VitekB Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Mně se víc líbí i ta část pouzdra kolem ochrany korunky. Celkově se mi více líbí tvary 013 než 007 (a to tuhle zprávu píšu s 007 na zápěstí ) - delší nožičky v poměru k rozměrům pouzdra. Super fotky !
Kid_A Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 moc pekne, takove klasicke. proste seiko divers. a boxerek uzasne rostlej:))
filo-boxer Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Boxerek dekuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondra.palas Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Jsem rozhodnutej si je taky poridit. Chtel jsem si znovu koupit SKX007, ale tvoje a Pebeho fotky me stale presvedcuji, ze mensi model bude pohodlnejsi. Jaky je prosim rozmer lug to lug? Prijde mi, ze maji hodne dlouhe nozicky. Diky
filo-boxer Odesláno 24. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Lug to lug maji ca. 45mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosef76 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Filo-boxer, koukám, že si dokupoval tah, odkud si ho bral?
filo-boxer Odesláno 24. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Ano, dokupoval. Sice jsem se sam sebe snazil presvedcit (a tebe taky ), ze ho nepotrebuju a ze na tahu mam 115200 a tudiz Seika budou na gume a hadrech, ale neslo to. Ja jsem proste tahovy typ, vsechny hodinky co jsem mel jsem vzdycky cpal na tah, dokonce i Igeny nebo PS2. Kupoval jsem ho zde: http://www.ebay.de/itm/121296749487 Krasne chrasti, protoze ty prostredni clanky jsou zohybane plisky, nosi se pohodlne a to hlavni -> ja jsem konecne spokojeny! Teda skoro, jeste na ne prijde safir (ten uz mam doma) a uvazuju o cernych day/date vencich, jako to ma Pebe.
ondra.palas Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Diky za premereni, ted je rozhodnuto ?
villain83 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Fajnovy vlakno,sam sebe se snazim presvedcit,ze mi 007 nejsou velky,mam teda obvod zapesti o trochu vic,nez Ty a Pebe,ale i tak.Safir chci taky,jen nevim,jestli konvexni,nebo plochej.K tem remenum a hadrum-zkousel jsem svetlyho pstrosa,vypada to blbe,Nato mi prijde "mekky",jsou pomerne tezky,Zulu nemusim,cili jsem dospel,stejne jako Ty,k tem smotanejm dratum(Jubilee),furt to vypada asi nejlip.Gumu(Z22)jsem zkousel podruhy a proste si rozumet nebudeme,takze nakonec,byt jsem chtel testovat oyster,zustanu u toho chrastidla.Az si koupim kolo,budu je fotit jednoruc jako kolega Pebe:-)
filo-boxer Odesláno 24. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Ja jsem u Harolda koupil safir konvexni s vnitrnim antireflexem. Zatim vyckavam, jak se rozhodnu s tema vencema, nema smysl je otvirat kvuli skla a pak treba za par mesicu znova kvuli vencum. A Pebe style je samozrejme frajerina!
filo-boxer Odesláno 25. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivanhoe34 Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 filo-boxer: vdaka za vlakno a kopu peknych fotiek. vyrazne prispeli k tomu, ze som si tie hodinky nakoniec kupil a mam z nich obrovsku radost.dnes som sa dostal k foteniu tak prispievam aj ja, aspon par zabermi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 25. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Neni zac, Ivane, rad jsem prispel k odlehceni tve penezenky. Ja jsem zase malem neodolal pri pohledu na fotky tvych SBCA001. Umis skvele fotit, fotky fakt luxusni, tesim se na dalsi!
Ivanhoe34 Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Neni zac, Ivane, rad jsem prispel k odlehceni tve penezenky. Ja jsem zase malem neodolal pri pohledu na fotky tvych SBCA001. Umis skvele fotit, fotky fakt luxusni, tesim se na dalsi!Dakujem, fotim rad a tie hodinky si to zasluzia... Quartzky su super, nemaju chybu. Len este som nemal potapky a mechanika ma trochu viac bavi. Tieto male splnili vsetko co som cakal Ozaj, u koho chces dat robit tie planovane modifikacie?
filo-boxer Odesláno 25. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Jednoho hodinare mam primo u nas ve meste (https://plus.google.com/115260423801314986136/about?hl=de), tam se pujdu zeptat a pokud to nebude podle mych predstav, zkusim mistniho mistra Valise.
Ivanhoe34 Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Valis bude urcite istota, len asi dlhsi cas... Miestneho si veru radsej prever Inak som zvedavy ci nakoniec vymenis aj tie datumky. Ja som najskor nechapal preco ich nedali cierne. No teraz ako mam tie hodinky na ruke a divam sa na ne, tak mi to pride take opticky sumernejsie, vyvazuje sa to s 9kovym indexom...
misoo Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Chlapi, velmi pekne to mate! Skoda ze 007 uz nemaju take pekne nohy ako 013 :/
Ivanhoe34 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Chlapi, velmi pekne to mate! Skoda ze 007 uz nemaju take pekne nohy ako 013 :/ hej, je to tak, videl som viacere porovnavacie fotky, vzdy vysli v prospech 013
Ivanhoe34 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 nachvilu na slnku a potom nadlho naspet do pritmia... no radost pozerat na ne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StanoBare Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Ivanhoe, pardon, len tak medzi nami = nazpäť . Posledný záber je výborný. Kedysi v rámci výberu, mi radili aj tieto Seiko, ale cukol som, že vraj indexy v tvare náplastí. Pche, asi som ich mal cez oči, keď som nevidel túto krásnu klasiku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se