financ Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Zezadu se nedívám ani na Snowflaky a ty jsou o hodně rajcovnější. :-)Za mě dobrý.
straspol Odesláno 18. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2014 (upraveno) Pánové, zaklínadlo ,,údaje v Eltonu mají" znamená opravdu že když jim tam napíšu Váš nick tak Vám od nich přijde domů faktura na jméno? Upraveno 18. května 2014 uživatelem straspol
Lamiczka Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 1 financ údaje v Eltonu mají2 kadakii údaje v Eltonu mají3 Mischa údaje v Eltonu mají4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal5 Zmizík6 Neus údaje dodal7 Kerob údaje dodal8 Borodov údaje dodal9 Dodaes údaje dodal10 Dadama údaje dodal11 Mirek - údaje v Eltonu mají, strojky v týdnu začnu řešit12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají14 Jovani v Eltonu maju15 Nodus údaje dodal16. Lamiczka - údaje v Eltonu mají (z Nodate limitky)17. MaraThon18. xjr1 údaje dodal19 Vlasta20 eldee údaje dodal --------------------------------- Dýnko je za mě OK (s nápisem PRIM AUTOMATIC)
mischa Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 FFFFšem, co mi psali ohledně strojů, jsem teď odpověděl. Proto, kdybych náhodou na někoho zapomněl, dejte mi prosím vědět. Jsem zcela vyčerpán a umírám........
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Hele, komu mám poslat jaký údaje?
straspol Odesláno 19. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Kolegové, dejte prosím vědět kdo máte hotový připravený strojek a začněte mi posílat SZ s Vašimi jmény, adresami, telefony a mailovými adresami, abych to mohl v Eltonu odevzdat. Příští týden očekávám že bude hotová grafika dýnka a pak už budeme odbržďovat TYHLE
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 TYHLEJežiš aha, sorry, SZ.
eldee Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Má tady někdo nějaký názor na můj návrh změny údajů ve střední části dýnka? Tedy zda ano nebo ne?
neus Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 (upraveno) Má tady někdo nějaký názor na můj návrh změny údajů ve střední části dýnka? Tedy zda ano nebo ne?Ahoj, já bych to za sebe neměnil a nechal, tak, jak je navrženo. Chápu, jak to myslíš, ale když se na to dýnko i s tím popisem dokola podíváš, tak se tam ono "No." zdá tak nějak navíc. nemohu si pomoci Upraveno 19. května 2014 uživatelem neus
Honza.manta Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Mně se to dýnko líbí tak, jak jsem viděl tu vizualizaci. Nic bych neměnil.
xjr1 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Viděl bych to co nejjednosušší, tudíž původní návrh (např 3/20) mi přijde nejlepší. "No." bych si nepřál (i když asi přinejhorším zkousnul), jakejkoliv další nápis už by pro mě byl nepřijatelnej.
straspol Odesláno 19. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Aktuální stav : 1 financ údaje v Eltonu mají2 kadakii údaje v Eltonu mají3 Mischa údaje v Eltonu mají4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal5 Zmizík údaje dodal6 Neus údaje dodal7 Kerob údaje dodal8 Borodov údaje dodal9 Dodaes údaje dodal10 Dadama údaje dodal11 Mirek - údaje v Eltonu mají, strojky v týdnu začnu řešit12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají14 Jovani v Eltonu maju15 Nodus údaje dodal16. Lamiczka - údaje v Eltonu mají (z Nodate limitky)17. MaraThon18. xjr1 údaje dodal19 Vlasta20 eldee údaje dodal
eldee Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Díky všem, co se k tomu dýnku vyjádřili. Každý na to máme vlastní názor, mně ono X/20 přijde takové nějaké bezprizorní, nicneříkající, jako by se někdo utrhhnul ze řetězu a v nějakém záchvatu to tam jen tak ledabyle plesknul. Nicméně uznávám, že v tomhle asi nebudu mít názor stejný, jako větsina. Přesto mi to však nedá, a měl bych dotaz na straspola: jaká je technologie popisu dýnka? Tedy jinak řečeno, pokud bych chtěl ten vlastní popis středu, kolik by to stálo navíc (udělat dýnko s jiným nápisem ve středu). Dokážu si představit, že může jít o pět minut času pracovníka, obsluhujícího daný stroj (než by do počítače naťukal nové hodnoty). Mohl by ses na to zeptat, prosím? Díky :-)
Lamiczka Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Díky všem, co se k tomu dýnku vyjádřili. Každý na to máme vlastní názor, mně ono X/20 přijde takové nějaké bezprizorní, nicneříkající, jako by se někdo utrhhnul ze řetězu a v nějakém záchvatu to tam jen tak ledabyle plesknul. Nicméně uznávám, že v tomhle asi nebudu mít názor stejný, jako větsina. Přesto mi to však nedá, a měl bych dotaz na straspola: jaká je technologie popisu dýnka? Tedy jinak řečeno, pokud bych chtěl ten vlastní popis středu, kolik by to stálo navíc (udělat dýnko s jiným nápisem ve středu). Dokážu si představit, že může jít o pět minut času pracovníka, obsluhujícího daný stroj (než by do počítače naťukal nové hodnoty). Mohl by ses na to zeptat, prosím? Díky :-) No nevím, ale přijdem mi trochu úlet dělat jeden kus mimo sérii s jiným dýnkem, byť jde o 2 písmena, tečku a 2 mezery navíc, jako by ve finále o to tak strašně šlo. Můžeš si ale domluvit náhradní (druhé) dýnko s vlastním popisem pak s paní Krskovou, jak se budou posílat faktury a nechat si ho zrovna nasadit...
straspol Odesláno 20. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2014 No nevím, ale přijdem mi trochu úlet dělat jeden kus mimo sérii s jiným dýnkem, byť jde o 2 písmena, tečku a 2 mezery navíc, jako by ve finále o to tak strašně šlo. Můžeš si ale domluvit náhradní (druhé) dýnko s vlastním popisem pak s paní Krskovou, jak se budou posílat faktury a nechat si ho zrovna nasadit...Souhlasím že číslování limitky by mělo být jednotné. Číslo bude frézované.
eldee Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 A hele, teď koukám, že jsem se pomalu snažil vynalézt kolo - copak je na dýnku Prim Aeskulap? ;-)
neus Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Nic mi do toho není, ale posílat příspěvek o informační hodnotě "OK" bych si třeba já odpustil... A možná to je jen má tak trošku "profesní" úchylka coby moderátora na jiném fóru v boji proti lovcům příspěvků, ale napsat jsem to musel už jen proto, že vždy jde napsat alespoň větu, to ať se na mne Eldee a nebo někdo jiný nezlobí A co se číslování Prim Aeskulap týče, tak sám vím, že to tak má a jistě i jiné příklady se najdou, ale nezapomínejme prosím na styl hodinek, který je stroze sportovní a bez zbytečných "kudrlinek", tak proto čím větší přímost v popisu, tak tím za mne lépe. Tož tak
eldee Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Ono OK znamenalo, že souhlasím, myslel jsem, že je to v podstatě jasné ... že netřeba dodávat více. Jinak na nápisu Limited Edition netrvám, kdyby tam bylo ono No. tak bych byl raději, ale také se bez něj obejdu. To hlavní, co mi vadilo, bylo nalepení dvou čísel oddělených lomítkem na sebe - na Aeskulapech to však vypadá zcela přirozeně, takže mohlo jít jen o věc fontů na počítačové obrazovce. Žádné příspěvky nehoním, ani si neumím představit, k čemu by mi to mohlo být ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se