Návštěvník Snow Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 De Bethune DB29 Maxichrono Tourbillon zdroj - Master Horloger? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Tomu hovorim cifernik.. kaliber.. rucky.. puzdro..remen.. proste parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Při pohledu na ten super,ale ještě stále cifr,jsem myslel,že jsem si spletl vlákno,odklopený víčko mě přesvědčilo,že ne.Parádní kousek,jedna pecka za druhou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 super cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Hezké z obou stran... Ten cifr mne fakt zaujal a musím se sklonit, jak se jim povedl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Haha, co udela s tlupou chronomagistu par sexy modrych rucicek:D ale sou krasny... Diky Snowe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Cifr je zajímavý, ale za mě moc usedlý "De Bethune style" jsou tyto pro mě jen zezadu - WoW! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Konečne usadlejšie DeBethune pre mňa :-)?a dali mi i modré ručičky. Paráda. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Rád by som videl plasticitu ciferníka, aspoň na základe obrázka dúfam, že tam je. Z predpokladanej 24h škály sa vykľuje aj chronograf...riadne maxichrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Tento model získal včera na 14. ročníku Grand Prix d'Horlogerie hlavnú cenu v sekcii chronografov! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se