Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic

Doporučené příspěvky

Že já bláhový to tady vůbec čet - chtěl jsem si z vás udělat laciný šoufky, a nejčko musím zas porušit předsevzetí a udělat PS1 bronzo. Mám černý cifr na no date, ještě bronzové ručky, pobronzovat strojek a bronz elox na lunetu. Ouvej, to bude nášup - a nebude to korodovat !! :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že já bláhový to tady vůbec čet - chtěl jsem si z vás udělat laciný šoufky, a nejčko musím zas porušit předsevzetí a udělat PS1 bronzo. Mám černý cifr na no date, ještě bronzové ručky, pobronzovat strojek a bronz elox na lunetu. Ouvej, to bude nášup - a nebude to korodovat !! :D

Pokud donutíš Elton aby Ti udělali bronzový pouzdro, jdu do toho s Tebou !

Korodovat to nebude, ale bude to vypadat už rezavý..

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Už jsem jim jednou psal, chtěl jsem velký soudek, a prý to neplánují.

Takže pouzdro a rám lunety bude origo mosaz - jen z nich stáhnu chrom, přebrousim otlaky ( vlastně možná by tam měli zůstat) a patinuju vodou s natural bio fair trade kyselinkama, mořskou solí a modrou skalicí   :D případně nějak jinak pobronzuju  - místní metalurgové si budou vědět rady. Když se to nevyvede, dám to do nerezu - je to buřt, pouzdro na igenech skorem není vidět. Dýnko asi nechám pevný nerez origo, kvůli alergiím, nebo nerez prosklený a bronz strojek - to by bylo hezký, na stříbrným prstenci by se hezky vyjímaly nápisy. Řemen nějaký khaki military nato hadr.

pozlatit by to ovšem šlo taky ...... :D :D

Tak kdo do toho jde se mnou ??? Konečně se vodvažte, kujóni.

Já nevím, na nový vlákno je asi brzo, je mi to ale jedno.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

1 pinkoid
2 kadakii
3 Mischa
4 baza
5 Zmizík
6 Neus 
7 Kerob
8 Borodov
9 Dodaes
10 Dadama
11 Mirek
12 Straspol
13 Honza.Manta
14 Jovani
15 Nodus
16. Lamiczka
17. MaraThon
18. xjr1
19 Vlasta 
20 eldee

21 pictureboy

Ahoj Pinkoide, tak jsem tě dal na čestnou jedničku místo zběha :lol2:  ale pozor : nebudem na Tebe čekat, takže pročti pořádně vlákno a rychle dodej stroje na přestavbu Mischovi, ať to lítá. Jo- a pošli mi prosím SZ s Tvými údaji pro Elton. To můžeš udělat hned.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Proč by měl dodávat strojky? Zejména, pokud financ už má takovejch hodinek dost? Přece na to zas nebude čekat? Možná dokonce už jsou financovy strojky smontovány, možná už v Eltonu. Měly by se použít strojky dodané financem a ti dva ať se spolu pak nějak vyrovnají

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...