set tisíc :-)
swan Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Tak určitě:-) Možná spíš zvolím variantu že si zajedu v létě na pár dní do USA(NY). Úspora na nákupu cca 90 000 Kč v případě IWC, v případě TH cca 30 000 Kč, takže i s letenkou(13 000 Kč) a pobytem vyjde levněji a ještě se udělá hezký výlet. Případně zvažuji, a na to bych se chtěl přítomných taky zeptat, zda nemáte zkušenosti s panem Martinem Lainem ze společnosti JHB (Pánská 1-cca 300 m od Dušáka). Prodává z velké části starožitné hodiny, ale mimo to dováží hodinky hlavně z Itálie. 7-mi denní portugaly v oceli tam vyjdou podezřele levně (175 000 Kč) - údajně nové s kartou atd. Což je ještě levnější než právě např. ve státech... nemáte s ním někdo zkušenost? Díky
Leviathan Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 skus Jomashop.com su v podobnej cenovej hladine. Ja som cez nich brat uz parkrat a zatial 100% spokojnost.napr. http://www.jomashop.com/tag-heuer-watch-car2a11-ba0799.html
worm007 Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 alebo www.ashford.com ceny ako jomashop, niektoré hodinky čo nie sú na jomashope sú tam a naopak.. sú nové, majú dobré recenzie a sám som od nich nedávno kupoval a 100% spokojnosť
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se