neus Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 (upraveno) No nádhera, gratulace a něco mi říká, že mne ze zaslouženého spánku "po noční" a před noční vyrušil nejspíš telefon prodejny Eltonu, že na mne čekají, hm.... Tak zítra asi nepojedu z Prahy hned domu, ale chvilku si zazelevuju a vyrazím na 10h do Pánské pro lahváče i knihu konečně To budu vypadat... Upraveno 19. prosince 2014 uživatelem neus
straspol Odesláno 19. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 (upraveno) Nodusi, máš je krásný, ale vidim na šestce chlup. Prosim Tě, napiš že je ZVENKU, nebo mi z toho rupne nějaká hodně tlustá žíla!! A vůbec, chlapi, máte to nádherný a já VŮL jsem je projel a dostanu se k nim až o pořádnej kus pozdějc- dokážete si asi představit, jak schnu !!! Dík všem, co se Vám hodinky líbí, bylo mi ctí Vás všechny vyprovokovat a dotáhnout ideje do konce mám Vás rád Straspol Jo- a Mischo, děkuju . Moc. Upraveno 19. prosince 2014 uživatelem straspol
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Už jsou doma a jsou povedené, i když nám je hned Cigi obligátně zkritizoval - ale to byla jen bledá závist. Díky Strášo a Mischo!!
xjr1 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Cigi tomu nerozumí:-D... U mě to bylo hodně napínavý, sprintoval jsem z Jablonce, zaparkoval hlava nehlava na modrý zoně u prašný brány a na dveře prodejny škrábal 20:01, naštěstí tam pán ještě byl. A hodinky? Přesně takový Igeny jsem potřeboval, jsou skvělý. Zelená s bílými indexy a bílou lunetou nemá chybu. Vůbec jsem si ten náhradní černej cifr a ručky neměl objednávat, vyhozený prachy, do těchto hodinek nikdy nepřijdou:-). Takže Straspole a Mischo, díky moc, bylo mi ctí se s vámi svézt na zelený vlně. Už dlouho jsem neměl tak příjemnej pocit z novejch hodinek..
kadakii Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 JJ, jsou super, diky kluci. Jsem Vas mohl pozvat rovnou na panaka, kdyz jsme se potkali u Plzenskyho, ale v tom schonu jsem to neudelal . Tak priste.......
xjr1 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Jo a ještě jsem se zapomněl rozplývat nad datumkou na šestce, ne že bych o ní předem pochyboval, ale v reálu ještě lepší, než jsem čekal...
Nodus Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 V 19. 12. 2014 v 19:05, straspol napsal: Nodusi, máš je krásný, ale vidim na šestce chlup. Prosim Tě, napiš že je ZVENKU, nebo mi z toho rupne nějaká hodně tlustá žíla!! A vůbec, chlapi, máte to nádherný a já VŮL jsem je projel a dostanu se k nim až o pořádnej kus pozdějc- dokážete si asi představit, jak schnu !!! Dík všem, co se Vám hodinky líbí, bylo mi ctí Vás všechny vyprovokovat a dotáhnout ideje do konce mám Vás rád Straspol Jo- a Mischo, děkuju . Moc.Jo, ten chlup je na sklíčku.Jsou do hodinky přesně podle moho gusta, nezbývá mi než Tobě i kolegovi Mischkovi poděkovat. Sice si je dám až "pod stromeček", ale už je stejně nosím a myslím, že tyto dlouho z ruky nesundám i když jsem si už zvykl na jinou limitku "Auskulap" - budou holt muset nějaký čas do krabice ...
straspol Odesláno 19. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 V 19. 12. 2014 v 21:44, Nodus napsal: Jo, ten chlup je na sklíčku.já su tak ščasné
milan.w Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Gratuluju chlapi, tiše závidím, máte to krásný a datum na 6 jim opravdu sluší.
