Mirek Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 No původní plán, pokud se nepletu, byl začátek (leden) 2015, takže otázka na místě. Rád bych připomněl strašákovu větu hned z prvního příspěvku, kterou bych rád i s ohledem na cash flow podepsal. Nepotřebuju mít co 3 měsíce novou limitku doma, jednou za půl roku bude dohatě stačit, vzhledem k ceně... +1
xjr1 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Za mě čím dřív tím líp, ale vzhledem k tomu, že už máme skoro konec května, tak si myslím, že přelom 2014/ 2015 vyjde tak akorát i bez brždění:-). Hodně se na ně těším, igen automat byl vždycky můj sen, ale jinak co nosit mám, takže se ve finále můžu klidně těšit o chvilku dýl;-).
xjr1 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Je to asi hodně předčasný, ale už jste přemejšleli, na čem je budete nosit? Kromě klasickejch variant mě jako milovníka ocelovejch náramků napadlo, že by vůbec nemusely bejt špatný na meshi. Nezkoušel někdo z vás mesh třeba na renovovanejch igenech, nebo nemáte někdo tip na mesh, kterej by byl "tak akorát"? Tj. ne moc tlustej, ne moc tenkej, ale hlavně hezky zpracovanej? Cena v tomhle případě úplně nerozhoduje. Trochu jsem se rozhlížel, jenže z fotek toho člověk stejně moc nepozná. Jediný zjištění bylo, že asi bude potřeba lehce zbrousit nejakou dvacítku, pač 19mm jsem nenašel žádnej.
Honza.manta Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Polomesh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 24. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2014 (upraveno) Ahoj, už jsme to tady rozebírali. Limitky zatím vždycky něco nebo někdo zdržel, a tak reálné předání je opravdu pravděpodobné na začátku roku 2015, pokud bych si je mohl dát pod stromeček, asi by mi to udělalo radost, ale moc v to nedoufám. No- ale myšlenka, stroj a asi i všechny díly včetně dýnek se narodí letos, tak jsem napsal 2014. O nic nejde- klidně to změním Upraveno 24. května 2014 uživatelem straspol
eldee Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Nicméně většina akcí okolo včetně výroby bude probíhat letos. Tohle by asi měl rozseknout straspol ... Mně osobně je to jedno, zda bude na dýnku 2014, nebo 2015. Vyjádří se ještě někdo další k tomu dýnku, kterou z variant A až D by rád?
xjr1 Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 (upraveno) PolomeshNooo, to vypadá hodně dobře...jakože i devatenáct mm, nebo jsi upravoval? Kde se dá koupit? Edit: teď jsem se podíval pořádně, je to 18mm, že jo? Upraveno 25. května 2014 uživatelem xjr1
Lamiczka Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Nooo, to vypadá hodně dobře...jakože i devatenáct mm, nebo jsi upravoval? Kde se dá koupit? Edit: teď jsem se podíval pořádně, je to 18mm, že jo? Já si nemůžu pomoct, ale mě se sporty líbí asi na čemkoliv jiným než na kovovým tahu. V té souvislosti mě napadá, jestli se třeba nedomluvit a udělat k limitce ještě strap - třeba od Zrna nebo Šímy. Hodně se mi líbí například ten co má na moonwatch VitageLoverhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64808-jaká-chrona-60-80-léta-máte-právě-na-ruce/?p=1076470
xjr1 Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Když já kůži moc nemusím, i když tenhle nevypadá zle... Ještě mě napadl vintage tropic...
straspol Odesláno 25. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Pánové, myslím že Igenům obecně nejvíc sluší Eltonská guma.
financ Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Dynko je mi sumak, jen cislovani nechci na 2 řádky. Remen je dobrý Eltonsky kaucuk, origo tropic je dobry, ale drahý jak prase. A napodobeniny nestoji za nic. Z kozenych je moje cislo jedna zralok od DiModell, nebo prosivana konska kuze. Tahy na Igeny nesedi, proste mi to na ne nepasuje.
Honza.manta Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Nooo, to vypadá hodně dobře...jakože i devatenáct mm, nebo jsi upravoval? Kde se dá koupit? Edit: teď jsem se podíval pořádně, je to 18mm, že jo? Je to zbrušovaná dvacítka. A koupil jsem ho před pár lety tady už zbroušený na Igeny, takže původ neznám.
xjr1 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Eltonskej kaučuk je hoodně příjemnej na nošení, ale pohledově se mi vůbec nelíbí. Díky za připomenutí žraloka diModell, to je dobrej tip, mám červenej na červenejch igenech a sedí to pěkně. No a tropic asi neprojde kvůli ceně, věděl jsem že je drahej, ale nejak mi nedošlo, jak moc.. Ale s nějakým tím meshem stejně zaexperimentuju;-).
mischa Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Ohledně dýnka, jsem pro A. řemen budu řešit až následně, jsem značně promiskuitní, tak ho budu často měnit, bude-li za co.....
