Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

na kozenom ZULU

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Taky jsem zkousel kozeny ZULU ale me prijde opticky moc subtilni vzhledem k vysce hodinek. 

Jinak jsem pred chvili dostal mejla z CreationWatches, ze SKX013 jsou jako Rolexky, akorat levnejsi. No nekup to za ty prachy! :D A uz se nevyrabi, nebudou! 

Odesláno

Taky jsem zkousel kozeny ZULU ale me prijde opticky moc subtilni vzhledem k vysce hodinek. 

Jinak jsem pred chvili dostal mejla z CreationWatches, ze SKX013 jsou jako Rolexky, akorat levnejsi. No nekup to za ty prachy! :D A uz se nevyrabi, nebudou! 

Ano, je to opticky mozno menej vyvazene, a zle sa to nosi navolno, musim to mat utiahnute. No na chladne dni ked sa ruka nepoti raz za cas preco nie ze? :)

Inak tento mail dosiel aj mne. Samozrejme s tymi RLX to je haluz, ale skoda ze sa prestali vyrabat. Nechapem preco, toto je dobry model...

Odesláno (upraveno)

StanoBare, nie nazpäť, ale naspäť. 

Ježíš, mentorujem a sám preklepnem. Dík. Ale naspäť k Seiko. Dobré to máte, veľkosť akurát, day/date, dokonca ani to leštené puzdro mi tu nevadí. Edit: ponúkajú toho dosť, ale najviac sa mi na nich páči dvojradové zúbkovanie lunety.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Tohle vlakno ma negativni vliv na moji chronovyrovnanost.

Dobra sprava je, ze nie na penazenku :) no ja by som sa poponahlal, vyzera to fakt ze sa dopredavaju posledne kusy...

Odesláno

Skusim este namotivovat? Strasne sa mi pacia tie rucicky, a celkovo - tie hodinky maju tolko tvari... dnes bolo casu, tak sme sa trocha fotili...

Odesláno (upraveno)

čím to fotíš, jestli to není tajemství?

Nie je to tajomstvo, ale ani nic prevratne. Kibi by ma vysmial :) Nemam makro objektiv, na taketo fotky pouzivam vreckovy kompakt canon s95. Su to v podstate tie jeho "makra", orezane tak, ze vyberiem len podstatny detail. Ak je to na zakladnom iso, ma to dobru kvalitu aj pri silnom oreze a na potesenie na webe nam to myslim bohate staci :)

Upraveno uživatelem Ivanhoe34
Odesláno

jj, ten má přítelkyně a na to jaký je to prcek, tak fotí řekl bych super, já jen že máš prázdný EXIF při stažení ;)

děkuju

Odesláno

jj, ten má přítelkyně a na to jaký je to prcek, tak fotí řekl bych super, já jen že máš prázdný EXIF při stažení ;)

děkuju

ano, exif mazem uz akosi zo zvyku :) 

skus tie closeupy, kolko ta to blizko pusti (na nakratsom ohnisku) a nepotrebne orez. stale ti zostane tak cca 1mpix slusneho detailu, to zmensi, doostri a web to znesie :)

Odesláno

Ony se SKX013 přestaly vyrábět? Sakra, tak to abych hejbnul kostrou - obzvlášť když mi teď jedny utekly v inzerci přímo pod nosem. 

Jinak díky za perfektní vlákno a spoustu krásných fotek!

Odesláno

Tak ty z inzerce jsem ti vyčadil já. Dnes snad přijdou.

Dlouho jsem se rozhodoval, jestli vzít 009 nebo 013, nakonec vyhrála menší varianta. Teď už budu mít všechny hodinky max do 40mm.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...