cigi Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 (upraveno) Gratuluju, závidím, a tak to všechno, jako vždycky, když něco propásnu ....... A teď trochu rýpnu, jako vždycky, když něco propásnu ....... Mají jeden subjektivní primát : Jsou to hodinky s největším rozdílem mezi fotkou a skutečností, co si pamatuju. Na fotkách brčálky k zblití se skoro čtvercovou datumovkou na nejhorším místě. Ve skutečnosti rafinovaná zeleň s velkým potenciálem a perfektně padnoucí datumka, i když furt na tom samým místě . To je k neuvěření, jak jsem pidlovokej. Jen bych býval hlasoval pro vintážní béžový odstín lumi a i ve skutečnosti si za tím pořád stojím Hezké Vánoce !! Upraveno 20. prosince 2014 uživatelem cigi
Mirek Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Jsou boží, ta zelená mě baví čímdál víc!
straspol Odesláno 21. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 V 20. 12. 2014 v 21:14, cigi napsal: Gratuluju, závidím, a tak to všechno, jako vždycky, když něco propásnu ....... A teď trochu rýpnu, jako vždycky, když něco propásnu ....... Mají jeden subjektivní primát : Jsou to hodinky s největším rozdílem mezi fotkou a skutečností, co si pamatuju. Na fotkách brčálky k zblití se skoro čtvercovou datumovkou na nejhorším místě. Ve skutečnosti rafinovaná zeleň s velkým potenciálem a perfektně padnoucí datumka, i když furt na tom samým místě . To je k neuvěření, jak jsem pidlovokej. Jen bych býval hlasoval pro vintážní béžový odstín lumi a i ve skutečnosti si za tím pořád stojím Hezké Vánoce !! to já taky, nebýt typické žárlivosti některých účastníků jiných limitek, sám bych do ní šel taky- ale ta bílá se k nim taky náramně hodí.
mischa Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 kluci, ja Vam tak zavidim, Vy uz je mate doma a ja musim cekat az do pondeli...a touz jsem si osahal ty mantakovo. Je to, jako kdyz Vas nechaji sahnout na krasnou zenskou a pak Vam ji seberou a daj nekomu jinymu. Tak si je uzivejte, ted bude dalsi soutez, kdo je jako prvni proda..... Mam uz dva zajemce....
straspol Odesláno 21. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 V 21. 12. 2014 v 9:59, mischa napsal: kluci, ja Vam tak zavidim, Vy uz je mate doma a ja musim cekat az do pondeli...a touz jsem si osahal ty mantakovo. Je to, jako kdyz Vas nechaji sahnout na krasnou zenskou a pak Vam ji seberou a daj nekomu jinymu. Tak si je uzivejte, ted bude dalsi soutez, kdo je jako prvni proda..... Mam uz dva zajemce....Óoooo Mischo, jak můžeš...
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 V 21. 12. 2014 v 9:59, mischa napsal: kluci, ja Vam tak zavidim, Vy uz je mate doma a ja musim cekat az do pondeli...a touz jsem si osahal ty mantakovo. Je to, jako kdyz Vas nechaji sahnout na krasnou zenskou a pak Vam ji seberou a daj nekomu jinymu. Tak si je uzivejte, ted bude dalsi soutez, kdo je jako prvni proda..... Mam uz dva zajemce.... S tou ženskou je to tak občas lepší. Ty si hezky šáhneš a pak to platí jinej ...
neus Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Co dodat více? Snad jen velké díky realizačnímu týmu Straspole, Mischo, Honzo a vůbec nám všem, co jsme to dotáhli včasnými platbami a kázní do tohoto krásného konce! Poděkovat si zasloužíme, no, ne?
straspol Odesláno 21. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Mám radost, že máš radost !!
financ Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 V 21. 12. 2014 v 9:59, mischa napsal: kluci, ja Vam tak zavidim, Vy uz je mate doma a ja musim cekat az do pondeli...a touz jsem si osahal ty mantakovo. Je to, jako kdyz Vas nechaji sahnout na krasnou zenskou a pak Vam ji seberou a daj nekomu jinymu. Tak si je uzivejte, ted bude dalsi soutez, kdo je jako prvni proda..... Mam uz dva zajemce.... A vítězem se stává....http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79176-prim-sport-1-automatic-le2014/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se