Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No nádhera, gratulace a něco mi říká, že mne ze zaslouženého spánku "po noční" a před noční vyrušil nejspíš telefon prodejny Eltonu, že na mne čekají, hm.... Tak zítra asi nepojedu z Prahy hned domu, ale chvilku si zazelevuju a vyrazím na 10h do Pánské pro lahváče i knihu konečně :) To budu vypadat... :D

Upraveno uživatelem neus
Odesláno (upraveno)

Nodusi, máš je krásný, ale vidim na šestce chlup. Prosim Tě, napiš že je  ZVENKU, nebo mi z toho rupne nějaká hodně tlustá žíla!!

A vůbec, chlapi, máte to nádherný a já VŮL jsem je projel a dostanu se k nim až o pořádnej kus pozdějc- dokážete si asi představit, jak schnu !!!

Dík  všem, co se Vám hodinky líbí, bylo mi ctí Vás všechny vyprovokovat a dotáhnout ideje do konce :notworthy:  mám Vás rád  Straspol 

Jo- a Mischo, děkuju .  Moc.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Cigi tomu nerozumí:-D...

U mě to bylo hodně napínavý, sprintoval jsem z Jablonce, zaparkoval hlava nehlava na modrý zoně u prašný brány a na dveře prodejny škrábal 20:01, naštěstí tam pán ještě byl.

A hodinky? Přesně takový Igeny jsem potřeboval, jsou skvělý. Zelená s bílými indexy a bílou lunetou nemá chybu. Vůbec jsem si ten náhradní černej cifr a ručky neměl objednávat, vyhozený prachy, do těchto hodinek nikdy nepřijdou:-). 

Takže Straspole a Mischo, díky moc, bylo mi ctí se s vámi svézt na zelený vlně. Už dlouho jsem neměl tak příjemnej pocit z novejch hodinek..

Odesláno

Jo a ještě jsem se zapomněl rozplývat nad datumkou na šestce, ne že bych o ní předem pochyboval, ale v reálu ještě lepší, než jsem čekal...

Odesláno
  V 19. 12. 2014 v 19:05, straspol napsal:

Nodusi, máš je krásný, ale vidim na šestce chlup. Prosim Tě, napiš že je  ZVENKU, nebo mi z toho rupne nějaká hodně tlustá žíla!!

A vůbec, chlapi, máte to nádherný a já VŮL jsem je projel a dostanu se k nim až o pořádnej kus pozdějc- dokážete si asi představit, jak schnu !!!

Dík  všem, co se Vám hodinky líbí, bylo mi ctí Vás všechny vyprovokovat a dotáhnout ideje do konce :notworthy:  mám Vás rád  Straspol 

Jo- a Mischo, děkuju .  Moc.

Jo, ten chlup je na sklíčku.

Jsou do hodinky přesně podle moho gusta, nezbývá mi než Tobě i kolegovi Mischkovi poděkovat. Sice si je dám až "pod stromeček", ale už je stejně nosím a myslím, že tyto dlouho z ruky nesundám i když jsem si už zvykl na jinou limitku "Auskulap" - budou holt muset nějaký čas do krabice ...

Odesláno (upraveno)

Gratuluju, závidím, a tak to všechno, jako vždycky, když něco propásnu  ....... A teď trochu rýpnu, jako vždycky, když něco propásnu ....... 

Mají jeden subjektivní primát :D : Jsou to hodinky s největším rozdílem mezi fotkou a skutečností, co si pamatuju. Na fotkách brčálky k zblití se skoro čtvercovou datumovkou na nejhorším místě. Ve skutečnosti rafinovaná zeleň s velkým potenciálem a perfektně padnoucí datumka, i když furt na tom samým místě :). To je k neuvěření, jak jsem pidlovokej. Jen bych býval hlasoval pro vintážní béžový odstín lumi a i ve skutečnosti si za tím pořád stojím :D

Hezké Vánoce !!

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  V 20. 12. 2014 v 21:14, cigi napsal:

Gratuluju, závidím, a tak to všechno, jako vždycky, když něco propásnu  ....... A teď trochu rýpnu, jako vždycky, když něco propásnu ....... 

Mají jeden subjektivní primát :D : Jsou to hodinky s největším rozdílem mezi fotkou a skutečností, co si pamatuju. Na fotkách brčálky k zblití se skoro čtvercovou datumovkou na nejhorším místě. Ve skutečnosti rafinovaná zeleň s velkým potenciálem a perfektně padnoucí datumka, i když furt na tom samým místě :). To je k neuvěření, jak jsem pidlovokej. Jen bych býval hlasoval pro vintážní béžový odstín lumi a i ve skutečnosti si za tím pořád stojím :D

Hezké Vánoce !!

:lol2:  to já taky, nebýt typické žárlivosti některých účastníků jiných limitek, sám bych do ní šel taky- ale ta bílá se k nim taky náramně hodí.

Odesláno

kluci, ja Vam tak zavidim, Vy uz je mate doma a ja musim cekat az do pondeli...a touz jsem si osahal ty mantakovo. Je to, jako kdyz Vas nechaji sahnout na krasnou zenskou a pak Vam ji seberou a daj nekomu jinymu. Tak si je uzivejte, ted bude dalsi soutez, kdo je jako prvni proda..... Mam uz dva zajemce....

Odesláno
  V 21. 12. 2014 v 9:59, mischa napsal:

kluci, ja Vam tak zavidim, Vy uz je mate doma a ja musim cekat az do pondeli...a touz jsem si osahal ty mantakovo. Je to, jako kdyz Vas nechaji sahnout na krasnou zenskou a pak Vam ji seberou a daj nekomu jinymu. Tak si je uzivejte, ted bude dalsi soutez, kdo je jako prvni proda..... Mam uz dva zajemce....

Óoooo Mischo, jak můžeš...

Odesláno

S tou ženskou je to tak občas lepší. Ty si hezky šáhneš a pak to platí jinej ...

Odesláno

Co dodat více? :) Snad jen velké díky realizačnímu týmu  :notworthy:  Straspole, Mischo, Honzo a vůbec nám všem, co jsme to dotáhli včasnými platbami a kázní do tohoto krásného konce! :clap:

Poděkovat si zasloužíme, no, ne?  :cheers:

post-35597-0-55351200-1419161315_thumb.jpg

Odesláno

A vítězem se stává....

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79176-prim-sport-1-automatic-le2014/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...