straspol Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Pro přehlednost aktualizuji 1 financ údaje v Eltonu mají 2 kadakii údaje v Eltonu mají a kdyby nestíhal, tak to vyzálohuji já, dýnko A3 Mischa údaje v Eltonu mají , dýnko A4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal , dýnko D5 Zmizík údaje dodal 6 Neus údaje dodal, dýnko varianta A 7 Kerob údaje dodal, stroje předány Mischovi 8 Borodov údaje dodal 9 Dodaes údaje dodal 10 Dadama údaje dodal, strojky poslány Mischovi, dýnko varianta A 11 Mirek - údaje v Eltonu mají, dýnko D12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají, dýnko varianta A 13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají, dýnko A14 Jovani v Eltonu maju, dýnko varianta A, strojek zlozi Mischa 15 Nodus údaje dodal, stroje odevzdány Mischovi 16. Lamiczka - údaje v Eltonu mají (z Nodate limitky), dýnko varianta B-A, je to fuk 17. MaraThon údaje v Eltonu mají 18. xjr1 údaje dodal, stroje předány Mischovi, dýnko varianta D 19 Vlasta údaje dodal 20 eldee údaje dodal, dýnko preference B-C-A, ale je to fuk prosím všechny, kteří se ještě k dýnku nevyjádřili, aby doplnili svůj názor na věc..
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 (upraveno) prosím všechny, kteří se ještě k dýnku nevyjádřili, aby doplnili svůj názor na věc..Mně je to jedno a platí to i pro všechna další potencionální hlasování. Upraveno 26. května 2014 uživatelem Zmizík
Nodus Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Dobře, pokud to má být takto, jsem pro návrh "c" i když asi budu sám...Pokud jde o letopočet, nevím jestli, v případě, že dojde k předání limitky na počátku příštího roku, nemá být 2015 ?Už jsem psal ....
mischa Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 já bych tam dal 2014, protože téměř vše, co se toho týká, bude z letošního roku - celý návrh, sestava pořadníku a chronomagoristů, co to chtěj, shánění strojů, pošťák ke mě s nimi taky běhá jak šílenej, koneckonců, trápit se s těmi stroji budu také já, všechny chechtáky budeme muset zaplatit v tomto roce... Vlastně nevidím důvod, proč bychom to do vánoc neměli stihnout, lépe si takový nesmyslný výdaj morálně zdůvodníme, někdo i třeba své drahé polovičce, která by mohla také svou kapkou do mlýna přispět /taková pětibába by se hodila, ne?/ Když budeme na milou paní Krskovou hodní a přitlačíme jí s kudlou na krku ke zdi, třeba to stihneme do 20 prosince. Kdyby to bylo v lednu, předpokládal bych výprodejovou akci se 40% slevou...Prostě je chci mít na štědrý den na ruce a vzpomenout si kolegiálně a přátelsky na bandu devatenácti dalších debilů, co je ve stejný den taky navlečou na pracku a budou při tom ryčet a chechtat se jako já. vy mě v tom chcete nechat samotnýho? Jestli v tom budu sám, tak si do vánoc smontuju Igeny v automatu s původním pouzdrem a vlastnoručně udělaným dýnkem. Už jsem to jednou dělal, byla to bomba, také jsem je rád nosil, ale poté, co mě v létě vykradli, visí na ruce někomu jinému. Alespoň mohl nový majitel napsat svůj dojem, jak je to prima, když se Igeny samy natahujou a každý den se nevojebává těsnění na korunce.No, prostě je chci do vánoc znovu mít
neus Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Tak za tohle se Mischo velmi rád podepíši Neumím si kromě zdraví a pohody o tyto Vánoce představit lepší dárek, než tento a navíc coby má "ChronoMagorská" premiéra, co se takové edice, akce týče.Rozhodně bych si je pod strom nadělil velmi rád a snad No a zpátky na zem, vždyť máme konec května teprve
straspol Odesláno 27. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Už jsem psal .... A jo- promiň, já to přehlíd.. 1 financ údaje v Eltonu mají 2 kadakii údaje v Eltonu mají a kdyby nestíhal, tak to vyzálohuji já, dýnko A3 Mischa údaje v Eltonu mají , dýnko A4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal , dýnko D5 Zmizík údaje dodal 6 Neus údaje dodal, dýnko varianta A 7 Kerob údaje dodal, stroje předány Mischovi 8 Borodov údaje dodal 9 Dodaes údaje dodal 10 Dadama údaje dodal, strojky poslány Mischovi, dýnko varianta A 11 Mirek - údaje v Eltonu mají, dýnko D12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají, dýnko varianta A 13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají, dýnko A14 Jovani v Eltonu maju, dýnko varianta A, strojek zlozi Mischa 15 Nodus údaje dodal, stroje odevzdány Mischovi , dýnko C16. Lamiczka - údaje v Eltonu mají (z Nodate limitky), dýnko varianta B-A, je to fuk 17. MaraThon údaje v Eltonu mají 18. xjr1 údaje dodal, stroje předány Mischovi, dýnko varianta D 19 Vlasta údaje dodal 20 eldee údaje dodal, dýnko preference B-C-A, ale je to fuk prosím všechny, kteří se ještě k dýnku nevyjádřili, aby doplnili svůj názor na věc..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se