sebkopp Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 (edited) Ahojte,Našiel som doma tieto staré orienty... zistil som že sú dedove (pokazili sa mu a teraz nosí také digitálky) napadlo ma že by som ich dal opraviť a dal mu ich ako darček k narodeninám... Koľko bude asi stáť oprava... Bude to drahšie ako kúpiť nové? Hodinky nejdú (nehýbu sa) a vo vnútri niečo hrká... Taktiež bude treba vymeniť sklíčko a poriadne prečistiť, preleštiť...Pridám ešte lepšie fotky, neskôr.... Edited March 30, 2014 by sebkopp
Frostie Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 nejsem hodinář, ale skoro si myslím, že lepší by bylo koupit nové... I když samozřejmě, hraje roli osobní vztah... http://www.orientuhren.de/orient-automatik-multiyear-2eu00002fw-p-34.html
sebkopp Posted March 30, 2014 Author Report Posted March 30, 2014 Mhh... cena nie je zlá... uvidíme čo napíšu ostatní...
bohus76 Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Nikdo Ti cenu nesdělí,pokud nevíš zda nejsou uvnitř zrezlé ,či jaký problém je ve strojku.Zajít k hodináři,mrknout na strojek a říct cenu opravy,nejjednodušší cesta.
Recommended Posts