Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Michale, taky souhlasím s popshopem, vůbec bych se tady tím nechlubil na chronomagu... Je každého věc, co koupí - za kolik a za kolik prodá, ale ukazovat to ještě tady, to mi nepřijde moc vhodné... Tak nějak bych se s tím taky nechlubil...

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  uzak napsal:
Pevně věřím, jak se Qvido baví, skočení na dětský špek. ( nebo zmrzlinu? )

Takže zmrzlina? Já lákám před školou holky na Medvídky Haribo... :bag:

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno (upraveno)

Michale, nejde o to, že to má od děcka nebo od koho chce, to je mi jasné, že je to nadsázka... Jde o to, že každý z nás chce prodělat na případném prodeji hodinek co nejmíň a na PRIMkách se dá docela slušně vydělat, na to jsem nepřišel já, víme to všichni... Nebude z Tebe asi milionář, ale něco to hodí... Jen mi nepřijde nejvhodnější to tady ukazovat a chlubit se tím... Těžko se mi to vysvětluje, ti co chtějí, to pochopí, ti co ne, tak se málo koukaj na fórum a na aukro... :whistle:

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Michale, nejde o to, že to má od děcka nebo od koho chce, to je mi jasné, že je to nadsázka... Jde o to, že každý z nás chce prodělat na případném prodeji hodinek co nejméň a na PRIMkách se dá docela slušně vydělat, na to jsem nepřišel já, víme to všichni... Nebude z Tebe asi milionář, ale něco to hodí... Jen mi nepřijde nejvhodnější to tady ukazovat a chlubit se tím... Těžko se mi to vysvětluje, ti co chhtějí, to pochopí, ti, co ne, tak se málo koukaj na fórum a na aukro... :whistle:

Kdo to je, ten Michal???

Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Michale, nejde o to, že to má od děcka nebo od koho chce, to je mi jasné, že je to nadsázka... Jde o to, že každý z nás chce prodělat na případném prodeji hodinek co nejméň a na PRIMkách se dá docela slušně vydělat, na to jsem nepřišel já, víme to všichni... Nebude z Tebe asi milionář, ale něco to hodí... Jen mi nepřijde nejvhodnější to tady ukazovat a chlubit se tím... Těžko se mi to vysvětluje, ti co chhtějí, to pochopí, ti co ne, tak se málo koukaj na fórum a na aukro... :whistle:

Jak to myslis chapu, neco na tom asi bude.. ale vidim to proste trochu jinak ;) Spekulace s primkama diky zajmu jsou a budou na dennim poradku, protoze je po nich celkem poptavka a je videt vyvoj toho, ze nekdo sbira Primky a jini je skupuji k naslednemu prodeji - me osobne to nechava chladnym, Primky me absolutne nezajimaji ;)

Odesláno

Ach jo, s těma dětma to byla samozřejmě sranda, což pár lidí pochopilo, pro jiné aby se vtip podařil bych asi musel napsat že mi je nosí výměnou za med medvědi z Doupova! :thumbsup_anim:

Pomalu jsem chtěl napsat jak jsem k těm všem kouskům opravdu přišel, a taky sem hodit fotku nového baráku co jsem si za vyšmelené Primky pořídil.

Ale nebude nic, už ani řádeček ani fotečka.

Budu-li někdy něco prodávat tak pouze na Aukru, to je to pravé místo pro správného překupníka.

Odesláno (upraveno)

Qvido, děkuju - už dlouho jsem se tak nepobavil, hlavně prosím neodcházej!

Toljo, ještě se prosím zeptej, na ktoré smetisko dějín ty primky půjdou :D :D jestli k tomu šitu, nebo íbej. Bavím se náramně!

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)
  cigi napsal:
Qvido, děkuju - už dlouho jsem se tak nepobavil, hlavně prosím neodcházej!

Toljo, ještě se prosím zeptej, na ktoré smetisko dějín ty primky půjdou :D :D jestli k tomu šitu, nebo íbej. Bavím se náramně!

Cigi, Cigi...bez teba by bol svet naozaj nudny...skoda, ze nevenujes viac energie niecomu rozumnemu...napr. lesteniu peeeera...pardon rotora strojceka cal. 96 na L.E. Diplomat :suicide_anim:

Upraveno uživatelem popshop2007

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...