Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě přidávám obrázek... ale mají Oceanus mají i jiné barevné varianty a dokonce i verzi s chronographem (myslím, že jí říkají Manta...)

post-30661-0-87776300-1396209673_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Casio Oceanus s chronem a venkovní lunetou která na tool hodinkách nemá chybět mám již šestý rok a jsou to zatím moje jediný definitivní.Titan,200m,safír,radio i solar,chronograph,divers prodloužení spony,fungují skvěle a bez chyby.Koupil jsem je na E bay,tady byla cenovka 15,mírně jetý z Rakouska mě stály tři a půl.Nikdo tenkrát na ně moc nepřihazoval a jak mi čas ukazuje,byla to jejich chyba a moje štěstí..Jediný co postrádám je day,ale i přes to,šly v této kategorii Skyhawky z baráku a Casia zatím přežila i Omegy a další.Ideální velikost,ať s nima podnikám cokoli,nevim,že je mám na ruce.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Pánové díky za příspěvky, mám z toho plnou hlavu a bohužel málo času na studium. Tak mi to bude asi déle trvat, ale ty oceany jsou super

Odesláno

Ještě k tomu Radio Controlled - dávej si pozor, jestli hodinky podporují vysílače mimo Japonsko, spousta modelů od Seiko, Casia i Citizenu umí jen japonské vysílače, takže v Evropě by rádiové nastavení nefungovalo....

Odesláno

Takže alespoň slovně uzavírám. Děkuji všem za postřehy. S postupem času už jsem měl zase ulítlé nápady a zase jsem ulítal k šuntům a protrekům, čili k hodinkám, kterých jsem se zbavil, abych používal něco zcela odlišného. Nové Suunto Core Brushed Steel se safírem, nebo novinka Casio PRW 6000Y-1 mě, který rozhodně dává automatům přednost, opravdu fascinuje. A tak mě za sekundu dvanáct vysvobodila náhoda, a já z druhé ruky koupil to, co bylo v mém původním výběru - Citizen AS4020-52E Radiocontrolled .

Hodinky velmi rozumných rozměrů v oceli a se safírem. Přiznám se, že minerálu jsem se obával.

A tak mám na čas pokoj. Ale ABC mi chybí :)

post-11025-0-99820500-1396711378_thumb.jpg

post-11025-0-58237500-1396711391_thumb.jpg

Odesláno

Gratulace,kolem mně jich je v práci snad dvacet různého stáří a všichni si lebeděj.(jistě,nikdo není z fóra :-)).Ty modrý co jsem postoval mi v reálu přišly maličko,maličko přehlednější,jestli se to dá tak napsat,ale je to úplně fuk a vzhledem k tomu,že víš co můžeš očekávat,budeš i spokojen.Tak ať makaj.

Odesláno

i po tolika letech vypadaj skvele - to se musi uznat:))

Mám je od 2004, ani jedna závada nebo servis, 8x v moři, workhorse pro všechny příležitosti, ještě jsem je ani jednou nešteloval (akorát na Kanárech se nesynchronizovaly, ale 14 dní bez signálu je moc nerozhodilo).

Mám je moc rád.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...