straspol Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Já žádný balení nechci, mně stačej hodinky v pytliku.Toho bych se bál, mohlo by to bolet a studit, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Cigi, Ty kudrnáči jeden, já Tě stejně miluju !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Cigi, Ty kudrnáči jeden, já Tě stejně miluju !! Bez Cigiho by tu bylo smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Že já bláhový to tady vůbec čet - chtěl jsem si z vás udělat laciný šoufky, a nejčko musím zas porušit předsevzetí a udělat PS1 bronzo. Mám černý cifr na no date, ještě bronzové ručky, pobronzovat strojek a bronz elox na lunetu. Ouvej, to bude nášup - a nebude to korodovat !! Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Že já bláhový to tady vůbec čet - chtěl jsem si z vás udělat laciný šoufky, a nejčko musím zas porušit předsevzetí a udělat PS1 bronzo. Mám černý cifr na no date, ještě bronzové ručky, pobronzovat strojek a bronz elox na lunetu. Ouvej, to bude nášup - a nebude to korodovat !! Pokud donutíš Elton aby Ti udělali bronzový pouzdro, jdu do toho s Tebou ! Korodovat to nebude, ale bude to vypadat už rezavý.. Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Bronzový pouzdro nevím, nevím, ale bronz PVD by mohli zvládnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Už jsem jim jednou psal, chtěl jsem velký soudek, a prý to neplánují. Takže pouzdro a rám lunety bude origo mosaz - jen z nich stáhnu chrom, přebrousim otlaky ( vlastně možná by tam měli zůstat) a patinuju vodou s natural bio fair trade kyselinkama, mořskou solí a modrou skalicí případně nějak jinak pobronzuju - místní metalurgové si budou vědět rady. Když se to nevyvede, dám to do nerezu - je to buřt, pouzdro na igenech skorem není vidět. Dýnko asi nechám pevný nerez origo, kvůli alergiím, nebo nerez prosklený a bronz strojek - to by bylo hezký, na stříbrným prstenci by se hezky vyjímaly nápisy. Řemen nějaký khaki military nato hadr. pozlatit by to ovšem šlo taky ...... :D Tak kdo do toho jde se mnou ??? Konečně se vodvažte, kujóni. Já nevím, na nový vlákno je asi brzo, je mi to ale jedno. Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Pánové, skoro bych uvítal, kdybychom si tohle určitě zajímavé povídání přesunuli do fungl nového vlákna...co myslíš, Manťáku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Jo,dej a nazvi ho PRIMa zbozna prani, brcko a Johny Walker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Ať si tedy CIGI nebo ty založí vhodné vlákno a já to tam klidně přeházím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Už někdo ze sedmi mohykánů dostal e-mail z Eltonu?(já ne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Už někdo ze sedmi mohykánů dostal e-mail z Eltonu?(já ne)Dnes jsem s paní Krskovou mluvil, je to v běhu, stroje jsou převzaty, dle očekávání zkritizovány a na fakturách se pracuje, měly by snad být po víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Hm, zrovna po víkendu nebudu tejden na mailu, ale vono to asi i pár dní počká, že jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Hm, zrovna po víkendu nebudu tejden na mailu, ale vono to asi i pár dní počká, že jo..Není křeč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Zacnou na tom delat hned po zaplaceni zalohy, nebo se bude cekat az budou vsechny strojky a vsechny zalohy v Eltonu a pak se teprve na to vrhnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkoid Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 asi je pozde abych se pridal ze? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Tě pustím místo sebe. Na nošení mám dvoje Igeny, Elton Sporty a Noudejty a nenosím žádný. Tyhle bych chtěl, ale vím že skončí v šuplíku.Jsou Tvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 (upraveno) 1 pinkoid2 kadakii 3 Mischa 4 baza 5 Zmizík 6 Neus 7 Kerob 8 Borodov 9 Dodaes 10 Dadama 11 Mirek 12 Straspol 13 Honza.Manta 14 Jovani15 Nodus 16. Lamiczka 17. MaraThon 18. xjr1 19 Vlasta 20 eldee 21 pictureboy Ahoj Pinkoide, tak jsem tě dal na čestnou jedničku místo zběha ale pozor : nebudem na Tebe čekat, takže pročti pořádně vlákno a rychle dodej stroje na přestavbu Mischovi, ať to lítá. Jo- a pošli mi prosím SZ s Tvými údaji pro Elton. To můžeš udělat hned. Upraveno 25. srpna 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eldee Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Proč by měl dodávat strojky? Zejména, pokud financ už má takovejch hodinek dost? Přece na to zas nebude čekat? Možná dokonce už jsou financovy strojky smontovány, možná už v Eltonu. Měly by se použít strojky dodané financem a ti dva ať se spolu pak nějak vyrovnají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se