JJVVHHVV Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Zdravím příznivce Seiko.Zakoupil jsem Seiko Sport 5 z druhé ruky,protože se mi cena 1700 kč. zdála výhodná a chtěl jsem na staré kolena zkusit značkové hodinky a tudíž si je nekoupit z Lidlu.Váhal jsem mezi Seiko Scube, vintage model ze 17 kameny,které nakonec při ceně 2300 kč byly staženy z dražby majitelem.Pokud pominu lunetku která mne zklamává těžkým chodem a při namočení je neotočitelná mokrými prsty, tak mimo jiné mám po šesti dnech chodu časový rozdíl +29 sekund.Když jsem je zakoupil a zadal přesný čas tak asi 7 dní si držely odchylku - 2 sekundy tj že po sedmi dnech chodu byla v součtu odchylka stále - 2 sekundy.Dotaz je na jakou přesnost lze tenhle kalibr nastavit a další možná úskalí,s pozravem R:R
Frostie Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Zdravím příznivce Seiko.Zakoupil jsem Seiko Sport 5 z druhé ruky,protože se mi cena 1700 kč. zdála výhodná a chtěl jsem na staré kolena zkusit značkové hodinky a tudíž si je nekoupit z Lidlu.Váhal jsem mezi Seiko Scube, vintage model ze 17 kameny,které nakonec při ceně 2300 kč byly staženy z dražby majitelem.Pokud pominu lunetku která mne zklamává těžkým chodem a při namočení je neotočitelná mokrými prsty, tak mimo jiné mám po šesti dnech chodu časový rozdíl +29 sekund.Když jsem je zakoupil a zadal přesný čas tak asi 7 dní si držely odchylku - 2 sekundy tj že po sedmi dnech chodu byla v součtu odchylka stále - 2 sekundy.Dotaz je na jakou přesnost lze tenhle kalibr nastavit a další možná úskalí,s pozravem R:Rpokud u nich máš po 6 dnech odchylku +30 sec a je pravidelná, tak bych se snad ani do nich nehrabal....
nickolas Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Trikrat jsem se ujistil, ale je to tak...plne souhlasim, 30 vterin za tyden je naprosto OK. Pokud to neskace, jeden den nic a druhy deset... Chvili je ponos, at maji nejaky pravidelny rezim a u toho zkontroluj chod.<br />Edit: ujistil jsem se, ze skutecne souhlasim s Frostym Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem nickolas
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se