Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pánové, zaklínadlo ,,údaje v Eltonu mají" znamená opravdu  že když jim tam napíšu Váš nick tak Vám od nich přijde domů faktura na jméno?

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

1 financ údaje v Eltonu mají
2 kadakii údaje v Eltonu mají
3 Mischa údaje v Eltonu mají
4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal
5 Zmizík
6 Neus údaje dodal
7 Kerob údaje dodal
8 Borodov údaje dodal
9 Dodaes údaje dodal
10 Dadama údaje dodal
11 Mirek - údaje v Eltonu mají, strojky v týdnu začnu řešit
12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají
13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají
14 Jovani v Eltonu maju
15 Nodus údaje dodal
16. Lamiczka - údaje v Eltonu mají (z Nodate limitky)
17. MaraThon
18. xjr1 údaje dodal
19 Vlasta
20 eldee údaje dodal

---------------------------------

Dýnko je za mě OK (s nápisem PRIM AUTOMATIC)

Odesláno

FFFFšem, co mi psali ohledně strojů, jsem teď odpověděl. Proto, kdybych náhodou na někoho zapomněl, dejte mi prosím vědět. Jsem zcela vyčerpán a umírám........

Odesláno

Kolegové, dejte prosím vědět kdo máte hotový připravený strojek a  začněte mi  posílat  SZ  s  Vašimi  jmény, adresami, telefony a mailovými adresami, abych to mohl v Eltonu odevzdat.  Příští týden očekávám že bude hotová grafika dýnka a pak už budeme odbržďovat :clap:

TYHLE

Odesláno (upraveno)

Má tady někdo nějaký názor na můj návrh změny údajů ve střední části dýnka? Tedy zda ano nebo ne?

Ahoj, já bych to za sebe neměnil a nechal, tak, jak je navrženo. Chápu, jak to myslíš, ale když se na to dýnko i s tím popisem dokola podíváš, tak se tam ono "No." zdá tak nějak navíc. nemohu si pomoci :)

Upraveno uživatelem neus
Odesláno

Viděl bych to co nejjednosušší, tudíž původní návrh (např 3/20) mi přijde nejlepší. "No." bych si nepřál (i když asi přinejhorším zkousnul), jakejkoliv další nápis už by pro mě byl nepřijatelnej. 

Odesláno

Aktuální stav  :

1 financ údaje v Eltonu mají
2 kadakii údaje v Eltonu mají
3 Mischa údaje v Eltonu mají
4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal
5 Zmizík údaje dodal
6 Neus údaje dodal
7 Kerob údaje dodal
8 Borodov údaje dodal
9 Dodaes údaje dodal
10 Dadama údaje dodal
11 Mirek - údaje v Eltonu mají, strojky v týdnu začnu řešit
12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají
13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají
14 Jovani v Eltonu maju
15 Nodus údaje dodal
16. Lamiczka - údaje v Eltonu mají (z Nodate limitky)
17. MaraThon
18. xjr1 údaje dodal
19 Vlasta
20 eldee údaje dodal

Odesláno

Díky všem, co se k tomu dýnku vyjádřili. Každý na to máme vlastní názor, mně ono X/20 přijde takové nějaké bezprizorní, nicneříkající, jako by se někdo utrhhnul ze řetězu a v nějakém záchvatu to tam jen tak ledabyle plesknul. Nicméně uznávám, že v tomhle asi nebudu mít názor stejný, jako větsina. Přesto mi to však nedá, a měl bych dotaz na straspola: jaká je technologie popisu dýnka? Tedy jinak řečeno, pokud bych chtěl ten vlastní popis středu, kolik by to stálo navíc (udělat dýnko s jiným nápisem ve středu). Dokážu si představit, že může jít o pět minut času pracovníka, obsluhujícího daný stroj (než by do počítače naťukal nové hodnoty). Mohl by ses na to zeptat, prosím? Díky :-)

Odesláno

Díky všem, co se k tomu dýnku vyjádřili. Každý na to máme vlastní názor, mně ono X/20 přijde takové nějaké bezprizorní, nicneříkající, jako by se někdo utrhhnul ze řetězu a v nějakém záchvatu to tam jen tak ledabyle plesknul. Nicméně uznávám, že v tomhle asi nebudu mít názor stejný, jako větsina. Přesto mi to však nedá, a měl bych dotaz na straspola: jaká je technologie popisu dýnka? Tedy jinak řečeno, pokud bych chtěl ten vlastní popis středu, kolik by to stálo navíc (udělat dýnko s jiným nápisem ve středu). Dokážu si představit, že může jít o pět minut času pracovníka, obsluhujícího daný stroj (než by do počítače naťukal nové hodnoty). Mohl by ses na to zeptat, prosím? Díky :-)

No nevím, ale přijdem mi trochu úlet dělat jeden kus mimo sérii s jiným dýnkem, byť jde o 2 písmena, tečku a 2 mezery navíc, jako by ve finále o to tak strašně šlo. Můžeš si ale domluvit náhradní (druhé) dýnko s vlastním popisem pak s paní Krskovou, jak se budou posílat faktury a nechat si ho zrovna nasadit...

Odesláno

No nevím, ale přijdem mi trochu úlet dělat jeden kus mimo sérii s jiným dýnkem, byť jde o 2 písmena, tečku a 2 mezery navíc, jako by ve finále o to tak strašně šlo. Můžeš si ale domluvit náhradní (druhé) dýnko s vlastním popisem pak s paní Krskovou, jak se budou posílat faktury a nechat si ho zrovna nasadit...

Souhlasím že číslování limitky by mělo být jednotné. Číslo bude frézované.

Odesláno

Nic mi do toho není, ale posílat příspěvek o informační hodnotě "OK" bych si třeba já odpustil... A možná to je jen má tak trošku "profesní" úchylka coby moderátora na jiném fóru v boji proti lovcům příspěvků, ale napsat jsem to musel už jen proto, že vždy jde napsat alespoň větu, to ať se na mne Eldee a nebo někdo jiný nezlobí ;)

A co se číslování Prim Aeskulap týče, tak sám vím, že to tak má a jistě i jiné příklady se najdou, ale nezapomínejme prosím na styl hodinek, který je stroze sportovní a bez zbytečných "kudrlinek", tak proto čím větší přímost v popisu, tak tím za mne lépe. Tož tak :)

Odesláno

Ono OK znamenalo, že souhlasím, myslel jsem, že je to v podstatě jasné ... že netřeba dodávat více. Jinak na nápisu Limited Edition netrvám, kdyby tam bylo ono No. tak bych byl raději, ale také se bez něj obejdu. To hlavní, co mi vadilo, bylo nalepení dvou čísel oddělených lomítkem na sebe - na Aeskulapech to však vypadá zcela přirozeně, takže mohlo jít jen o věc fontů na počítačové obrazovce. Žádné příspěvky nehoním, ani si neumím představit, k čemu by mi to mohlo být ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...