Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takhle jednoduše přijít k No. 1   :)

Vzhledem k tomu, že se mi nový kolega ještě stále neozval s údaji, není nic hotové a odevzdané do Eltonu. Takže jednička napevno obsazená ještě není.

Odesláno (upraveno)

Neříkám, že je chci. Jenom komentuji danou situaci.

Tak jsem to i pochopil. :-)

Ještě minulý týden bych je nepustil. Mám doma Elton Sporty, Noudejty a pořádně nenosím ani jedny. Traktory jsem neměl na ruce ani nepamatuju a právě teď je v běhu další výroční limitka. Zatím stačilo.

EDIT  - nový kolega právě řeší platbu za strojek, napíšu mu, aby dodal údaje Straspolovi

Upraveno uživatelem financ
Odesláno (upraveno)

Zdar kolegové,

Tak jsem včera dostal kalkulaci od paní Krskové, dokonce i s termínem - do vánoc:-). I když na tyhle hodinky nespěchám, udělalo mi to radost a jsem rád, že se věci hejbou..

Upraveno uživatelem xjr1
Odesláno

Taky jsem to dostal. A mám brutální reklamaci. PROČ MÁ BÝT NA DÝNKU VODOTĚSNOST 4AT?!? Proč tam není normálních 5At nebo poctivých 6At?

aha,mno,mozna se ve shonu zanedbalo.Jde to odcinit Straso?

Odesláno

Pětka, šestka nebo pětkošestka není problém. Jsem pro pětkošestku, protože už se jednou frézovala a je histericky opodstatněná... Souhlasíte?

Paní Krsková prosí  VŠECHNY účastníky limitky, aby se jí už ozvali s tím, jaký budou chtít číselník (y).  Udělejte to prosím hned.

Mischo, kvaltuj se strojky !!!

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jak se mám ozejvat jaký paní když na ní nemám číslo, mejla, nic. Ať to udělá jak chce, mně je to jedno.

Odesláno

Jak se mám ozejvat jaký paní když na ní nemám číslo, mejla, nic. Ať to udělá jak chce, mně je to jedno.

tel :+420 491 401 967 , +420 491 470 421

mobil: +420 774 977 484

jirina.krskova@prim.cz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...